2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
تارا جون و یاسی جون و دردانه ی عزیز واقعا بهتون تبریک میگم اینشالاه همیشه موفق باشن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
انجلا پس تکلیف منم مشخص کن من بد بختم یا خوشبخت با دوتا دختر و یه پسر
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا خانمی خوبید عزیزم؟ اون دوتا دختر دسته گلی شما خودش یه دنیا خوشبختیه آقاپسرتونم خدا بهتون داده که مثل یه کوه ایشالا پشت خواهراش باشه. خدا هر سه تاشون رو حفظ کنه براتون.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
کوتاهی قد در کودکان در دهه های اخیر بررسی کوتاهی قد در کودکان و تلاش برای بهبود وضعیت رشد قدی کودکان در جوامع مختلف از جمله کشور ما مورد توجه پزشکان و خانواده ها ی این کودکان قرار گرفته است بدین علت درخواست برای پایش رشد و اقدامات تشخیصی و درمانی در کودکان مبتلا به کوتاهی قد هم از طرف خود کودک و هم از جانب خانواده به عنوان یکی از اصلیترین خواسته های خانواده ها از پزشکان مطرح میباشد . در این مقاله به برریس تعاریف و تقسیم بندی علل کوتاهی قد در کودکان خواهیم پرداخت. کوتاهی قد در کودکان ( تعاریف وتقسیم بندی) نوزادان پسر و دختر در زمان تولد در صورتی که ترم بوده و دوران جنینی را به سلامت و به طور کامل گذرانده باشند ( 38 تا 40 هفته هنگام تولد ) قدی بین 48 تا 52 سانتیمتر خواهند داشت که به طور میانگین در یکسال اول عمر 25 تا 27 سانتیمتر و در سال دوم تولد 6 تا 8 سانتیمتر به قد آنان افزوده خواهد شد،وبدین ترتیب نوزاد یکساله قدی حدود 76 و در پایان دو سالگی قدی حدود 84 سانتیمتر را خواهد داشت. در اینجا لازم به ذکر است قد هنگام تولد نوزاد تحت تاثیر قد والدین یا به عبارت دیگر کوتاه قدی ژنتیکی والدین نبوده و متاثر از سلامت جنین،سلامت مادر باردار و اتمام دوره ی بارداری می باشد.همین مسئله در نوزاد وشیر خوار سالم و با تغذیه ی مناسب تا پایان دو سالگی نیز صادق بوده و قد نهایی شیرخوار در پایان دو سالگی جدا از قد والدین و کوتاهی یا بلندی ژنتیکی والدین در شیرخواران تقریبا" یکسان می باشد و تاثیر ژنتیک و قد والدین در رشد قدی کودک از ابتدای سال سوم تولد خود را نشان خواهد داد بدین معنی که کودکان با والدین قد بلند نسبت به کودکان دارای والدین با قد کوتاه از رشد قدی بیشتری در سالهای کودکی،نوجوانی و جوانی برخوردار خواهند بود،لذا در کودکی که از سایر جهات کاملا" سالم می باشد بررسی های مربوط به اختلالات رشد قدی از سالهای سوم و چهارم تولد آغاز میگردد. انواع کوتاهی قد کودکان به طور کلی کوتاهی قد به سه دسته ی مجزا تقسیم میگردد که در بررسی اولیه ی هر کودک باید در این سه دسته مورد ارزیابی و توجه پزشک قرار گیرد. کوتاهی قد ژنتیک دسته ی اول کوتاهی قد ژنتیک می باشد که یک یا هردو نفر از والدین کوتاه قد بوده و تبعا" کودک نیز از نظر ژنتیکی،قدی کوتاه تر از همسالان خودخواهد داشت.