2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام به همه مامانای خوب
چقدر خوب که دوباره همون جمع شدیم دور هم فقط جای مریم جون خالیه ( مامان درسا ) کاشکی اونم بیاد یه سری بزنه به اینجا !
خدا رو شکر چکاوک جون انگار حالت بهتر شده خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم . راستی وضعیت درسی دخترت چطور ه ؟ کلاس پنجمی بود یا ششمی ؟ کلاس های متفرقه ورزشی یا هنری میره ؟ دختر من که امسال فقط درس میخونه که البته خیلی هم نمی خونه ولی به این بهانه دیگه هیچ کلاسی نمیره حتی زبان ! یه ترم براش مرخصی گرفتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ورزش هم خیلی عالیه.هفته ای یکروز یا دوروز رو حتما برای ورزش کنار بگذارید .البته امسال با توجه به حجم درسها ما شدیم هفته ای یکروز ورزش ولی خیلی عالیه .همینطور تغذیه.داروها عوارض خودشونو دارن.
مامان خانم گل چقدر خوب که هم احساس خوبی پیدا کردی و هم نمره علوم دختری خوب شده . بخاطر موفقیت های دخت گلت ر خیلی تبریک میگم . تو رو خدا دعا کن دختر منم امسال خوب خوب درس هاشو یاد بگیره و بتونه مدرسه نمونه دولتی قبول شه . راستش یه کم با زیگوشه و واقعا نمیتونه به مدت طولانی تمر کز پیدا کنه . یه مدت بخاطر این حصوصیاتش خیلی سر به سرش گذاشتم و دعواش کردم و لی حالا واقعا کاری به کارش ندارم بیشتر اگه وقت داشته باشم با هاش کار میکنم احساس میکنم این غرولند من روی اعتماد به نفسش تاثیر بد داشته . دو هفته قبل نمره آزمون رو دست کاری کرده بود و از 56 به 76 . منو میگی خیلی عصبانی شدم ولی خودمو کنترل کردم و نشون دادم که به خاطر نمره ش ناراحت نشدم بلکه بخاطر دروغش خیلی رنجیده و ناراحتم . به خودم قول دادم که هرگز بخاطر نمره بد دعواش نکنم .
دختر من واقعا ساده و صادقه به خودم میگم بخاطر چند امتیاز این ور و ان ور این خصلت خوبه ازش نگیرم
[وای مریم جون ! چقدر جالب ! به خدا خیلی غافلگیرم کردی الان از جلسه اومدم و دیدی که آمدی خیلی خوشحال شدم و امیدوارم همیشه در صحت و سلامت باشید . حتما درسا جون هم امتحاناتشو به خوبی داده .
حق با شماست ورزش برای بچه ها عالیه . ولی کو وقت ! متاسفانه حجم در سا شون خیلی زیاده همین جوری هم به درساش نمیرسه . فقط بعضی جمعه ها میریم کوه و پیاده روی ! حالا دیروز بهش گفتم اگه تا 10 روز روی تردمیل کار کنی برات پالتو میخرم .
به خدا این کار ا وظیفه آموزش و پروش که باید ورزش بچه ها رو جدی بگیرن معلم ورزش دختری یک ماهه که نیست و رفته برای مسابقه . این بچه ها در حال رشد هستن . پدر و مادر ها هم بسیار گرفتار . حداقل روزی نیم ساعت بچه ها رو توی حیاط مدرسه بدوند حرکات کششی یا هر تحرکی دیگه ایی داشته باشن . ولی کو مسئول ! کو دلسوز !
هزارآسمان اینم باندازه درس مهمه.مخصوصا چون دختر هستند .حتما براش وقت باز کن. به نظر منم صداقت خیلی مهمه.خیلی از ارزشهای انسانی هستند که ارزش داشتنشون برای بچه هامون خیلی بهتر از 20 گرفتنه.امتحاناتشو خوب داده .فقط علومو یکم گیر داشته که اونهم به نظر من قابل چشم پوشیه..و برای اینکه یکم بفهمه که دیگه همه چی 20 نمیشه براش خوبه.وقتی میان کلاس هفتم فکر میکنن مثل دبستانه همه چی باید 20 باشه.
سه کاسه ماست رو هم چشم از امروز میگذارم تو برنامه غذاییش . واقعا از کمکها و همفکریهاتون ممنونم . ورزش هم هفته ای یک روز میره شنا ولی دکتر گفته براش کمه ، حالا دیروز براش یه دوچرخه گرفتم که صبحهای زود ببرمش تو کوچه نیم ساعت دوچرخه سواری کنه اگه خدا بخواد ، ثبت نام کلاس بسکتبال هم امروز عصر میخوام پیگیر شم . دختر من کلاس پنجمه و خدا رو شکر اوضاع درسش نسبتا خوبه ولی من هم کلاس زبانش رو این ترم کنسل کردم چون واقعا وقتش رو میگرفت
من که دیگه دکتر غدد نمیبرم تصمیمو گرفتم هر چند وقت یبار میبرمش آزمایش تا کمبود ویتامین نداشته باشه الان قدش 147 هست تابستون 80 دنیا اومده میرم پی تغذیه و ورزش ان شاالله خدا هم کمکم میکنه و قدش بلند میشه
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

