2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
مامان صوری جون چقدر خارج از محدوده؟؟ این که دوست داشته باشن با همسن هاشون حرف هایی بزنن که به قول خودشون سری و راز باشه عادیه , ولی من خودم به شخصه اگر روزی ببینم محور صحبت ها خیلی خاص داره میشه و از یک حدی بیشتر داره میشه سعی میکنم طوری که خودش متوجه نشه روابطش با اون دوستش را محدود کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان از وقتی نی نی سایت جدید شده نمیتونم وارد کاربریم بشم الان هم با لینک قدیمی که توی یه تاپیک خانمها گذاشته بودن وارد شدم ،خواستم شفاف سازی کنم که من هستم ولی نمیتونستم اظهارنظری بکنم
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
مامان صوری منم با نظر مامان خانم گل موافقم بچه ها ممکنه به خاطر کنجکاوی یا چیزهای دیگه که اقتضای سنشونه به گفتن بعضی حرفا رو بیارن در حالی که واقعا ممکنه حتی معنی خیلی از حرفای خودشون رو هم ندونند ولی کلا اگر ارتباطش با اینجور بچه ها کمتر باشه به نظر من منطقی تره
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
بچه ها سلام چقدر دلم برای اینجا تنگ میشه دوست جونا . صوری جون اینکه با مامانشون دوستی که عالیه مخصوصا اگه صمیمی هم باشید با هاشون حرف بزن . البته بچه ها توی این سن خیلی هم مودب نیستن به نظر من یه مقداریش طبیعیه چون با شوخی و جوکای به خیلی از چیز های طبیعی توی زندگی پی میبرند و کشفش میکنن ! لطفا اگه عصبانب هم میشید کتک نزنید مامانا ی مودب !
در ضمن برای دختر من تا حالا پیش نیومده حقیقتشو بگم دوست دارم یه کمی چشم و گوشش باز شه و یه چیز ای بی ادبی رو یاد بگیره . بالاخره ما توی کره زمینی زندگی میکنیم که به شدت ارزش های اخلاقی که ما باهاشون بزرگ شدیم تغییر کرده . دوس دارم توی این زمینه دخترم یه چیزای بشنوه و همون ها رو با منم در میان بزاره شاید اینجوری بتونم کمکش کنم . البته خودم میدونم یه کم ایده الیستیه .
هزار اسمان جون اینو میدونم که بچه ها به مرور از یه چیزایی اگاه میشن...دلم میخواس بدونم بقیه مامانام یه همچین مسئله ای در گیرن یانه ...ممنون عزیزم...ولی گاهی بعضی حرفا رو اگه بچه ها به ادم بزنن هنگ میکنی....مشاور مدرسه میگف یه مامانی گفته دخترم ازم پرسیده مامان...ببخشید...ک ر دن...یعنی چی؟مامانه هر چی از لحاظ دستوری توضیح داده دختره قبول نکرده مامانه میخاسته سکته کنه
سلام مامانهای گل
براتون تم میدستم هنری وپایین ترین قیمت تونی نی سایت وجاهای دیگه
با توجه به رنگ فصل هم براتون طرح میرنم الان که گرماست رنگهای سردوخنک یه همرا طرحهای سرد وایده های جالب
طراحی واجرای جدیدترین تم های تولد..همراه ایده برای اجرای تولد...09019217312تلفن سفارش
خوبید بچه ها ؟ تو رو خدا یه بار دیگه بیاید اینجا و یه آمار از قد بچه هاتون بدین دختر من متولد 22 بهمن 81 هست و قدش 140 سانت ، کلاس پنجمه و پ نشده . خیلی کوتاهه و من خیلی نگران ، رشد سینه هاش شروع شده ولی موهای زائد نه هنوز . بیاید یه آمار بدین شاید به هم کمک کردیم مامان خانوم گل عزیز ، وقت سفرت به ایران رسید؟ کجایید الان؟ امیدوارم بهترینها رو در پیش داشته باشید
چکاوک جون خوشحال شدم از اینکه دختر خانمت قد کشیده بچه ها تا قبل از بلوغ رشد قدیشون کمه . حول و حوش بلوغ و بعد از بلوغ که جهش رشدی دارن . دختر شما به نظرم تا حداقل یکی دو سال دیگه پری نمیشه . البته باید سونو گرافی بدی که دقیق مشخص بشه . دختر من بیشترین رشد قدیش بعد از بلوغ بود
سلام چکاوک مهربان. من هم همچنان هستم و مشغول شمارش معکوس .25 روز دیگه مونده.دختری هم قدش اصلا تکان نمیخوره و با توجه به پ شدنش فکر میکنم دیگه خیلی تغییر نکنه و بیشترین چیزی که بهم آرامش میده اینه که من هر کاری که از دستم بر میومد در این زمینه کردم .از بردن دکتر های مختلف بگیر تا دادن ویتامین های متفاوت.باز خیلی خوبه که شما یک امیدی داری که هنوز پ نشده و مطمئنا بیشترین رشد قدی را یکی دو ماه قبل از اون دارن.همانطور که قبلا هم بهت گفتم دختری تا قبل از اون قدش 138 تا 140 بوده و یهو قد کشید. مرسی از آرزو های خوبت و امیدوارم بهترین ها برای همه ی گل دخترها و مامانهاشون اتفاق بیافته.
2810