در این مورد از کوتاهی قد اقدامات درمانی بسیار محدود و افزایش قد نهایی در کودک دور از انتظار و با درمانهای هورمونی تنها اندکی میتوان قد نهایی این کودکان را بهبود بخشید ولی از آنجا که والدین این کودکان نیز ممکن است دارای اختلالات هورمونی ناشناخته و یا بیماریهای متابولیک مخفی باشند که در زمان خود بدان اهمیت داده نشده و مورد پیگیری و درمان قرار نگرفته باشند در این کودکان نیز بررسی های معمول مربوط به یافتن علل متابولیک و هورمونی لازم می باشد. کوتاهی قد سرشتی دسته ی دوم کودکان مبتلا به کوتاهی قد سرشتی می باشند این نوع از اختلال رشد نوعی از روند طبیعی رشد محسوب میگردد که در این دسته نوزاد با وزن و قد طبیعی به دنیا میاید و در طول سال نخست زندگی از رشد طبیعی برخوردار است و در طول سال دوم صدک رشدی در این کودکان افت مختصری میابد و مجدد در طول سال سوم وچهارم زندگی رشد با سرعت 5 تا 6 سانت در سال به حالت طبیعی بر میگردد این کودکان اغلب دارای موارد مشابه در خانواده و والدین می باشند و قد نهایی این کودکان در دوران نوجوانی و بلوغ طبیعی و در حد میانگین همسالان خودخواهد بود. کوتاهی قد هورمونی و متابولیکی دسته ی سوم که از اهمیت ویژه ای در بین کودکان کوتاه قد برخوردار است کوتاهی قد ناشی از اختلالات هورمونی و متابولیکی ( شایعترین آن کمبود هورمون رشد به صورت اولیه یا ثانویه،کمکاری تیروئید،اختلالات شدید تغذیه ای و صدمات مغزی و در معرض مواد سمی و رادیواکتیو قرار گرفتن و ...... می باشد) در این دسته از بیماران از آنجا که تشخیص به هنگام و صحیح علت کوتاه قدی و اقدامات درمانی مناسب قبل از بلوغ و بسته شدن صفحات رشد استخوانی می تواند مانع از کوتاهی قد نهایی در این کودکان گردد. اهمیت بررسی زود هنگام و درمان مناسب بیش از پیش آشکار میگردد،لذا ضمن توصیه به پایش رشد در تمام کودکان از ابتدای سال سوم زندگی به صورت دوره ای هر 3 تا 6 ماه یکبار رعایت نکات توصیه شده توسط پزشک و در صورت لزوم انجام بررسی های پاراکلینیک مانند تعیین سن استخوانی و آزمایشات هورمونی در صورت صلاحدید پزشک می تواند مانع از کوتاهی قد در بسیاری از کودکان در سنین نوجوانی و بعد از بلوغ گردد،توجه به این نکته ضروری است ازانجا که افزایش بروز صفات ثانویه ی جنسی و بلوغ زودهنگام در نوجوانان در دو دهه ی اخیر بخصوص در دختران در سنین 10 تا 12 سالگی نشان می دهد و این موضوع باعث کوتاهی نسبی قد در جوانان در مقایسه با نسلهای قبل از خود گردیده است. توجه به بروز این علایم نیز در کودکان توسط والدین و اطلاع به پزشک معالج در پیشگیری و اقدام مناسب در زمان مناسب اهمبت ویژه ای خواهد داشت.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
