2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام مامانای گل میخواستم یه سوال ازتون بپرسم من دخترم 9 سالشه قد و وزنش هم طبیعی هست علایم بلوغ هم نداره ولی من شنیدم که امپول میزنن برا دختراشون تا دیر به بلوغ برسه من هم میتونم این کارو کنم ضرر نداره هر کسی اطلاعاتی داره در این مورد جواب بده ممنون میشم
سلام مخمل ملوس تزریق آمپول تاخیر بلوغ فقط با تجویز دکتر و برای مواقعی هست که قد نسبت به سن کوتاه مونده و بلوغ نزدیک شده و قطعا قطعا بی عوارض نیست . دکتر به من گفت فقط مجازیم برای کسانی که پیش بینی قد زیر 148 براشون میشه تجویز کنیم دختر شما که به حمدالله طبیعی هست اصلا ضروری نیست به نظرم ولی باز هم با متخصصش مشورت کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجازه بده گوشواره هایت را گوش کند و با کفش های پاشنه بلندت راه برود. از همان ابتدا آداب معاشرت را به او آموزش بده و آنها را اجرا کن حتی وقتی که سیزده ساله است. به او آموزش بده هر روز صبح با دیدی جدید به دنیا بنگرد. اجازه بده با کامپیوترت بازی کند به این ترتیب هرگز دزدکی به سراغ آن نخواهد رفت. به او آموزش بده پس از اتمام تکالیف یا بازی وسایلش را سر جای خودش بگذارد. گاهی اوقات او را با خودت به سر کار ببر. به این ترتیب او می بیند که چه می کنی. اجازه بده کمکت کند. با این کار احساس مهم بودن می کند. به ذهن بسپار که او همیشه تو را زیر نظر دارد. او می بیند با خانواده ات چطور رفتار می کنی و چطور با مشکلات زندگی روبه رو می شوی.
هرگز او را وادار نکن بابت خشم تو احساس مسئولیت کند، مگر این که واقعا خودش مسئول آن باشد. این اصل را پایه گذاری کن : " گریه و زاری ممنوع" . توجه داشته باش یکی از مهمترین وظایف تو کمک به او برای کسب احساس هویتش است. باید به او احساس هویت بدهی. به یاد داشته باش وقتی او اعتماد می کند که مادرش در مواقع بحرانی کمکش خواهد کرد، بهتر خواهد توانست از خودش حمایت کند. به او آموزش بده غلو نکند و گزافه گویی نکند. به او بگو اگرچه ممکن است گاهی با هم توافق نداشته باشید یا دعوا کنید، اما همیشه دوستش خواهی داشت. از هر لحظه بودن او در کنارت لذت ببر. اجازه بده از اشتباهاتش درس بگیرد. به او کمک کن نقاط قوتش را بشناسد و نقاط ضعفش را تقویت کند.
درک کن که برای دختران استقلال معمولا با موهایشان شروع می شود. از خودت بپرس واقعا چقدر مهم است که موهایش چه مدلی باشد. مطمئن شو او و پدرش زمانی را با یکدیگر سپری می کنند. آنها به هم نیاز دارند. تشویقش کن در برابر زورگویی و تهدیدات هم سالانش ایستادگی کند. این کار را از سال های اولیه شروع کن. به او آموزش بده بداند. تنها چیزی که مانع انجام کاری می شود، ترس از این است که نتواند آن را به خوبی انجام دهد. تشویقش کن هر روز یک عمل خوب و پسندیده انجام بدهد. سعی کن شکاف بین نسل ها را به درستی درک کنی. منبع : کتاب مادر و دختر،
می توان گفت " ارتباط مادر با دختر، از دوران طفولیت مادر شروع می شود " . دوران طفولیت او تعیین کننده دوران طفولیت دخترش است. مادر به دختر آموزش می دهد که درباره خودش چه احساسی داشته باشد، چگونه با موقعیت های تنش زا روبرو شود، چگونه از زندگی اش لذت ببرد و چگونه بر ترس هایش غلبه کند. او به دخترش می آموزد چطور مثل یک خانم رفتار کند، چطور لباس بپوشد. اهمیت اعتقاد به خداوند را بداند و این که چطور روزی از دختر خودش مراقبت کند. مادر هر آن چه درباره زن بودن لازم است به دخترش آموزش می دهد. مادری می گوید : "پرورش دختر همانند رشد و پرورش گل است " . شما تمام تلاشتان را می کنید. اگر کارتان را خوب انجام داده باشید، گل تان شکوفه می کند و سپس به سوی زندگی خودش می رود. همه مادران به طور غریزی این مسئله را می دانند. دوست داشتن دختری که بخشی از شماست، ارتباط مادر و دختر را به گونه ای خاص شکل می دهد. مادران عاشقان همیشگی دخترشان هستند. هیچ کس نمی تواند این موضوع را نادیده بگیرد.
ممنون دوستان طی دو ماه گذشته یه برادرم سکته کرد و ده روزی درگیر ccuبود هنوز اون یکی رو از بیمارستا ن مرخص نشده بود برادر دیگه ام دچار عارضه قلبی شد و انژیو شد که البته به خیر گذشت و گفتند به خاطر استرس بیش از حد گرفتارشده ،یه برادر دیکه ام تصادف کرد و رباط پاش پاره شد که اونم جراحی شد و هنوز داره دوران نقاهت و فیزیو تراپی رو میگذرونه و خودمم هم ناچار تن به عمل جراحی دندون عقل نهفته دادم که واقعا یکی از وحشتاکترین دوران عمرم رو گذروندم در کنار همه اینها ریزش شدید موی سر دخترم بود که بعد از ازمایشات و بررسی ها تشخیص تخمدان پلی کیستیک دادن (یکی از علل موهای زاید زیاد صورتش هم همین است)که فعلا دارو دادن استفاده میکنه خلاصه از در ودیوار برامون رسیده حالا ان شاا...که خیر باشه
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
2810