2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوباره به همه دوستان عزیزم، چکاوک جون خدا کنه انشالله دخترامون ١٥ سانت دیگه قد بکشند. ضمنا دوستان عزیز این یه پیشنهاد بود، افرین به شما مامانها که حواستون به بچه هاتون هست مخصوصا که احساس میکنید عضویت در این گروهها باعث محدودیت در رسیدگی به بچه ها میشه، واقعا هم برام جالب بود هم خوشحال شدم و حواسم بیشتر به دختر عزیزم خواهد بود. باز هم از همگی سپاسگذارم
یه سؤال دیگه داشتم، دندونهای شیری دخترخانومهاتون ایا کاملا افتاده و دندان دایمی رشد کرده ؟ البته ٤ دندان أسباب بزرک ( نه دندان عقل) مستقل، بدون دندان شیری رشد میکند. ایا انها هم درامده اند؟ دختر من ١٠/٥ سالشه تقریبا همه دندونهاش افتاده و جایگزین شده؟ ایا خیلی زود نبوده؟
سلام دوستان مریم جون من یه مدت استفاده کردم یعنی 4 ماه پشت سرهم این آمپول رو برای دختری زدم ولی اذیت شد و به خاطر همین قطعش کردم و دو ماه بعد هم دوباره پ شد . البته دکتر رزاقی آذر به من گفت اصلا احتیاجی نیوده استفاده کنید . چون دختر شما رشد طبیعی خودشو رو داره و واقعا یه جهش رشدی خوبی داشت . حقیقتش همان ماهی حدود یک سانت به قدش اضافه می شود و با تزریق آمپول هم همین طور بود .
بچه ها من یه خواهر شوهر ی دارم با قد حدود 150 سانتی متری توی دوره نوجوانیش جوشایی آکنه ایی در آورده بخاطر همین جاش روی صورتش مونده و شبیه آبله شده . وقتی من ازدواج کردم این دختر حدودا 11 سال داشت . جالبه که توی سن کمتر از 9 سالگی پ شده وقتی من ازدواج کردم بردمش دکتر و گفت که رشد طولی استخوانش دیگه امکان نداره و و بسته شده . من بهش گفتم عزیزم قد یکی از ملاک های زیبایی تو می تونی روی اندامت کار کنی تا خوش هیکل بشی . می تونی خوب درس بخونی تا آینده خوبی داشته باشی
خلاصه اینکه شروع به ورزش کردن کرد . و اندام خیلی خوبی برای خودش ساخت . بلافاصله لیسانس پتروشیمی و فو ق لیسانس از دانشگاه صنعتی شریف گرفت . زبان تافل رو قبول شد و الان هم قراره برای دکتری از طرف یکی از بهترین دانشگاه های آمریکا یا اروپا پذیرش شه . و بهتر از همه قراره عید براش خواستگار بیاد . یکی از همکلاسی هاش توی دانشگاه صنعتی شریف خواستگارشه . من خیلی براش خوشحالم و امیدوارم که دختر ای منم به عمه شون برن
ممنونم هزار اسمون جون، دختر من 10/5 سالشه قدش ١٤٤،بلوغش داره شروع میشه خیلی پیشونیش جوش میزنه، دکتر گفت احتمالا امسال پر میشه، برای همین تأکید کرد که دیفرلین رو شروع کنم حداقل برای یک سال البته گفت هورمون رشد فعلا لازم نیست.
2810