2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلا م دوستان
منم یه دخمل متولد 80 دارم نیمه دوم هشتاد کلاس ششمه
میخواستم از تجربیات خودتون از روز اولین پری دختراتون بگین اخه این روز خیلی مهمه تو زندگی بچه ها یه برخورد بد میتونه اونا رو از جنسیتشون متنفر کنه و دردسر هایی درست کنه که حتی نمیتونین باورش کنین من صحبت های دکتر مجد رو در این باره شنیدم و دوست دارم تجربیات شما رو و برخوردتونو بگید
دختر من سه ماه پیش پری شد طبق گفته دکتر مجد باید این روز براشون جشن بگیریم و این جشن تو ایران باستان مرسوم بوده که تو عرف ما نیست متاسفانه .وقتی دخترم با کلی شرم و قطره اشکی در چشم این موضوع رو به من گفت خیلییییییی شوکه شدم ولی سریع خودمو جمع و جور کردم بغلش گرفتم و بوسیدمش و گفتم خیلیییییی خوشحالم و این یعنی که تو سالم و سلامتی و کلی براش توضیح دادم بهش نوار دادم و یادش دادم چه جوری استفاده کنه و بعد استفاده هر جایی نندازه و کامل توضیح دادم براش که ممکنه چند روز طول بکشه و بعد تمام شدن باید غسل بگیره و ...
طفلک دخترم کامل گوش کرد و خیلی زود تونست کنار بیاد خودم تعجب کردم
خواستم به مادرای عزیز بگم حواستون به این روز مهم زندگی بچه ها باشه قربونتون بوسسسسسسسسسسسس
....... و از رحمت خداوند ناامید نباشید همانا هیچکس جز کافران از رحمت خدا ناامید نیست
سلام چکاوک جون ، من هم چنان هستم و همان طور که گفتم در گیر خرید مانتو برای خانم گل بودم و نهایتا راضی به خرید شد و یک مانتو خرید. البته اینجا به اسم پیراهن گذاشته بود ولی خوب از مانتو چیزی کم نداشت.😀 همان جا هم یک شالگردن براش انتخاب کردیم که نقش روسری را داشته باشه و خلاصه خودش یک عالمه هیجان داره که مانتو روسری بپوشه. البته ما قراره سه ماهه دیگه بیایم و از حالا اینهمه ذوق زده ایم.😋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها
مامان خانم گل مبارک باشه به سلامتی ،واقعا هم باید ذوق زده باشین از اینکه به هر حال پیش خانواده میاین و دیدارهاتون تازه میشه.
ارکیده جان خوش اومدین ،راستش الان چون توی مدارس ابتدایی(سال پنجم)برای بچه ها کلاس مشاوره میگذارن و خیلی چیزها رو براشون توضیح میدن کار ما مادرها آسونتر شده،دختر من که خیلی راحت باهاش کنار اومده ، نسبت به خود من توی اون سن وسال خیلی راحتتر و به عنوان یه مورد عادی باهاش برخورد میکنه
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
راستی دختر خانمهای شما برای مهمونی چه کفشی میپوشن؟این دختر من غیر از کتونی با هیچ کفشی راحت نیست حالا واسه عید و مهمونی یه جفت کفش که پاشنه تخت داشته باشه میپوشه،ولی تو عروسیها واقعا موندم چکار کنم چوت اصلا حتی با دو سانت پاشنه هم نمیتونه راه بره.
دیگه اینکه تصمیم گرفتم زودتر ببرم موهای صورتش رو لیزر کنم اخه خیلی زیاد شده ولی یه خورده هنوز به خاطر سنش دودلم،ممنون میشم راهنماییم کنین
به به ! خانوم گل عزیز ، ما هم ذوق زده ایم که شما سه ماه دیگه میاید ایران ، شما که جای خود دارید
خریدهای دخمری مبارکش باشه
ارکیده عزیز خوش اومدی انشالله شما و دختر گلتون همیشه سلامت باشید . ببخشید چون من شدیدا درگیر مشکل قد هستم میتونم بپرسم که قد دخترتون چقدره و بیشترین رشد قدش رو کی داشته ؟
ایپک جون من تو عروسیها هم براش کفش تخت میگیرم ، زوده هنوز . نمیدونم چرا فکر میکنم هر چی بیشتر احساس بزرگی کنه و لباسهای شبیه بزرگترها بپوشه بلوغش جلو میفته البته تاثیر داره ها اینو روانشناسها میگن .
موهای صورتش هم هنوز زیاد نیست ولی کار خوبی میکنی از اولش لیزر میکنی دیگه راحت میشه
ایپک جون منم دخترم هنوز کفش تخت میپوشه. نگران نباش خودشون به وقتش همچین کفش پاشنه ٢٠ سانت بپوشن.
ایپک جون اگر رفتی و در زمینه لیزر تحقیق کردی لطفا خبرش را اینجا به منم بده ، منم خیلی مایلم این کار را برای دخترم انجام بدم مخصوصا پشت لبش را چون خیلی بد جوره و تو ذوق میخوره.
ایپک جون دیروز اتفاقی با یک نفر اشنا و همصحبت شدم که در زمینه لیزر کار میکرد و وقتی گفتم که بدم نمیاد این کار را برای دختری انجام بدم ,توصیه کرد که انجام ندم و صبر کنم تا بزرگتر بشه.میگفت تو این سن هورمونها در حال تغییر هستن و این پر مویی الان هم به خاطر همینه و صبر کنم تا هورمون ها ثابت بشن بعد لیزر کنه.البته گفت مواردی را هم انجام داده که زیر 18 سالشون بوده.شما پرسیدی؟قیمت اونجا حدودا چقدر هست؟ فکر کنم اینجا ارزونتر باشه .من برای پشت لب پرسیدم گفت حدود 20 دلار .
سلام دوستان
مامان خانم گل اینجا من قیمت گرفتم از سی تومن تا شصت تومن قیمت میدن که میگن بستگی به نوع لیزرش داره،البته ناگفته نماند که به من هم همین موضوع رو گوشزد کردن که هنوز زوده وبگذار بعد از هجده سالگی ولی دختر من چون خیلی سفیده و موهای پشت لب وکنار گونه اش خیلی زیاد و سیاه هستش میخوام تا قبل از اینکه بچه های مدرسه شروع کنن به اذیتش این کار رو براش انجام بدم خودم در نظر دارم که خرداد ماه بعد از امتحاناتش ببرمش(جو مدارس راهنمایی رو که میشناسی اگه بچه ها به یه چیزی گیر بدن دیگه ول کنش نیستن)
سلام سلام
چه خبر خانمهای زرنگ،همه رفتن خو نه تکونی هیچکس اینجا نمیاد،من که اینقدر بی انرژی هستم که خونمون رو گردگیری هم نمیکنم چه برسه به بقیه اش ،الان چند شبه حوصله شام پختن هم ندارم همش از بیرون گرفتیم از همه بیشتر هم صدای دخترم درامده که نگران تناسب اندامشه،راستی از مدارس چه خبر؟متاسفانه مدرسه اینا از همین قبل از عید امتحانات میان ترم رو شروع کرده فکر کنین اینا برن مدرسه دو روز بعدش دوباره امتحان دارن اینم که استرسی از الان تصمیمش رو گرفته که عید رو زهرمار ما کنه
2810