2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
تارای جون دختر شما امتحان تیز هوشان رو چطوری داد ؟ دختر من که خیلی ناراضی بود ! البته من ناراحت نشدم چون انتظارش رو داشتم . دختری من از درس خوندن زود خسته میشه متاسفانه ! برای امتحان نمونه دولتی آماده شدید ؟
تارا جون دختر شما امتحان تیز هوشان رو چطوری داد ؟ دختر من که خیلی ناراضی بود ! البته من ناراحت نشدم چون انتظارش رو داشتم . دختری من از درس خوندن زود خسته میشه متاسفانه ! برای امتحان نمونه دولتی آماده شدید ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزار آسمون جون سلام من تازه به جمعتون اضافه شدم امیدوارم منو هم بپذیرید .یادداشتهای قبلی رو که میخوندم متوجه شدم شماهم از هورمون رشد استفاده کردین . برای دختر منم پزشک متخصص غدد تجویز کرده وتازه شروع کردیم می خواستم ببینم شما چه مدت استفاده کردید و اثرش چطوری بود البته به خاطر عوارضش خیلی میترسم اما دکترش گفت عوارضش شایع نیست .
بهار جون عزیزم خوش اومدی حدودا به مدت 3 ماه هم آمپول یو تروپین و هم آمپولی که بلوغ رو به تعویق میندازه استفاده کردم . البته منم خیلی نگران عوارضش بودم بخاطر همین بعد از یه مدت قطعش کردم . ولی خدا رو شکر تا الان که حدود 10 ماه از قطع دارو هاش میگذره عوارضی نداشته . راستی پ شدونی دختر گلتون هم مبارک باشه . دختریتون چند وقتشه و قدش چقدره ؟
هزار آسمان عزیز ممنون از لطفت .دخترم 10 سالشه قد 130 رشد سینه هاش شروع شده ولی هنوز پ نشده اولین امپول دیفرلین رو حدود 20 روز پیش زده و رشد سینه هاشو بنظرم کم کرده .امیدم فقط به خداست چون دکترش گفت اگر درماننش نکنی قد نهاییش 60 درد 150 میشه ولی با این درمان 8 سانت بیشتر.
بهار جون اگه پری نشده مطمئن باش که قد میکشه . تجربه شخصی من اینه که خیلیروی حرف دکتر ها نمیشه حساب باز کرد البته دختر من همیشه روی نمودار 75 درصد بوده فقط مشکلش این بود که زود پ شد وقتی اولین بار پ شد 10 سال و 7 ماهش بود یعنی اسفند 91 . قدشم 148 بود دکتر به من گفت که حداکثر 3 سانت قد میکشه . نمی دونی چه حالی داشتم ! داو و درمان را شروع کردم و بعد از 3 ماه ب پیش دکتر رزاقی آذر رفتیم . اون که اصلا مخالف دارو بود گفت بچه بعد از پ هم قد میکشه تا دو سال بعد صفحات رشد هم هنوزبسته نشده . البته آمپول دیفر لین رو که هر شب میزد قطع نکرد فقط آمپولی ببه تعویق انداختن بلوغ بود قطع کرد اما چون دختری طفلکی از اینکه هر شب باید آمپول میزد خیلی اذیت میشد من به کل از دار هاشو قطع کردم ولی متاسفانه همین که دارو رو قطع کردم بعد از دو ماه پ شد اما قد کشید ه اتفا قا خیلی هم خوب قد کشیده الان 156 هم رد کرده .
عزیزم تهران زندگی میکنید ؟ اگه تهرانی ببرش پیش رزاقی آذر . به نظرم شما امپول به تعویق انداختن بلوغ رو شروع کردید که من خیلی پرس و جو کردم از هر نوع متخصصی که بگی پرسیدم همه گفتن عوارضی نداره . توکلت به خدا باشه . ایشالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد .
در ضمن دکتر به من گفت حداکثر رشد قد بچه 154 سانته میشه اگه تا 6 الی یک سال این دارو ها رو مصرف کنه !!!!!!!! حتی دکتر رزاقی آذر هم نظرش همین بود که ما قد 154 را برای این بچه پیش بینی میکنیم ولی اینجوری نشد . خیلی از خانم های این تایپک هم تجربه منو داشتن . واقعا رشد قد ی و جهش رشدی بچه بعد از پ شدنشون که خدا رو شکر دختر شما هنوز نشده .
ممنونم تارای عزیز که جوابمو دادی ایشالله که دختر گلت موفق باشه ! دختری من که فقط همون کتاب های ششم رو داره مرور میکنه . منم اذیتش نمیکنم بعد از امتحانات شاید فارسی و علوم رو با هاش کار کردم خدا خودش به داد بچه ها مون برسه با این همه استرس که از طرف سیستم آموزشی به این طفل های معصوم می رسه .
سلام هزار اسمان عزیز خوشحالم که نگرانی شما در مورد رشد دخترت برطرف شده من شهرستانم و دخترم پیش دکتر هاشمی پور می برم اگر شماره تلفن دکتر رزاقی آذر رو دارید بهم بدید ممنون میشم .تا اگه نوبت بده اومدم تهران برم پیشش . بازم ممنون از لطفت .
بهار جون متسفانه من شماره دکتر رو ندارم قبلا داشتم و برای یکی از دوستان توی این همین تاپیک گذاشتم . اما متاسفانه شماره رو توی گووشیم پاک کردم . میتونی از اینترنت هم سرچ کنی . شمارو و آدرس مطب رو پیدا کنی . منم امیدوارم که نگرانی های شما هم بر طرف بشه . ولی سعی کن این نگرانی رو به دختر گلت منتقل نکنی .بچه های ما طفلکی ها گناه دارن با این همه آلودگی های محیطی و استرس های که جامعه بهشون منتقل میکنه ما هم بخایم اذیتشون کنیم !!
2810