2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
دوست جونا مرسی از پیشنهادات ارزشمندتون . فاطمه جون دختر خاله ات درست گفته الان سن بلوغ پایین اومده و تقریبا همه دوستای دخترم سن 11 تا 12سالگی پ شدن . به نظر من اول بگو سونو برات بنویسه بعد ببرپیش متخصص غدد . برای اینکه خیالت راحت شه . بازم میگم ماشاالله قد و وزن دخترت خیلی خوبه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها...من به 14 دوست خوب نیاز دارم تا یه ختم برای بچه هایی که باردار نمیشن بگیریم و از حضرت فاطمه بخواهیم که بهشون نظر کنه... بچه ها بیاید در حق هم دعا کنیم تا تمام آرزوهامون براورده بشه.... بعضی از دوستامون اینهمه هزینه کردن و اذیت شدن...امپول و قرص و هزار راه نرفته رو رفتن تا خدا بهشون بچه بده ولی صلاح خدا چیز دیگه ای بوده... توروخدا بیاید از ته دل براشون دعا کنیم و بجاشون استغفار کنیم تا خدا قسمتشونو تغییر بده و دامن همشونو سبز کنه... این ختممه کار سختی نیس دوستای خوبم....فقط کسایی بیان که قراره از ته دل برای دوستای منتظر بچه دعا کنند.... ممنونم از بزرگان در خواندن این سوره توصیه شده این است که قبل و بعد از خواندن سوره یس ۱۴ صلوات فرستاده شود و کل این تلاوت به حضرت زهرا (سلام الله علیها) هدیه شود و حاجت خود را از این بانو بخواهیم .
پیامبر(ص)فرمودند:**هر کس ابروی مومنی را حفظ کند بدون تردید بهشت بر او واجب شود** چـــــــــــــــادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …
سلام هزار اسمان جون خیلی خوشحالم که می تونم با شما تبادل نظر کنم و از تجربیات شما استفاده نمایم. والله من ٧ماه درگیر قد دخترم هستم تا جایی که خدا شاهده موهام سفید شد اینقدر گریه کردم و با کابوس از خواب پریدم، سن استخوانی دختر من هم یک سال جلوتره و دکترها همه قد ١٥٠ /١٥٤ رو در نظر گرفتن، اما من خیلی تحقیق کردم تو سایتهای خارجی و اطلس سن استخوانی میگه مثلا از سن ١١ تا سن استخوانی ١٤ حدودا ٢٠ سانتیمتر به قد اضافه میشه.
دوستای خوبم سلام مریم جون دختر خانمتون چند سالشه ؟ و اینکه پ شده یا نه ؟ می فهمم چی میگی . من خودمم تمام این دوران رو تجربه کردم ولی واقعا حداکثر سعی رو کردم که این استرس و ناراحتی به خانواده ام منتقل نشه . اگه دختر گلیت ناراحتی خاصی نداره پس بدون که حتما قد میکشه . دختر من سن استخوانیش حدود 12 و نیم بود ولی بازم قد کشید وقتی پ شد قدش 148 سانت بود ولی حالا 158 است پس حدود 10 سانتی قد کشید . به نظر من بچه بعد از پ هم قد میکشن .
سلام هزار اسمان جون ، دختر من شهریور ١٠ ساله میشه سونو گرافی سینه و رحم هم گرفتم فعلا علایم بلوغ رو نداره فقط سن استخونیش ١١ بود جلوتر از سن تقویمی قدشم الان ١٤١ وزنش ٣٩ . من هم امید بستم به خدا، چون هورمون رشد هم میگن سن استخونی رو جلوتر میبره و عوارض داره تازه سالی ١ سانت اضافه میشه، ممنونم از محبت شما
هزار اسمان جون دختر خانم شما وقتی پریود شد ١١ ساله بود و سن استخوانیش در ١١ سالگى ١٢/٥ بود؟. اگه اینطوری باشه پس باید امیدوار باشم .از خداوند بزرگ می خواهم که مشکل قد همه بچه ها حل بشه و من رو هم از ناراحتی دربیاره.
مریم جون بله همین طور است . ببخشید عزیزم اینو میگم چرا این همه ناراحتی و استرس داشتی . وقتی بچه ات هنوز پ نشده و حتی سونوگرافی هم گفته که علائم بلوغ رو نداره ؟! به خدا بچه هامون معصوم و پاکند . توی یه جهان پر استرسی دارن زندگی میکنن . گناه دارن بیان حالا یه چند سانت هم از خودمون کوتاه تر بشن چی میشه ؟ خیلی ها به منم میگن آخی دختر ت به خودت به خودت نرفته قدش یا هیکلش .. منم میگم هیچی جای عقل و تدبیر رو نمیگیره . ایشالله که دختر ام با تدبیر و عاقل بشن البته با بچه های شما دوستان
شما درست میگی هزار اسمان جون الان بهتر شدم ولی اوایل که دکتر اینطوری گفت شوکه شدم و حالم خیلی بد شد . ازصمیمیت و همدردی شما بسیار ممنونم امیدوارم که بچه ها همیشه سلامت باشند و به قول شما عاقل و با تدبیر باشند و تو زندگی موفق .
مریم جان دقیقا درک میکنم حالت رو حال من هم مثل شماست ، تازه دختر خانم شما خیلی بلندتر از دختر من هست چون در 10 سالگی قدش 141 سانت هست ولی دختر من در 11 و نیم سالگی قدش 142 سانت . واقعا ناراحتم و من هم دوستان در جریانن که یکساله شب و روزم این قضیه است و داغون شدم واقعا روی این قضیه . ولی الان تصمیم گرفتم تزریق هورمون رو فراموش کنم و به امید خدا جلو برم انشالله که کارها درست بشه و من و شما هم یه روزی مثل هزار آسمان و مامان خانم گل عزیز بیایم اینجا و با اطمینان از حل مشکل به دیگران دلداری بدیم و تجربه هامون رو در اختیارشون بگذاریم
سلام فاطمه جان اگه سینه هاش درد کنه و یه کم برامده باشه و سفت باشه شروع بلوغش هست ولی دلیل براین نمیشه که همون موقع پریود بشه دختر من بعد از این حالتش 1 سال طول کشید تا پریود شد
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
مریم جون اینقدر ناراحت نباش ایشالا دخترت بیشتر از اونی که فکر کنی قد میکشه در ضمن بلوغ و پریودی به معنی توقف قد نیست اتفاقا بیشترین جهش قدی تو همین زمان اتاق میافته برای من که ثابت شد دختر من 10 ماهه که پریود شده خدا رو شکر هنوزم داره قد میکشه.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام چکاوک عزیز ممنونم از حس همدردی با من . اینجا با شما دوستان عزیز احساس خوبی دارم، چکاوک جان دقیقا با ارزوی روزی که بچه های ما هم قد بکشند و من و شما هم خوشحال باشیم ، البته به قول هزار اسمان جون انشالله که همیشه سالم و سلامت باشند.
2810