2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام دوستای خوبم دختر منم با موفقیت رفت اول دبیرستان (دوره دوم) وای یعنی سنی ازم گذشت البته 32 سالمه
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که بریدم دیگه برا قدش هیچ کاری نکردم آبان که بیاد میشه یکسال که پری شده قدشم 148 هست چیکار کنم خدایا
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
به سلامتی گلنسا جون 32 سال که سنی نیست عزیزم هنوز جوانیم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
معظلی شده این قد دخی ها من که امیدوارم یه روز صبح پا شم ببینم دخملم قدش بلند شده خخخخخخخخخخخخ
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سارا جونم چند سالشه و قدش؟
دخی جان ما 11 سال و 10 ماهشه قدشم 142 هنوزم پری نشده
سلام،ما بعد از ٢٠ روز برگشتیم سر خانه اولمون. نمیدونم رفتنم درست بود یا نه چون یکم دخترم هوایی شده و تو فرودگاه بیش از حد گریه کرد . البته خوب این مدت هم همه لطف کرده بودن و حسابی تحویلش گرفته بودن و اونم خیلی بهش اونجا خوش گذشته. سارا جون مبارک باشه موفقیت دختر گلت، بابا دختر شما که دیگه همه حسن ها و خوبی ها را با هم داره . چکاوک جون ، هزار اسمان جون شما خوب هستید؟ تجربه این دفعه دکتر رزاقی رفتن : دکتر چیکار کنم قد دختری بلند بشه؟ حالا میخوای قدش بلند بشه که چی بشه؟ نمیدونم والله. فقط تغذیه اش درست باشه و تو برنامه اش روزی سه چهار لیوان شیر باشه. فعلا از وقتی رسیدیم دختری تکان میخوره بهش میگم یک لیوان شیر بهت بدم بخوری؟البته ناگفته نمونه که به لطف این ٢٠ روز که فقط به خوردن فست فود و رستوران رفتن گذشته دختری یکم تپلی شده و باید مواظبش باشم.
خانم گل عزیز چقدر جای شما توی این تایپیک خالی بود ! واقعا دلم براتون تنگیده بود اساسی . فکر کنم حالا باید یه کمی با دختر خانم گلتون کنار بیاید تا یواش یواش از دوباره به محیط اونجا عادت کنه . ولی چقدر کم توی ایران موندید ! 20 روز چیزی نیست .منم اگه جای اون طفل معصوم بودم حتما دلتنگی رو داشتم . به هر حال امیدوارم همیشه شاد و خوش باشید دوست خوبم
سلام به مامانای مهربون-دوستای خوبم دخترمن قبلا هم آشپزی می کردولی امسال تابستون دیگه رسما ناهارا رو دادم به عهده اون-خداییش دیروز یه قیمه پلویی درست کرده بود کیف کردم...معدلشم 20بود...این روزا هم داریم دندوناشو ارتودنسی می کنیم که طفلی خیلی اذیت میشه(آخه مجبورشدیم 2تا از دندوناشو بکشیم)
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
فقط ظرف شستن و مرتب کردن خونه و مراقبت وبازی با برادرکوچیکشوووووووو اصلا دوست نداره-خیلی هم شلته و نامرتبه..به نظرشما درست میشه؟ میشه بیاید و درمورد اینکه چطوری دخترامونو تربیت کنیم که تو همه چی تمام و کمال باشن بیشتر همدیگه رو راهنمایی کنیم. ..من چون هم شاغلم و هم بچه کوچیک دارم درمورد دخترم خیلی عذاب وجدان دارم...مامانای مهربون کمککککک
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
تارا!!!!! سایا دختر مرجان فرشته آسمونی شد دیشب!!!! برای آرامش مرجان دعا کنید!! اون دختر کوچولو که آمرزیده است!!! دارم می میرم!!! دردهای خودم رو فراموش کردم
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
2810