2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها فقطططططططط جواب منو ندادین !!!!!!!!!! خواهشا یکی پیدا بشه جوا من رو هم بده لطفا سوالمو اینجا گذاشتم دوباره دوستان گلم سلام ...من تازه با این تاپیک آشنا شدم دخترم 11 سالشه و کلاس پنجمه میخواستم ازتون بپرسم برای موهای قسمت بیکینی بچه ها چکار باید بکنیم چند روز پیش دخترم با خجالت بهم گفت مامان این چند تا مو رو چکار کنم ؟ولی من چیزی به فکرم نرسید یعنی به نظرم اپیلاسیون که از الان خیلی زوده تیغ و اینا هم که به پوستشون آسیب میزنه میشه راهنمایی کنین ؟؟؟البته چند تا دونه مو بیشتر نیستاولی دخترم میگه بدم میاد
سپید یاس و همه ی مامانای گل سلام اتفاقا چند روز پیش برا دخی مدرسشون جلسه گذاشته بود دخی من کلاس هفتم هستش که مشاور اومده بود حرف میزد یکی از مادرا همین سوال رو پرسید و اون هم تاکید داشت که برای موهای زاید از تیغ از ژیلت استفاده نشه چون هم سرطان اوره هم تحریک جنسی میشن به خاطر اینکه چند دفعه کشیده میشه وبهتر هستش مثل مادرای قدیمی از پودر های موبر استفاده کنن و تاکید داشت فعلا ماهی یکدفعه گفتیم از کرمش استفاده کنیم که بچن راحتتر باشه براشون گفت به خاطر مواد شیمیایی درونش توصیه نمیکنم هفتهی پیش ما به دخی توضیح دادیم استفاده کرد کلی هم خوشش امده بود
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام چقققققدر خوشحالم که با شما مادرای هم درد میتونم مشکلاتم رو مطرح کنم دختر من شبا دهنش باز میمونه موقع خواب لوزه سوم دخترم رو عمل کردم چند وقت پیش دوباره بردمش دکتر (دهن باز) عکس نوشت عکس گرفتیم گفت لوزه سومش عود کرده یه سری دارو داد گفت اگه دهنش موقع خواب بسته نشد باید لوزه ش عمل شه دوباره خیلی ناراحتم گفت دهنش همینطور باز بمونه فرم صورتش بهم میریزه به قلبش فشار میاد البته اینارو رو خودم میدونستم ولی دکتر تاکید کرد خیلی جدی تر شد برام کی این تجربه رو داشته تا حالا؟ نمیدونم شایدم از ضعف عضلات فکی باشه که دهنش بسته نمیشه آخه خودمم موقع بیداری دهنم بسته س ولی موقع خواب باز میشه لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه
خداجونم عاششششششقتممم
سلام آرامشجون ایشالله که چیزی نیست و مشکل حادی برای دختر عزیزت پیش نیاد . به نظرم پیش چند تا متخصص ببر و اگه احتیاج به عمل دارهد وباره عملش کن. اینکه مشکل جدی نیست . توی همین نی نی سایت بچه هایی هستن که بیماری های غیر قابل علاج میگرن و چقدر هم خودشونو هم خانواده هاشون زجر میکشن . از خدامی خام مشکل دختر خانمت حل شه
اینجا چقدر سوت و کور شده از مریم جون-مامان خانم گل بقیه دوستان و مخصوصا صاحب خونه تارا جون هیچ خبری نیست بیاد بگید دختر خانم هاتونچکار میکنن از و ضعیت دبیرستانشون راضی هستید ؟و از مشکل همیشگی ما مامانا ( قددختر هامون چقدر شده ) صحبت کنید
سلام خوبید بچه ها من یه مشگلی برام پیش اومده بچه های شما بند میندازن؟ دختر منو تو دبیرستانشون مسخره کردن یکی از هم کلاسیاش بهش گفته برو با اون سیبیلات من خودم فکر می کنم هنوز خیلی زوده پدرشم مخالفه ولی همه ی دوستاش بند میندازن چی کار کنم
LilySlim Weight loss tickers
سلام به همه ممنون هزار اسمان جون ایشاله که شما هم خوب باشید
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
والاه یه چند وقتی میشه دیگه بی خیال قد دخی شدم هر چی شد شد دیگه چیکار کنم
پترا جون عزیزم من از این اصطلاحات چیزی نمفهمم
خوب نرگس جون من که با بند انداختن بچه ها مخالفم ولی خوب بعضی بچه ها واقعا زیاد مو دارن من دخی هام خرمایی هست موهاشون برا همین زیاد مشخص نیس
سلام، مامانهای مهربان ما هم هستیم و مشغول کارهای روزمره و بیخیال قد دختری. در مورد موهای صورتش هم الان چند ماهی میشه که پشت لبش را برمیدارم . اوایل میبردم ارایشگاه وکس مینداخت ولی الان خودم براش انجام میدم. پشت لب دختر من خیلی افتضاح بود و یه جورایی حتما باید این کار را میکردم.
2810