2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
آفرین چکاوک جون چه کار خوبی کردی . خوشحالی و نشاط و داشتن روحیه خوب حتما از هر نظر برای بچه های عزیزمون خوبه . مامانم وقتی بچه هام کوچیک بودن تند تند براشون لباس می خرید می گفت تا بزرگ بشن دختر با لباس قد میکشه خیلی میخاباندشون میگفت بذار بخوابن وقتی برن مدرسه دیگه وقت ندارن بخوابن حالا میبینم حرف هاش چقدر علمیه . قر بونش برم مامانم .
دیا جون کاملا با شما موافقم .
مامان خانم گل دقیقا دختر منم همین اندازه قد میکشه فقط کاش چکاوک جون حرف ما رو باور کنه و کم حرص بخوره .
گلنسا جون فقط قدشو رو خودت اندازه بگیر تا بدونی چقدر قد میکشه و در نهایت اینکه فکر کنم کار درست رو شما انجام میدی عزیزم . دختریت پری شده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار آسمان جون آره دیروز پریروز که اینجا کلی حرف از قد بود منم قد دختری را دوباره اندازه گرفتم .2 سانت اضافه شده بود و من امیدوارم که در آینده بیشتر از این قد بکشه.البته واقعیتش را بگم خیلی دوست ندارم بلند بشه .حول و حوش 160 من راضیم.
یعنی حدودا باید 9 سانت دیگه قد بکشه.
گلنسا نگران نباش عزیزم جا داره.دختر من نیمه دوم79 هست.یعنی تقریبا یکسال بزگتر از دختر شماستو و تمام کشیدن قدش تو همین یکسال بود.
ما دخترکمان فقط مجازه با گوشی منزل تماس بگیره.ایمیل هم فقط با یکی از دوستان هست.واین خط قرمز منه.
سلام به همه دوست جونا
گلنسا جون مطمئن باش که قد میکشه . من همیشه خودم فکر میکنم مگه میشه بچه ها از سن 10 یازده سالگی دیگه قد نکشن ! تازه اوج قد کشیدنشونه . اون دکتر از خدا بی خبر به من گفت استاندارد قد بعد از پ 3 سانته . در حالی که دختری من حدودا 7 الی 8 سانت قد کشیده و فکر میکنم که حتما بلندتر هم میشه .
مامان خانم گل منم مثل شما خیلی امیدوارم که قدش همان 160 بشه .
یه چیز دیگه هم خیلی فکر منو مشغول کرده و اونم اینه که چرا ایرانی ها اینقدر کوتاهتر از نسل قبل میشن . و دلیل بلند قدی اروپایی ها و آمریکای ها چیه ؟ یعنی همش زنتیکه ؟ آخه آریایی ها هم طبق مستندات تاریخی بلند قد بودن .
واقعا آپارتمان نیشینی خیلی عامل موثری تو مسائل روحی و فیزیکی داره. منو برادرم عصرها تا غروب نمیشد از حیاط خونمون داخل نمیومدیم.الان این بچه های من باید کلی بهشون حال بدم تابتونم ببرمشون بیرون.با اینکه پارک بخونمون نزدیک هست جرات تنها فرستادنش نیست.
منونم دوستای خوبم خدا کنه بگشه تا حالا حرفی نمیزد دیروز زده زیر گریه من تو کلاس قدم از همه کوتاهتره

راستی دوستان سوتین چجوری براشون میخرین من که هر چی میخرم بزرگه
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
سلام
مثل اینکه دختر من با درسای مریم جون همسن هست(ابان٧٩)و اونم دقیقا طی یکسال اخیر جهش قدی کرده و طبق کفته دکتر هنوز هم جا برای رشد داره
کلنسا جون
در مورد سوتین من از این نیم تنه هایی که الان خیلی شروع کردن به تبلیغ میخریدم و هنوزم استفاده میکنه(البته نه به این اسم و این قیمت)
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
ای پک جون بعد پری جهش داشت قدش ؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
2810