شروع زودهنگام علائم ثانویه ی جنسی در کودکان جدا از مسایل جسمانی،رفتاری و روانی در کودک و خانواده از آنجا که منجر به بروز اختلال در رشد و نمو طبیعی کودک میگردد با مشکلاتی همچون کوتاهی قد،بسته شدن زود هنگام صفحات رشد استخوانی و ناهنجاری در اندامها نیز روبرو می گردد. بلوغ زودرس در این مقاله که اولین نوشته در خصوص اختلالات جسمی و عوامل ایجاد کننده کوتاهی قد در کودکان و نوجوانان محسوب می شود به تعاریف و دسته بندی علل ایجاد کننده ی بلوغ زودرس اشاره خواهیم داشت.اگرچه در جوامع و نژادهای مختلف سن شروع علایم ثانویه ی جنسی در کودکان متفاوت می باشد اما به طور کلی و جدا از قومیت و نژاد و مناطق مختلف جغرافیایی به شروع صفات ثانویه ی جنسی پیش از 8 سالگی در دختران و 9 سالگی در پسران بلوغ زودهنگام اطلاق می گردد. منظور از صفات ثانویه جنسی رویش موهای ناحیه ی زهار،بزرگ شدن سینه ها و تغییرات ناحیه ی ژنیتال در دختران و بروز آکنه،بم شدن صدا،تغییرات ناحیه ی ژنیتال و رویش موهای زهار در پسران می باشد که در دختران معمولا" اولین علامت تکامل بافت پستانی و در پسران تغییرات ناحیه ی ژنیتال می باشد. در مبتلایان افزایش وزن،بسته شدن صفحات رشد استخوانی و بدنبال آن کوتاهی قد از عوارض شایع جسمانی و افسردگی،ذهنیت بد از تغییرات جسمی ایجاد شده،کاهش اعتماد به نفس و ترس از حاضر شدن در جمع از عوارض شایع روحی،روانی به حساب می آیند. بدون درمان مناسب یک سوم دختران و بیش از نیمی از پسران قد کوتاه تری از همسنان خود خواهند داشت.بلوغ زودرس به دو نوع کلی حقیقی (ناشی از اختلال در کارکرد غدد داخلی) و بلوغ زودرس کاذب یا محیطی (ناشی از عوامل خارجی همچون برخی از تومورهای مغزی،تماس با هورمون های جنسی به طور ناخواسته و یا مصرف برخی داروها و ...) تقسیم میگردد. جدا از علت ایجاد کننده ی بلوغ زودرس شناخت زودهنگام علایم،بررسی دقیق آزمایشگاهی و تصویر برداری از مغز و ارگان های داخلی و درمان به موقع می تواند باعث جلوگیری از ادامه ی بروز علایم و نهایتا" اختلالات رشدی و کوتاهی قد در کودک مبتلا گردد.
سلام ببخشید یه مدت طولانی غایب بودم کار و زندگی و.... خوب دختر من کلی قد کشیده و از من زده بالاتر الان 170شده قدش به من میگه بیا بغلم فینگیل من وزنشم الان 54 خیلی خوش هیکله و از اواخر مهر پری شد ولی بعدشم قد کشید الان بسکتبال میره و مربی بسکتش میگه بازم قد میکشه واقعیت داره من دوست دارم بازم یه چند سانتی بلند شه امیدوارم وای امسال میرن هشتم پسرمم میره چهارم جالبهکه پسرم به من میگه مامان دلم برات میسوزه تو به زودی کوتاه ترین عضو خانواده میشی منم میگم از خدامه شماها قد بکشین من و باباتون کوتاه تر از شماها باشیم
LilySlim Weight loss tickers
ماشالله نرگس جون ، ماشالله به قد بچه هات . میشه بگی بعد از پری چقدر قد کشید و قد شما و پدرش چقدره ؟ متاسفانه دختر من خیلی خیلی کوتاهه تو رو خدا بچه هایی که تزریق هورمون رو انجام دادید بیاید یه کمی توضیح بدین
سلام نرگس جون مبارک باشه. راستی من عضو جدیدم. و دخترم هم تقریبا با دختر شما پری شده.
تارا جونم اگه مایل باشى منم به جمعتون بپیوندم و از مطالبتون استفاده کنم 😌 دختر من هم سن بچه هاى شما نیست ولى براى آیندش خوبه 😉☺️
هیچ وقت به خودت مغرور نشو ... برگ ها همیشه وقتى میریزند که فکر میکنند طلا شده اند !
