2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
مرسی چکاوک جون ایشالله بچه های همه مامانای این تایپک خوب سالم و صالح و عاقبت بخیر بشن مریم جون منظورت چیه از اینکه سن استخوانی مهمه ؟ من اینو می دونم تا زمانی که صفحات استخوان بسته نشده بچه رشد میکنه مثلا سن استخوانی دختر من 12.5 بود وقتی پریود شد ولی سن تقویمیش حدودا 11 سال بود یعنی تا چه سن استخوانی بچه ها رشد میکنن ؟
فاطمه جون خوش اومدی عزیزم . اگه دخترت علائم بلوغ رو نداره نباید زیاد ناراحت باشی . گرچه چاق بودن بچه ها یه عامل مهم برای بلوغ زودرس است . دختر من خرسکی بود البته الان چون قد کشیده خیلی به چشم نمیاد ولی متاسفانه بازم چاقه . امیدوارم یه کم بزرگتر بشه بتونه رزیم بگیره و کمی لاغر بشه . به نظرم ورززش رو توی برنامه های روزانه اش بگنجان . راستی دختر کوچیک منم 9 سال و چهار ماهشه . به تازگی ازش سونوگرافی گرفتم و هنوز علائم بلوغ رو نداشت خدا رو شکر . شما هم برای اینکه خیالت کاملا راحت بشه ازش یه سونوگرافی بگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون هزار آسمان جون. سونو چی براش بگیرم؟ چه دکتری براش بنویسه؟ قدش 136 و وزنش 38 هست. دو سه تا موی کمرنگ که فقط از نزدیک پیداست زیر بغلش داره. سینه هاش هم برجسته است که نمی دونم به خاطر چاقی اشه یا سینه است
معبودا، به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
سلااااام چکاوک جون خوشحالم که از نگرانی دراومدی. مخصوصا با اون توصیه های دکتر قبلیت که هیچ مسیولیتی رو قبول نمیکرد و جواب درست و حسابی نمی داد. دیگه از این به بعد کمتر اضطراب این موضوع رو داشته باش و با دخترت از روزهای ناب اغاز نوجوونی لذت ببرید. ایشالله اوضاع خیلی بهتر از اونچه که خانوم دکتر گفته بشه براتون.
بهار 83، مریم و فاطمه جان خوش امدید. فاطمه جان اون "دو تا سه تا موی کمرنگ که از نزدیک پیداست" رو که دختر کوچیکه ی 5 ساله ی منم داره خواهر زیاد نگران نباش. اون مورد بعدی هم حتما به خاطر چاقیشه! اگر به خاطر بلوغ باشه باید زیر قسمت قهوه ای یه توده ی (یه حالتی مثل دکمه!!) رو احساس کنی که سفت تر از بافت سینه ست.
هزار آسمان جان تولد دخترت پیشاپیش مبارک خوب طلا که تو این سالها بهش دادی و از طرفی می خوای هدیه ای که بهش میدی خاص باشه! به نظرم یه وسیله ای یا یادگاری ای که خودت از بچگی یا نوجوونی داری و یه جورایی نماد خانوادگی یا نماد مادر دختریه بهش بده.بعدم پیاز داغشو اضافه کن براش!! و بگو تو هم اینو وقتی دخترت به سن الان تو رسید بده بهش. اینم از نظر کارشناسی من :)
تارا جون ممنون. حالا فردا چک مى کنم سىنه هاش را. خیلى خوشحالم که اینجا را پىدا کردم. شماها خىلى مهربونىد. امیدوارم همیشه بچه هاتون زىر ساىه شما ها سالم و موفق باشند
سلام دوست جونا مرسی تارای عزیز از نظر کارشناسیت . راستش هرچی لباس و روسری و چیز های دیگه مال زمان نوجوانیم بود طی مراسمات خاصی بهش دادم حالا باید برم زیر زمین خونه رو دوباره بگردم ببینم چیزی توش پیدا می کنم ! حق با شماس باید یه چیز خاص باشه که یه معنی خاصی هم براش داشته باشه
سلام. هزار آسمان جون ممنون. دختر من متولد شهریور 84 هست. راستش دختر خاله خودم متخصص زنان هست. از اون پرسیدم گفت فقط متخصص غدد اطفال می تونه نظر بده . گفت الان چون نه سالشه بلوغ زودرس حساب نمیشه حتی اگه نشانه های بلوغ را داشته باشه ، فقط برای اینکه قدش کوتاه نمونه متخصص غدد ببرش. من هم می ترسم ببرم غدد و توکل کردم به خدا
هزار آسمان جون به نظرم اگه انگشتر یا پلاک طلا از زمان نوجوانی خودت داری، بده پولیش بزنن و بهش کادو بده. هم از لحاظ مادی با ارزشه و هم معنوی
2810