2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
ممنون هزار اسمان جون .حق با شماست منم هیجچوقت نگرانیم رو به دخترم نشون ندادم همیشه با شوخی وخنده در مورد درمانش برخورد میکنم چون استرس بار منفی تو رشدشون داره و مخصوصا توی روحیه وطبعا آیندشون.حالا ما تلاش خودمون رو میکنیم بقیش با خدا....
سلام تا به الان خواننده خاموش بودم و خیلی از نوشته هاتون استفاده کردم .. دختر من متولد 10 تیر 81 هست و از علایم بلوغ فقط کمی رویش مو در ناحیه... داره و زیر بغلشم هنوز مو نداره ..رشد سینه هاشم شروع نشده و قدشم 140 هست و وزنش 36 و نگرانشم که چرا اینقدر دیر داره بلوغ میشه ..الان 1 سالی هست که رشد قدی نداشته
فروش لباس های زیبا http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27159 nextt.blogfa.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

kh.amiry جان سلام دختر من متولد 83 است و9 سالش که تمام شد متاسفانه علائم بلوغ (رشد سینه هاش ) شروع شد در حالیکه قدش 126 بود منم فورا بردمش متخصص غدد. البته هرچی بلوغش دیر تر شروع بشه برای رشدش بهتره .ضمنا ژنتیک هم خیلی تو بلوغ تاثیر داره شاید مادر شوهرت دیر بلوغ شده ودختری هم به اونها رفته .به هر حال به نظر من برای رفع نگرانی مراجعه به یه متخصص غدد ضرر نداره.
kh.amiry عزیز سلام یه مطلبی تو سایت drmanshadi.ir خوندم که فکر کنم بدردتون بخوره : بلوغ دیررس بلوغ طی چند سال صورت می گیرد، که سن شروع آن در افراد مختلف متفاوت است. در دختران معمولاً بین سنین ۷ تا ۱۳ سالگی و در پسران بین سنین ۹ تا ۱۵ سالگی اتفاق می افتد. البته ممکن است در برخی زودتر یا دیرتر از این سنین اتفاق بیفتد. این تفاوت در شروع سن بلوغ امری کاملاً طبیعی است. گاهی اوقات، برخی افراد دوره بلوغ را بدون ایجاد هرگونه تغییر در بدن خود، سپری میکنند. این مسئله بلوغ دیررس نامیده می شود. علت بلوغ دیررس بلوغ دیررس دلایل متفاوتی ممکن است داشته باشد. معمولاً این مسئله در خانواده ارثی است. ممکن است والدین، عمو، خاله، خواهرها یا برادرهای فرد نیز به این مسئله دچار باشند. این مسئله تاخیر سرشتی (دیر شکوفا) نامیده می شود و معمولاً نیاز به هیچ درمانی نیز ندارد. این نوجوانان با گذشت زمان به طور طبیعی رشد میکنند، اما این مسئله در آنها دیرتر از همسالانشان اتفاق می افتد. مشکلات پزشکی نیز ممکن است گاهی باعث تاخیر بلوغ شود. برخی افراد مبتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت، فیبروز مثانه، مشکلات کلیه، و حتی آسم ممکن است در سنین بالاتری به بلوغ برسند، چون این بیماری ها رشد بدن را دشوارتر می سازند. درمان و کنترل صحیح این بیماری ها می تواند به جلوگیری از بلوغ دیررس کمک کند.
اینم هنر دخی ما آپلود عکس
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
آپلود عکس
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
بهار 83 عزیز و تارا جان ممنون از اینکه بهم دلگرمی میدید.من خودم سوم راهنمایی که درسم تموم شد پری شدم و همه خواهرامم اینجوری بودند ولی عمه هاش همه 5 دبستان و اول راهنمایی پری شدند بهار جان این مطلبی که گذاشتی خیلی مفید بود .ممنونم ازت سارا جان به دخترت افتخار کن با این دستان هنرمندش
فروش لباس های زیبا http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27159 nextt.blogfa.com
2810