2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام به همه مامانا ی خوب
فکر کنم الان همگی با دختر امون درست و حسابی برف بازی کردیم حیف که مامانا ی کارمند کمتر وقت دارن .
مامان خانم گل من از فکر دمای های که عنوان کردی احسای یخ زدگی پیدا کردم . اینجا تا یه کمی برف میاد مدارس تعطیلیه . خوش به حال بچه ها و معلم ها میشه .
اپک جون ماشالله قد دخترت بلنده و بخاطر همین فکر کنم وزن 55 کیلو براش زیاد نیست .
راستی بچه ها الان که روی نمودار ی که مامان خانم گل زحمت کشیده و گذاشته دقت کردم دیدم قد و وزن دختر دومم خیلی کمتر از نمو دار استاندارد 50 درصدی است . باید از حالا به فکر اونم باشم !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وستان دختراتون نماز میخونن ؟

دختر من یه مدت خیلی خووووووووب بود الان یکم تنبلی میکنه ؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
گلنسا جون دختر منم نمی خونه ولی خوب کاری ب کارش ندارم و معتقدم باید خودش به این باور برسه. ولی خوب بعضی وقتها که امتحانی چیزی داره و میگه برام دعا کن بهش گوشزد میکنم که یه جوری رفتار کن که روت بشه اگر یه روزی چیزی خواستی خدا کمکت کنه.
هزار اسمان جون همان طور که تارا هم گفت این برای بچه ها امریکاست ولی خوب بد نیست اون یکی دخترت را هم دکتر ببری و ببینی قدش چقدره. خوب پس خوبه دخترت یه خواهر داره . خدا برات حفظ شون کنه. من هم الان که دختری بزرگ شده میگم اشتباه کردم باید یکی دیگه میاوردم. الان هم سن خودم بد نیست و میتونم بیارم ولی خوب میگم احتلاف سنشون خیلی زیاده و خیلی سخت میشه اینجوری.
راستش دختر من از لحاظ قد به فامیل پدرش رفته اونا همشون بلندندالان مادرشوهرم با هشتاد سال سن همقد منه(بعد از این همه که نشست کرده)عمه هاش هم همه بلنده قدشون .
خانمی ما نمازش رو همیشه میخونه حالا نه اول وقت ولی حتما میخونه ،البته منم اصلا اجبارش نکردم خودش از وقتی به سن تکلیف رسید هم حجاب گرفت هم نمازش رو شروع کرد و هم مراعات محرم ونامحرمی رو میکنه
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
سلام ممنونم مامان خانم گل فک کنم منظورت علامه طبا طبایی باشه اگه از دوستتون اطلاعاتی ازاین مدرسه برام بگیرید یک دنیا ممنون ومدیون شما میشم
راست میگن امثال مدرسه خرد بچه های خواص بدون آزمون وارد میشن وبعد هم تبعیض ادامه داره؟
فروغ جان بله اسم اون مدرسه علامه طباطبایی هست. واقعیتش من یک دفعه تو یک جلسه ای بودم که اقای مدیر یکی از مدارس اسم و رسم دار شهرک غرب هم بودن و اون اقا دخترش را این مدرسه نوشته بود و کلی هم تعریف میکرد. یکی از دوستام هم دخترش اونجا میرفت و امسال دانشگاه ازادتهران و سراسری شهرستان قبول شد. بازم اگر بتونم این دوستم را پیدا کنم میپرسم برات.
بالاخره امثال مدرسه خرد چون خوب هستن باید انتظار داشت که چند نفر هم سفارش شده توش باشن ولی چیزی که در مورد مدارس اینجوری خیلی قابل تامل هست اینه که ببینی دخترت چقدر توان دوست شدن و معاشرت با این جور بچه ها را داره.
فروش و سفارش تونیک های زیبا و قیمت مناسب
این تونیکا که عکساشو گذاشتم بپسندید هم پارچشو هم سایزشو وهم مدلش میشه تغییر داد
شما بپسندید
تااازه بعضیاشم میشه تخفیف کوچیک داد
درضمن اینا توسط طراح حرفه ای مانتو طراحی و دوخته شده
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=731968
طراحی و دوخت تونیک های شیک مناسب با سایز شما با قیمت استثنایی.تماس با ما : 6 9 0 6 7 3 5 5 3 9 0 وارتباط وایبر و واتس آپ فقط خانومها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=731968
چکاوک جون واقعیت اینه که من هم نگرانم و مشکلم حل نشده ولی خوب دیگه کاری از دست ادم بر نمی یاد . اخه چیکار میشه کرد؟ تنها چیزی که هست اگر خیلی بخوام بهش فکر کنم ممکنه دختری هم ناراحت بشه از این موضوع و از لحاظ روحی روش تاثیر بزاره و اعتماد به نفسش را از دست بده و اون وقت از یک مشکل تبدیل بشه به مشکلات. سعی کن شما هم خیلی بهش فکر نکنی . و در این مورد میگم من همه تلاشم را کردم اگر واقعا نمیشه شاید حکمتی توش هست .البته من مطمئن هستم که یه روزی به حساسیت هایی که الان داشتیم میخندیم. از بزرگ شدن دخترت لذت ببر که دیگه هیچ وقت این روزها برنمی گرده. دیروز دختری را بردم اینجا تو یه دانشگاهی کلاس ریاضی و برخلاف ایران معلم خیلی استقبال کرد که اگر دوست داری تو کلاس بشین . بعد یه لحظه فکر کردم وای چه قدر زود گذشت . ٦ سال دیگه دختری تنهایی میاد اینجا و روی این صندلی ها میشینه و میره دنبال کار و زندگی خودش . از شما چه پنهان کلی دلم گرفت از این که اینقدر زود داره بزرگ میشه.
من هم خیلی دلم از این مسئله میگیره ولی متاسفانه دیشب قدش رو اندازه گرفتم دیدم هیچ افزایشی نداشته بعد از سه ماه رعایت مسائل تغذیه ای ، استفاده از شربت زینک و قرص کلسیم ، خیلی امروز حالم گرفته است ،البته به روش نیاوردم ، ولی مستاصل شدم تقریبا
وای چکاوک جون
باور کن میدونم چه حسیه،ادم کلی زحمت میکشه وقتی میبینه بی نتیجه است واقعا ناامید میشه،الان دختر من طی چند مرحله موهاش شدیدا ریزش پیدا کرد هی ازمایش هی انواع شامپو و...ولی چه فایده موهاش الان یک سوم شده مخصوصا جلوی سرش باور کن وقتی نگاه میکنم غصه عالم توی دلم میریزه ولی چاره چیه،از این همه دکترای جورواجور فقط هزینه اش برام میمونه و دیگه هیچی
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
2810