2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
مامان خانم گل منم تصمیم شما رو دارم و توی تابستان حتما یه کمی بافندگی و دوخت و دوز رو با هاش کار میکنم . در ضمن اینکه دختر گلتون درس میخونه کم هنری نیست . این بیشتر از هر چیزی براش توی آیندش تاثیر گذاره خدا حفظش کنه
مامان خانم گل من از خدام بود دخترم درس می خوند هوش فوق العاده ای داره همش معلمشون میگه حیف مخی که این داره و به کار نمیگیره همش بازی حالا باز امسال یه کم کارای دخترونه انجام داده یا همش دنبال بازی های کامپیوتری و پلی استیشن و توپ بازی مخصوصا فوتبال که من متنفرم ازش
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخخخخخخ من هنوز برا دخی گوشی نخریدم هر دفعه دادش میره هوا منم میگم وقتی تموم درسات عالی بودن هر نوع گوشی که خواستی میریم میخریم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دخی من در مورد جنس مخالف تا حالا سوال نپرسیده غیر ازوقتی که کلاس چهارم بود که یکی از دوستاش بهش گفته بود دوست پسر داره از من پرسید دوست پسر یعنی چی ؟
من تصمیم گرفتم دخترمو تابستون تو کلاسای جعبه سازی-تصویربرداری و کمکهای اولیه و شطرنج ثت نام کنم...امیدوارم بچه هامون تابستون خوبی داشته باشن
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
سلام خانمها این ورژن جدید هم برای من دردسر شده چون با ایپد سخت میتونم وارد بشم بیشتر به صورت مهمان میام و فقط خواننده خاموشم ساراجون ماشاا..به دختر هنرمندت باید اعتراف کنم دخترم که هیچی ،خودمم از این عکسهایی که گذاشتی بلد نیستم درست کنم بهار جون ماشاا...به دخترت،ولی حتما کنترل کنید که وزنش بیشتر نشه کاترین جون من دخترم هنوز گوشی نداره،ولی قطعا اگرم براش بگیرم نامحسوس کنترلش میکنم در رایطه با جنس مخالف هم کلا چندان حساس نیست و اصلا وارد اون فضا نشده،خوشبختانه با من میونه اش خوبه و هر موردی باشه در میون میذاره
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
ممنون چکاوک و ایپک جان....بله پدرشون قدش 187 میشه....منم خیلی نگران وزنش میشم و مدام حواسم بهش هست چی می خوره چی نمی خوره....ولی زیاد فایده نداره... دختر من روزه هاشم کامل میگیره...روزمبعث و امروزم طفلکی بدون سحری روزه گرفته
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
سلام به همگی.امیدوارم خوب باشید. ما که این روزها حسابی خوبیم و مشغول خوش گذرانی. کاترین جون من هم در این زمینه که گفتی حسابی با دخترم راحتم و هر چی که اتفاق میافته برای دوستاش میاد میگه .ولی خوب خیلی دوستانه براش توضیح دادم که شخصیت هر کسی دست خودشه و چقدر خوبه که آدم برای خودش احترام قایل باشه و این کارها تو این سن فقط بچه بازی هست و این که دختر ها خودشون را کوچیک میکنن تو این سن.بهش بار ها تو بین حرف هام گفتم که من مخالف هیچ کدام این دوست شدن ها و ... نیستم ولی خوب هر چیزی به سن خودش و به جای خودش و هر چیزی هم باید برای خودش حد و مرزی داشته باشه.تا اینجا که خدا را شکر دخترم خیلی خوب ژذیرفته و خودش همکلاسیهاییش را که میبینه این کار را میکنن را نقد میکنه .
دوست جونا سلام به روی ماهتون مامان خانم گل امیدوارم درست و حسابی بهتون خوش بگذره عزیزم . اپک جون منم با شما موافقم فقط باید با هشون دوست باشیم تا بتونن بیان حرفاشونم بزنن . بچه ها برنامه تابستان دختر خانم هاتون رو میگید ؟ البته من هر برنامه ایی داشته باشم بعد از امتحانات نمونه دولتیه .
اخیش راحت شدم امتحاناشون تمون شد
ممنون بچه ها خجالتم ندین
سلام به همگی کارنامه ی دخی رو گرفتم باورم نمیشه تمامش عالی بود
2810