2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم جون سلام خوبی خانمی منم اینجا رو خیلی دوست دارم . منم دلتنگ تون بودم می ترسم دکتر ببرمش . واقعا اعتمادم رو از دکتر ها از دست دادم احساس می کنم که اگه یه مشکلی رو حل میکنن ده تا مشکل دیگه به وجود میارن . بعضی ها معتقدند نباید کاری داشته باشی بعدا به مرور خوب میشه . منم دلمو به این حرفا خوش کردم
سلام به همه مادرای عزیز خواستم بدونم شما در مورد برخورد با دخترای در حال بلوغ چه اطلاعاتی دارین که من هم استفاده کنم. مثلا چجوری بتونیم بهتر درکشون کنیم یا اینکه نحوه درخواست ازشون چطور باشه که نه حالت امر و نهی داشته باشه که به غرورشون بر نخوره هم اینکه کودکانه نباشه رعایت نظم احترام به بزرگتر و برخورد با دیگران خیلی دلم میخاد مشاوره برم قبلش خواستم از نظرات شما هم استفاده کنم
خداجونم عاششششششقتممم
اپک جون بلا به دور ایشالاه که مشکلت رفع شده باشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چکاوک جون من که کلا دیگه بیخیال قد دخی شدم دخی من الان دقیق 12 سالو 6 ماهشه پریود هم هنوز نشده قدشم 146 هستش امیدوارم بالای 165 بشه خدا کنه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
هزار اسمان جون عزیزم دخی من فعلا رو مماخش میزنه هی میچلونه زخمشون میکنه هر چی هم بهش میگم نکن گوش نمیده دماغش بیچاره شد ولی چیزای چرب به نظرم باید کم بخورن
ارامش جون من یکی رو میخوام خودمو نصیحت کنه خخخخ من بچه بودم خیلی خجالتی بودم تا حدی که کسی میگفت بالا چشمت ابرو گریه میافتادم نمیتونستم حرفمو بزنم صورتم قرمز میشد میلرزیدم تا18 سالگی همینطور بودم بعد یواش یواش پررو شدم البته فکر کنم مادر شوهر تاثیر داشت خخخ خدارو شکر دخترام به مادر شووری رفتن به قول مادر شوهرم گیلیم خودشونو میتونن از اب بکشن بیرون بد بختانه پسرم مثل خودمه الان در حد فیفا دارم روش کار میکنم دخترام مودبن وخجالت مجالت تو کارشون نیست و هر اتفاقی بیافته میان بهم میگن فقط دخی کوچیکه بعضی وقتها بهم برمیگرده وگستاخی میکنه که امیدوارم بابزرگتر شدنش رفع بشه
سلام دوستای خوبم پنج عامل اصلی که مادران باید در تربیت دختران عزیزشان مدنظر داشته باشند : ** مادرباش نه بهترین دوستش **اجازه بده با رویاهای خودش زندگی کند، او را وادار نکن با رویاهای شما زندگی کند ** زنی قوی و با اعتماد به نفس باش **همسر خوبی باش، این شمائید که چگونگی ارتباط آینده اش را با مردان شکل می دهید ** آگاه باش که هدف این نیست که برای همیشه مرکز زندگی اش باشی، او را به سوی زندگی مستقل سوق بده. از همین الان شروع کن. مادری باش که همیشه می خواستی مادرت با تو باشد ، منتظر نشو او هجده ساله شود. اسامی عروسک ها و حیوانات پارچه ای اش را بدان. از او بخواه درباره آنها برایت داستان تعریف کند. خنداندن او اولین کارت خواهد بود. با او غلغلک بازی کن.
2810