دوستان تا میتونید توی غذای بچه هاتون جوانه حبوبات و غلات بریزید برای رشد قدی و عضلات. اما چرا می گوییم غلات یا حبوبات جوانه زده مفیدتر است؟ طی جوانه زدن، نشاسته، پروتئین و چربی های موجود در دانه به واحدهای کوچک تری تجزیه می شود و قابلیت هضم و جذب بهتری پیدا می کند. در این فرآیند میزان ویتامین و املاح معدنی دانه همچون کلسیم، فسفر، منیزیم، ویتامین های گروه B و پروتئین آن دو تا سه برابر و حتی بیشتر افزایش می یابد، اما از کالری و کربوهیدرات آن دو برابر کاسته می شود. البته لازم است بدانید کاهش کالری به معنای حذف کالری نیست. اگر در صد گرم گندم 400 کالری انرژی نهفته باشد در همین میزان جوانه آن 200 کالری انرژی وجود دارد و مصرف یک فنجان جوانه می تواند تامین کننده بخش عمده ای از نیاز روزانه بدن ما باشد. خواص جوانه حبوبات با جوانه غلات برابری می کند در مورد ارزش تغذیه ای جوانه غلات در مقایسه با جوانه حبوبات باید گفت این جوانه ها از نظر خواص درمانی و میزان ریزمغذی ها تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد، البته با توجه به این که حبوبات پروتئین و غلات کربوهیدرات بیشتری دارد، می توان اندکی تفاوت در میزان درشت مغذی های این دو گروه جوانه قائل شد، اما همان طور که گفته شد، ریزمغذی های هر دو گروه خواص برابری داشته و ویتامین های B، C و E آنها برای آرامش اعصاب، رفع استرس و خستگی نافع، منیزیم و پتاسیم آن برای کنترل بی خوابی و تنظیم فشارخون مفید، روی آن برای جلوگیری از ریزش مو و به تعادل رساندن هورمون ها در زمان بلوغ جنسی نوجوانان موثر، سلنیوم آن برای سلامت قلب و عروق و بخصوص افزایش تعداد اسپرم و کمک به باروری آن در مردان مثمرثمر و فیبر آنها با کمک به خروج هر چه سریع تر مدفوع برای تنظیم چربی و قند خون فوق العاده مفید است. در ضمن به دلیل آن که جوانه ها خاصیت نفخ زایی خود را از دست داده و از حساسیت زایی پروتئین آن کاسته شده است، مصرف آن برای کسانی که دستگاه گوارش حساسی دارند، بی ضرر است. این را هم بدانید بسیاری از افراد براین باورند که هر چقدر دانه، جوانه بلندتری داشته باشد همچون دانه شبدر یا ماش ارزش تغذیه ای بیشتری دارد. در حالی که این گونه نیست! همه دانه های جوانه زده غنی از املاح و ویتامین بوده و ارزش غذایی آنها به بلند یا کوتاه بودن جوانه شان بستگی ندارد. هر جوانه 1000 مزیت دارد... جوانه گندم: ارزش غذایی چهار قاشق غذاخوری جوانه گندم معادل یک کف دست نان است. این جوانه نسبت به دانه آن سه تا 12 برابر ویتامین B و سه برابر ویتامین E دارد وبه واسطه سلنیوم، منیزیم و ویتامین E رادیکال های آزاد مضر بدن را حذف می کند و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش فعالیت های مغزی و غدد جنسی می شود. سمنو، سوهان و حلیم به شرطی که با جوانه گندم تهیه شده باشد تا حدودی خواص این جوانه را دارد. جوانه ماش: خاصیت بارز این جوانه برطرف کردن خستگی و رخوت است. باعث ازدیاد شیر مادران شده و ادرار آور خوبی است. سموم بدن را دفع کرده و صفرابر است. این جوانه به دلیل خاصیت غذایی بالا، فرد گرسنه را زود سیر می کند. میزان اسید فولیک و پتاسیم آن بسیار بالاست و مصرف آن برای پیشگیری از بیماری های قلبی ـ عروقی و پرفشاری خون توصیه می شود، اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند باید در مصرف آن محتاط باشند. جوانه شبدر: کلسیم فراوانی داشته و کم کالری است. باعث تنظیم هورمون های بدن می شود، برای آرامش اعصاب مفید است، گرگرفتگی