اتاق نی نی های نازتون رو با نمدی های شیک و تک زیباتر کنید برای دیدن نمونه کارهای شیک و تک از کلوب و وبلاگ ما دیدن کنید :

کلوب تزیینات نمدی :
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435

وبلاگ نمدی :
http://felt-decoration.mihanblog.com/
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
سلام به همگی . چقدر خوبه که همه هستن . فقط سارا مامان سه ویرانگر مثل اینکه دیکه نیست که اگر میاد و میخونه کاشکی یه خبری از خودش بده.
هزار اسمان جون همان طور که خودت هم گفتی واقعا بعضی ارزشها را نباید فدای چیزهای جزیی کرد.
و اما چکاوک جون یک چیز جالب، امروز داشتم دفترم را نگاه میکردم یهو برگه رشد دختری را دیدم که خودم هر چند وقت یکبار قدش را اندازه گرفته بودم. شاید برات جالب باشه که بدونی تقریبا تو فاصله ٨ ماه از قبل از پ شدن تا یکم بعدش حدود ١٠ سانت قد کشیده .
سلام مامانای گل
می بینم که همتون دوباره جمع شدین!!!
خیلی خوشحال شدم که این همه پست دیدم!!!

مامانای عزیز
دقت داشته باشید مبادا حساسیت و استرس شما بخاطر رشد قدی دخترخانماتون به اونا منتقل بشه!!
چرا که ضررش به مراتب بدتر و بیشتر کوتاهیه قد هست.

یادتون باشه که پرورش اعتماد بنفس خیلی مهمه،
اعتماد بنفس دختراتونو بالا ببرید
مبادا بخاطر کوتاهی قد،داشتن موهای زیاد بر چهره و دستها و یا وزن زیاد ،اعتماد بنفس خودشونو از دست بدن!
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
و اما در مورد استفاده از گوشی همراه

برخورد مامان گل، خیلللی خووب بوده...موافقم کاملا.

و اما اینکه زیر پتو یواشکی با دوستان چت کنن..کار مقبولی نیست...
بهتره که استفاده از موبایل در حضور پدرو مادر باشه
موبایل چک بشه...
اگه به دختراتون اعتماد دارید به دوستانشون و همکلاسیهاشون اعتماد نداشته باشید
یک همکلاسی و دوست بد به مرور عادات بد رو به فرزندامون منتقل میکنن

موفق باشید
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
من هم سپردم به خدا ، از وقتی میره دوچرخه سواری روحیه اش خیلی بهتر شده ، کلاس بسکتبالش هم از امروز شروع میشه ، 5 شنبه تولد دختر خاله اش هست و احساس کردم که دوست نداره بره چون اونا از این کوچیکترن و بعضا قد بلندتر ، دیشب براش یه صندل لژدار خریدم اونقدررررررررررررر خوشحال شد که نگو و دوست داره به تولد واقعا چه دنیایی دارن اینا
2810