2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکاوک جون ایشاالله که همیشه خوش باشید . ماهم خوبیم . دختری منم مشغول درساشه . به نظرم شما اشتباه منو نکنید وو از تابستان دختر خانمت رو بزار کلاس تقویتی ریاضی . که امید خدا در طول سال تحصیلی مشکلی نداشته باشه . البته دختر منم درسش خیلی بهتر شده و اصلا خودش یاد گرفته که چطوری درس بخونه . ولی اصلا از معلمش راضی نیستم .
سلام
خوبین خانمها؟چه خبرا؟
چکاوک جون ان شاا...این مشکل حل میشه دخترتون هنوز خیلی کوچیکه و جا برای رشد داره
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
هزار اسمان جون ماهی را هر وقت از اب بگیری تازه است. یک کتاب اضافه بگیر و شروع کن شبی دو صفحه بهش بده حل کنه ، بیشتر هم نه که زده بشه ، بعد هر سوالی را که بلد نبود براش توضیح بده . مطمئن باش اینجوری سریع روبراه میشه.
راستی رفتیم برای پسرم خرید کنیم،خانمی هم هوس کرد یه کت ودامن خیلی شیک با شومیز زیرش خرید،خیلی بهش میاد و برازنده اش میکنه حالا میکه بذار اینو واسه عروسی بپوشم ،نمیدونم چکار کنم؟بد نیست این کت ودامن بپوشه؟
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
چکاوک دختر من پ که شد قدش ١٣٨ بود و الان فعلا ١٥١ هست و من امیدوارم به ١٦٠ برسه. 😁 سعی کن به این موضوع اصلا فکر نکنی و فکرت را مشغول کارهای دیگه کن و بزار استرس این مسئله از روی دخترت هم برداشته بشه. اگر الان مامانم اینجا بود میگفت هر کدومتون یک دانه بچه دارید و به خاطر وقتی که دارید این بچه را دارید اذیت میکنید و ذره بین گذاشتید روش ببینید چی میشه . به من میگه اگر خیلی به فکر بچه ات هستی نمیخواد به قدش فکر کنی ، یه خواهر براش بیار که از تنهایی در بیاد. 😜
هزار آسمان عزیز ممنون از راهنماییت باشه حتما کلاس ریاضی میفرستمش ، یکی از مشکلات من همینه که من اصلا جهش رشدی نداشتم تو هر سال یه رنج خاصی قدم رشد کرد وقتی پری شدم 154 بودم بعدش فقط 7 سانت قد کشیدم ، نمیدونم چطور بگم یعنی هیچ وقت بچه کوتاهی نبودم که یه دفعه بزرگ بشم ولی بعدش که پری شدم موندم و همه دوستام ازم رفتن بالاتر
خانم گل جون چند وقت بعد پری این قد رو کشید ؟

تغذیه و ورزش خاصی براش داشتی عزیز؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
سلام
خوبید؟
دخمل من متولد ۸۰ هستش خدا کنه حالا حالاها پری نشه
اه اه اخه چجوری میخواد خودشو جمع کنه
قدش الان ۱۵۶سانته
بشه ۱۶۵ من راضیم اخه خودم خیلی قدم بلند نیست
بابا درس ومشقشون پدرمو دراورده نفس نمیتونه بکشه
شب خوش
بهشت را به بها دهند به بهانه ندهند
2810