و بدخلقی ناشی از علائم یائسگی را بهبود بخشیده و تصفیه کننده خون و تقویت کننده کبد است. جوانه یونجه: به دلیل دارا بودن منگنز و کروم در ساخت انسولین طبیعی بدن نقش مهمی داشته و عرب ها آن را سلطان جوانه ها می نامند. جوانه یونجه به جهت داشتن ساپونین موجب کاهش کلسترول بد خون شده و از سختی و رسوب عروق می کاهد. کلسیم بالای آن برای استخوان سازی کودکان در حال رشد مفید است و دو برابر اسفناج آهن دارد. به یاد داشته باشید که این جوانه تا حدودی نفاخ و ملین است. جوانه عدس: شستشودهنده کلیه ها و افزاینده انرژی است و به دلیل پروتئین زیاد، خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد. بد نیست بدانید جوانه عدس قرمز در مقایسه با انواع دیگر آن آهن و کلسیم بیشتری دارد. جوانه نخود: پروتئین زیادی دارد و سرشار از فسفر و کلسیم است و میزان مواد معدنی آن پنج برابر دانه نخود است. جوانه ها در تغذیه سالمندان چه نقشی دارد؟ گاهی سالمندان به دلیل احساس تنهایی بی اشتها می شوند. در واقع تنهایی عاملی است که سالمند علاقه ای برای تهیه و طبخ غذا برای خود نداشته باشد. البته گاهی تاثیر برخی داروها یا افزایش سن هم سبب کم شدن اشتها به غذا می شود. گاهی هم برخی سالمندان به دلیل پرهیز غذایی مجبور به استفاده از خوردنی های کم چرب و کم شیرین با حداقل نمک هستند و همین عامل موجب بی مزه یا بدمزه شدن غذای آنان می شود. بر این اساس برای آن که سالمندان دچار سوءتغذیه نشوند، باید از مواد غذایی مقوی و مغذی استفاده کنند و بهترین توصیه به آنان اضافه کردن جوانه گندم، ماش، عدس یا پودر آن به غذاهایشان است. جوانه ها با وجود حجم کم ، اشتهاآور خوبی بوده و انرژی و پروتئین از دست رفته را جبران می کند. بسیاری از پزشکان مصرف جوانه ها را برای کاهش تورم، افسردگی و حتی استرس و بسیاری از مشکلات کبدی به سالمندان توصیه می کنند. ردپای جوانه ها در غذای مکمل کودک اما بیشترین سوالی که خانواده ها از متخصصان و کارشناسان علوم غذایی می پرسند این است که آیا می توان در غذای مکمل کودک از جوانه ها استفاده کرد؟ در منابع جدید علمی در مورد استفاده از جوانه ها بخصوص جوانه گندم در رژیم غذایی کودک اختلاف نظر فراوان وجود دارد. ولی آنچه مورد تائید استادان انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر است، استفاده از گندم و فرآورده های آن به بعد از پایان هشت ماهگی کودک موکول شده است. توصیه می شود برای بچه های بین دو تا پنج سال جوانه گندم را به ماست اضافه کنید. اگر هم کودک بالای پنج سال دارد، جوانه ها را به سالاد او بیفزایید. بهتر است جوانه عدس و ماش به سبب هضم آسان تر و مقوی و مغذی تر بودن در سوپ، آش یا در پوره و فرنی کودک استفاده شود. مصرف جوانه همراه با سالاد یا ساندویچ خانگی، میان وعده ای مناسب برای تمام افراد بخصوص دانش آموزان است. پودر جوانه خوب است، اما... این روزها در برخی مغازه ها بسته های پودر جوانه گندم یا پودر مالت (جوانه جو) عرضه می شود و به گفته فروشندگان از این پودر می توان در تهیه سوپ، غذای کودک، غذاهای رژیمی، نان، کتلت، سمنو و حلوا استفاده یا با نوشیدنی هایی چون شیر، آبمیوه و حتی آب میل کرد. این پودر از نشاسته و جوانه دانه تشکیل شده و اغلب بدون سبوس است و از این رو جوانه تازه بهتر از پودر آن است. البته این پودرها هم حاوی مواد مغذی است و می تواند بخشی از نیازهای روزانه و کمبودهای تغذیه ای ما را جبران کند و بخصوص موجب لینت مزاج شود و التیام دهنده بیماری های گوارشی است.
