2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم فکر میکنم دختر ی رو برای جوشاش ببرم پبیش یه متخصص غدد . آخه موقع پ شدن خیلی جوش میزنه . شاید مشکل هورمونی داشته باشه . آخه عمه اش هم همین مشکل رو داشت و چقدر متخصص پوست رفت و آخرش با رفتن پیش متخصص غدد مشکلش حل شد . ا
خداروشکر آره از مدرسش راضیم شکر خدا. فقط خودش خیلی درس میخونه. مثلا دیشب تا دوازده بیدار بود چون امروز ازمون مرات دارن. روهایی هم که آزمون ندارن باز هم تا ده و نیم یازده بیداره.
آفرین به دختر گلت . دختر منم توی آزمون مبتکران نمراتش خیلی خوب میشه و پیشرفتش نسبت به اول سال عالی بوده . ولی حقیقتش خیلی درس نمی خونه شاید روزی یک ساعت یا حتی کمتر . زود خسته میشه و متاسفانه زیاد تلویزیون نگاه میکنه از خوب ظهرش هم اصلا نمی گذره . با همه اینا فکر میکنم .اقعا دختر باهوشیه . چون با این تلاش کم ولی وضعیت درسیش خیلی خوب شده .معلم ها هم ازش خیلی راضی هستن
سلام به همه دوستان عزیز،مدتی نبودید. یا پیشنهاد برای اینکه بیشتر از احوال هم با خبر باشیم . بهتر نیست یک گروه وزیری از جمع خودمون داشته باشیم و بیشتر در باره بچه هامون و تجربیاتم صحبت کنیم . من این گروه رو ایجاد میکنم به نام دخترانه و شماره موبایل خودم رو مینویسم . اگه موافق باید اس ام اس بگذارید با ذکر نام تا شما عضو گروه شوید. ضمنا دلم برای همه تنگ شده امیدوارم در سلامت کامل باشید. چکاوک عزیز من هم دخترم رو بردم دکتر مجددا قرار بر این شد جلو بلوغ رو بگیرم چون داره شروع میشه. شما چه خبر از دختر خانم گلت عزیزم.
2810