2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام خانوما منم با اجازتون تاپیک شما رو همیشه میخونم دخترای من متولد آبان ۸۲ هستن یکیشون رشد قدی ۱/۴۸ ووزن ۴۸کیلو رو داره اماخواهرش قد۱/۳۶و وزن ۳۵ کیلو رو داره من چندین بار یعنی از کلاس سوم تا حالا دخترم رو به خاطر قدو وزنش دکتر غدد بردم اما هیچوقت دکتر به من پیشنهاد سن استخوانی وهورمون رشد نداد وقتی پستای بعضی از دوستان و خوندم دارم نگران تر میشم نکنه دیر بجنبم دخترم کوتاه بمونه با توجه به اینکه دو قلو هستن این تفاوت قدی اذییتش میکنه
سلام دوستان٫ من حدود یک سالی میشه که تایپیک شما رو دنبال میکنم بخصوص تایپیکهای چکاوک جون رو که تقریبا موقعیتی شبیه ایشون رو دارم دخترم امروز ۱۲ ساله میشه با قد ۱۴۶ من خیلی نگران قدش هستم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضمنا اونی که کوتاهتره علایم بلوغش هم از ده سالگی نمودار شد یادمه روزی که متوجه شدم همون روز دو تا دکتر غدد بردم هردو گفتن طبیعیه خواهرش تاااااااااااازه یه کوچولو رشد مو پیدا کرده
آنجلا جون جهش قدی که میگی یعنی چقدر عزیزم من از وقتی دخترم پریود شد ٤سانت قد کشیده آنجلا جون کاش میومدی و میگفتی چندسانت قد کشیده؟
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
سلام عزیزم خوبی؟ T_SH جان عزیزم دخترم حدود 10 سانت یه دفعه قد کشید فکر کنم قبلا هم گفتم اون موقع ها که زیاد میومدم اینجا یادمه شقایق تابستون یه مانتو خوشکل خرید که تا سر زانوش بود ولی توی مهر که پری شد (مهر 92) مانتوش اینقدر براش تنگ و کوتاه شد که وقتی بعدها بوشیدش کلی ازش میخندیدیم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
http://www.cdc.gov/growthcharts/data/set3/chart-08.pdf http://www.cdc.gov/growthcharts/data/set3/chart-04.pdf اینم دوتا جدول مربوط به سن ٢ تا ٢٠ سالگی هست. یکیش مربوط به قد هست و دیگری مربوط به وزن.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
راز تناسب اندام در شیر کاکائو کاکائو باعث کاهش فشار خون و تنظیم کلسترول بد در خون می‌شود.به همین علت گزینه مناسبی برای تناسب اندام داشتن کودکتان است! افراد بسیاری نسبت به شیر حساسیت و آلرژی دارند یا ازمزه و بوی شیربدشان می آید، شیر کاکائو جایگزین مناسبی است که می تواند مورد استفاده قرار گیرد. کلسیم از جمله املاحی می باشد که بدن به آن نیاز دارد. کلسیم نقش مهمی را در سلامتی بدن ایفا می نماید، می توان گفت جهت واکنش های بیوشیمیایی و بیوسنتزیز سلولها کلسیم نقش مهمی دارد. کلسیم در انقباض ماهیچه ها، انتقال پیام های عصبی وعملکرد هورمون ها نقش دارد. همچنین کلسیم در ساختمان استخوان و دندان وجود داشته و به استحکام آنها کمک می کند. بررسی ها نشان می دهند، مصرف شیر کاکائو توسط کودکان موجب حفظ تناسب انام آن ها یمی شود. دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعاتی بر روی هزاران کودک در سنین 7 تا 14 سال دریافتند کودکانی که روزانه میزان معینی محصولات لبنی مصرف می کنند از تناسب اندام بیشتری برخوردار هستند. اغلب کودکان در سنین پایین به شیر واکنش نشان می دهند و آن را با رغبت میل نمی کنند در این گونه موارد با مخلوط کمی قهوه و یا کاکائو می توان مزه شیر را به کلی تغییر داد و به تناسب اندام و جلوگیری از چاقی در کودک کمک کرد.شیر کاکائو می تواند سوخت و ساز بدن کودکان را بالا ببرد و از تجمع چربی در بدن آن ها جلوگیری کند. (0) [لایک]
هزار آسمان عکس دخترم رو دیدی؟ این دختر کوچیکم هست شیدا من مطالب بالایی رو که در مورد محبت به بچه هامون هست رو خوندم و با نظرت کاملا موافقم اصلا اگه کاری به قد و این چیزا هم نداشته باشیم من معتقدم: دخترایی که از محبت خانواده سیراب باشن مادران خوب آینده هستن
برای تهیه شیر بادام ابتدا تعداد ۱۵ تا ۲۰ عدد مغز بادام خام را به همراه مقداری آب در یک ظرف ریخته و روی حرارت می گذاریم، به محض اینکه آب به جوش آمد ظرف را از حرارت برداشته و بادام ها را پوست می‌گیریم. یا برای سریع بودن بادام ها را چند دقیقه در آب جوش بگذارید بعد پوست کنید. سپس بادام ها را همراه دو لیوان آب سرد، سه قاشق غذاخوری عسل و ۲ تا ۳ تکه یخ در مخلوط کن ریخته تا به مدت ۵ الی ۷ دقیقه کاملاً مخلوط شوند. توجه: برای تهیه شیر بادام توجه کنید تا بادام به صورت کامل میکس شود تا نتیجه بهتری به دست آورید. در ضمن این نوشیدنی جایگزین مناسبی برای ضعف و کم خونی ناشی از کمبود اهنه حالا شیر بادام آن کاملا آماده است،
ممنون چکاوک جون از مطالب که نوشتی . ولی من شنیدم که شیر کاکائو باعث عدم جذب کلسیم میشه . البته نمی دونم که اعتبار علمی داره یا نه ؟ ولی فکر کنم برای اینکه بچه ها عادت به شیر خوردن رو کسب کنن شیر کاکائو خیلی خوب باشه و بچه ها به شیر خوردن عادت می کنن . من شنیدم که کشک جتی از شیر هم کلسیم بیشتری داره تازه روغن کالاماو افزودنی ها غیر مجاز دیگه هم نداره البته منظورم کشک های محلی است که توی روستا ها درست می کنن . یادمه من زمان بچگی به چای پنیز کشک می خوردم با چای شیرین
خاله ها من مجبور شدم عکس شیدا رو توی مسابقه تغییر بدم میشه خواهش کنم اگه دختر منو لایک کردید دوباره بهش رای بدید؟ ممنون مهربونا
ممنون هزار آسمان لطف کردی ولی میشه یه بار دیگه بهش رای بدی اونو ازم قبول نکردن
2810