برای تهیه جوانه از دانه غلات و جبوبات مثل گندم ،یونجه ، شبدر ، عدس ، ماش ، لوبیا سفید ، نخود و ... حتی دانه هایی مثل باقلا هم میتوان استفاده کرد . جوانه ها را بیشتربه سالاد اضافه میکنند اما با خشک کردن و پودر کردن جوانه میتوان آنرا به انواع سوپها و آش نیز افزود برای تهیه جوانه دانه مورد نظر را پس از پاک کردن و شستن در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک ولی نور زیاد گذاشته تا زمانی که جوانه سر از پوسته دانه بیرون بزند دقت داشته باشید لزومی ندارد که دانه هادر معرض نور مستقیم باشد کافیست ظرف مورد نظر رادر آشپزخانه نزدیک به پنجره قرار دهید . بعد از یک الی دو روز بسته به نوع دانه جوانه شروع به رشد میکند و پوسته دانه را شکافته و سر جوانه از پوسته بیرون میزند . پس از این مرحله آب روی دانه ها را دور بریزید و دانه ها را در دستمال تمیزی بریزید ودرون ظرفی قرار دهید در این زمان چون دانه مرطوب هستند نیاز به اضافه کردن آب نیست ولی روزی دو بار به جوانه ها سرکشی کنید و لبه دستمال را کنار بزنید و با تکان دادن دستمال سعی کنید دانه ها را زیر و رو کرده و با اسپری کردن آب بر روی آن رطوبت لازم را به جوانه ها بدهید به این نکته توجه داشته باشید که در زیر جوانه آب جمع نشود چون این امر بخصوص در فصل تابستان که هوا گرم است موجب خراب شدن دانه ها میشود اگر مراقبت های لازم را انجام دهید ظرف 3 الی 5 روز با توجه به نوع دانه جوانه ها آماده میگردد بعد از اینکه جوانه آماده شد در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان سالاد تهیه میکنید مقداری از آنرا به سالاد اضافه و نوش جان کنید ویا جوانه انواع حبوبات را تهیه و پس از خشک کردن آسیاب کنید واز آن سوپ جوانه تهیه کنید که فوق العاده پر خاصیت میباشد .
سلام خانمها خوبین خدا رو شکر ؟با این روزای بلند و کشدار چکار میکنین؟ تابستون واقعا سخته من دخترم رو دو تا کلاس ورزشی ثبت نام کردم با کلاس زبانش،روزای زوج کلاسن روزای فرد هم استراحت
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
انجلا و سیمین جون خوش امدین،چکاوک جان هنوز درگیر قد دخترتون هستین؟چقدر ادم ناراحت میشه که هی تلاش کنه و خیلی نتیجه ای نبینه،هر کس یه جور منم این ریزش موی سر و به جاش رشد موهای زاید صورت دخترم داره دیونه ام میکنه وقت کرفتم هفته دیگه ببرمش لیزر صورت اگرم قبول نکنه به اصرار مجبورش کنم،چون خیلی زیاد شده روز جمعه برادرم سربسرش میگذاشت و بهش میگفت میخوام یه ریش تراش برات کادو بگیرم
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت