2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت همگی به خیر و خوشی مارجا جون، دردانه بانو جون، هزار آسمان جون، ظهر جمعه ای از دست شما من و دخترم تا سر حدّ گریه با هم خندیدیم و دخترم حسابی به اهمیت و ضرورت کاربرد درست ویرگول در جمله ها و نوشته هاش پی برد. با خوندن جمله دردانه بانو جون یاد اون حکایته افتادم که یک بنده خدایی رو بازداشت می کنن و تا پای جوخه دار می برند از اونور وزیر نامه ای رو از طرف پادشاه می نویسه . امضا می کنه که تو اون نامه نوشته شده بوده "بخشش لازم نیست. اعدام شود." وزیر اون نامه رو برای مامور اجرای حکم می فرسته ولی کمی بعد متوجه اشتباه نگارشیش میشه وبلافاصله یک نامه دیگه با این مضمون می نویسه"بخشش، لازم نیست اعدام شود" خلاصه نامه اول که به دست مسئول اجرای حکم می رسه اون بنده خدا رو آماده می کنند برای اعدام و آه از نهاد محکوم به اعدام بلند میشه درست در لحظه اجرای حکم نامه دوم می رسه و اون فرد بخشیده میشه
کار امروز را به فردا مسپار
دردانه بانو پست ها : 921 عضویت:1387/12/21393/4/8 - 1:33 عصر هزار آسمون جون عوضی ترکونده حالا سعی در بازیافت داره! یه تایپیک کلاس هفتم و دغدغه های آن رو زده، تا مراحل اداری برگشتن اون طی بشه ........................................................................................................................ حالا این جا هم من مطمئن هستم که منظور دردانه بانو جون این بوده:"هزار آسمون جون، عوضی(=اشتباهی،جا به جا) ترکونده حالا سعی در بازیافت داره!
دوستایی مثه شما و مسیحا جون و بیتا جون واقعا ما هنوز اندر خم یک کوچه بودیم.ما با همفکریهای اون تاپیک و دلسوزیهای خالصانه ی شما بود که موفق شدیم و بچه هامون تونستن تیزهوشان قبول بشن اگر نه تو خواب هم نمیدیدن. ------------------------------------------------------------------------------ یاسی خانم جون این چه حرفیه؟ ما چیکاره بودیم؟ اول از همه، خدا رو صد هزار مرتبه شکر که لطف خدا شامل حالشون شد و تونستن با توجه به زحمت هایی که در این راه کشیدندبه نتایج دلخواهشون برسند و دوم این که واقعا موفقیت هایی که تک تک این عزیزان کسب کردند نتیجه تلاش ها و کوشش های واقعی و مستمر خودشون بوده که جا داره واقعا برای سلامت همگیشون به درگاه خدا دعا کنیم آرزو کنیم که همواره موفقیت هاشون مستدام باشه
تارا جان خوشبختم از آشناییتون میشه بگید قد و وزن دختر کوچیکتون چقدره؟ من خیلی حساسم روی دختر کوچیکم.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
مارجا!!!!! اگه نوشته بودم مارجای عوضی ترکونده می تونستی بگی بساط کله پاچه ات رو راه انداختم!!!! فکر کن من به شما بگم "عوضی"!!!! توبه توبه!!!! یاسی به دادم برس!!! هزار آسمون جون! منظور من این بود که تایپیک به اشتباه منفجر شده!! 44 ساله شدم هنوز حرف زدن یاد گرفتم!!! خاک بر سرم!!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
تارا حال مرجان رو نپرس که خیلی خراب! همش عکس و فیلم سایا جلوش و داغون! خیلی به سایا وابسته بود و هنوز زوده با این داغ کنار بیاد! خصوصا که خیلی ناگهانی اتفاق افتاد! ماه می دکترا اعلام کردن همه چی خوبه لاین رو در آوردن گفتن مشکلی نیست! یهو روز جمعه با تومور ساعت 10 شب رفت اتاق عمل روز سه شنبه مرگ مغزی! ما هنوز شوکه هستیم تکلیف اون روشنه دیگه!!!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
ببخشید دردانه جون بچه اش چند سالش بود؟ مرجان عضو این تاپیک بوده؟ مگه بچه اش قبلا مشکلی داشته؟ خیلی ناراحتم خیلی... خدا بهش کمک کنه و بهش صبر بده.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
خدا حفظشون کنه دخترای گلت رو. تارا جان یه چیزی بگم خوشحال شو .طبق تحقیقی که انجام دادن خانواده هایی که دو تا دختر دارن نسبت به خانواده های دیگه ای که مثلا یه دختر و یه پسر دارن یا دو تا پسر دارن؛ خوشبخت تر هستن و در آرامش بیشتری زندگی میکنن .