2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام ، اخیششششش ، بازم همه اومدن . چقدر اومدم و رفتم دیدم کسی نیست.
در مورد گوشی ، ما هم تجربه ها داریم. 😬 سال اخری که اونجا بودیم به اصرار اقای همسر برای دختری یک خط ایرانسل و یک گوشی اخرین مدل سامسونگ خریدیم و من هم بینهایت مخالف ولی خوب جلوی خود دختری به روی خودم نمی اوردم و در واقع هر چی هم که همسر جان میگفت تایید میکردم که دو گانگی نباشه. البته ایده همسرم این بود که اگر الان که کوچیک تره بخریم عطشش میخوابه و به سن بلوغ که برسه نسبت بهش حریص نیست. خوب همه چیز هم خوب پیش رفت تا اینکه ما اومدیم اینجا و هزینه موبایل زیاد بود و ما دیگه موبایل برای دختری نگرفتیم. و این دفعه یک ایپد گرفتیم . دایما هم دختری با دوستان قدیمش در ارتباط بود . تا اینکه من یک روز دیدم با یکی از دوستاش داره صحبت میکنه و از ساعتی که معمولا از ایران تلفن داشتیم متفاوته و الان قاعدتا نصف شبه ایرانه. به دخترم گفتم مامان دوستت میدونه با تو این موقع صحبت میکنه گفت نه گوشیش را میاره تو تختش و یواشکی زنگ میزنه 😒. اون لحظه که این را شنیدم خودم را خیلی کنترل کردم که واکنش بدی نشون ندم ولی خوب خیلی هم عصبانی بودم. و همه اش فکر میکرم چرا دوستش باید اینکار را بکنه و نکنه دختر من هم یاد بگیره. نهایتا طی یک دعوای ساختگی گفتم یا همین الان ایپد را تحویل میدی یا جمع کن بر گردیم و دیدم اورد گذاشت تو جعبه اش و همانا ٣ ماه دست به ایپد نزد و جالب ترین جاش برای خودم این بود که اصلا هم در خواست نمیکرد بهش بدم. نهایتا هم مجددا اقای همسر دوباره اصرار کرد که من عنوان میکنم و واسطه میشم و تو قبول کن که بهش بدی و من هم تو لحظات اخر که داشتم قبول میکردم شرط گذاشتم که فقط شنبه و یکشنبه و اونم پذیرفت. حالا هر شنبه صبح بر میداره و یکشنبه ها ساعت ٧ بعداز ظهر میزاره سر جاش. خلاصه این هم داستان ما و تکنولوژی و دختر بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزار اسمان جون خوبی . واقعیتش الان که با دختری صمیمی شدم و راجع به همه چیز راحت صحبت میکنیم به این نتیجه رسیدم که همه بچه ها تو این سن همه چیز را میدونن ، منتها خوب نحوه برخوردشون متفاوته و شما نگران نباش که نمیدونه.😉
ایپک جون تمام اینها دوره دارن و سعی کن باهاش کنار بیای تا مدتش بگذره. شاید یادتون باشه من چند ماهه پیش از بس که دختری میرفت حمام و به خودش میرسید حسابی کلافه بودم ولی خوب الان خیلی بهتر شده.
مامان خانم گل عزیز خوبی ؟ شاید حق با شما باشه اما متاسفانه چند وقت پیش دخترم ماجرایی رو برام تعریف کرد که بیشتر با این مسئله پی بردم که این طفلکی چقدر ساده است ! یه روز گفت که یکی از دوستام یه حرف خیلی بد زده بعد سرخ و سفید شد و بعد از اصرار زیاد من بالاخره اون حرف خیلی زشت رو نوشت : ان سیاه ( البته با پوزش فراوان ) منو میگی باورت میشه ناراحت شدم انتظار داشتم اون حرف واقعا بد باشه و زمینه ایی باشه که من بیشتر باهاش صحبت کنم البته در یه فرصت دیگه بهش گفتم عزیزم حرف و صحبت هایی خیلی بدتر هم هست که ممنکه بشنوی
اپک جون من فکر میکنم بخاطر سنشه و باید با هاش مدارا کنی یعنی همه مون چاره ای به جز مدارا نداریم خواهر جون
حتما وقتی بزرگتر باشن بهتر میشن فقط من دعا میکنم که از این دختر هایی نشه که فقط ظاهر براشون مهمه و خیای سطحی و کم عمق اند
ما برای دخترم کلاس دوم ابتدایی گوشی خریدیم همین پارسال به مناسبت قبول شدنش تو تیزهوشان باباش براش گوشی سامسونگ خرید اینقدر که تو این تابستون از شب تا صبح زیر پتو با دوستاش چت میکرد که اخر سر گوشیه خاموش شد و دادیم تعمیر گفت ممکنه دیگه درست نشه الان گوشیه باباش دستشه تو ایام امتجانات هم همین کارو میکنه !!!!!!!!!!!!!
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
مریم جون از صمیم قلب تسلیت میگم از خداوند برای ایشان طلب مغفرت و برای شما نیز صبر و عافیت میخوام
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
خانمی ما فردا اخرین امتحانش رو میده ،انقدر هم به نمره هاش حساسیت داره که برای ٢٥صدم گریه و زاری میکنه ،خدا عاقبتش رو به خیر کنه
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
بچه ها من دارم سکته میکنم . دیروز سری دوم آزمایشات دخملی رو بردیم پیش دکتر گفت احتمال زیادی برای رشد نداره و با توجه به قد شما که 161 و قد همسرتون که 168 هست ماکزیمم قدی که بکشه 148 هست . واقعا اینطوریه . اینقدر از دیروز گریه کردم چشمام باز نمیشه ، تورو خدا تجربیاتتون رو برام بنویسید ، خواهش میکنم ، راهنمایی کنید لطفا
چکاوک جون تا اونجا که یادمه دختری شما هنوز پری نشده پس دکتر روی چه چیزی این حرف رو زده ؟ آخه خیلی از بچه ها حتی بعد از پری بیشترین رشد قدیشون رو دارن . دختر من بعد از پری حدود 6 تا 7 سانت هم قد کشیده حالا چطور این طفلکی دیگه قد نمیکشه ؟ بعدشم آمپول های رشد و یا به تعویق انداختن پری هم هست که با مشورت دکتر میتونی استفاده کنی . و در نهایت میخام بگم که همه ما دلمون میخواد بچه هایی با هوش بال و قد بلند داشته باشیم ولی واقعا اینطور نیست و هرچه خدا بخاد همون میشه عزیزم . واقعا چرا این نسل جدید قد کوتاه شدن ؟ با وجود اینکه تغذیه هم مناسبه . بالاخره ما واقعا همه جوره به بچه هامون میرسیم حتی از ماها هم کوتاه تر هستند تقریبا کمتر بچه ایی هست که به اندازه پدر و مادرش قد بکشه .
ولی تورو خدا عزیزم مواظب روح و روان بچه ات باش که از هزار تا قد بیشتر به دردش میخوره روحیه بچه رو خراب نکن با گریه و زارس که چیزی درست نمیشه . خدا رو شکر کن که سالمه . من که خودم رو اینجوری آرام میکنم و البته اعتقاد واقعیم هم همینه . چند وقت پیش بچه یکی از همکار هام سرطان گرفت . یهنب منو میگی داشتم خفه میشدم از غصه و گریه . همش به خودم میگفتم خدایا فقط سلامتی بده به بچه ام و عاقبت بخیری .
نه هزار آسمان جون ، گفت با توجه به قد شما دو نفر ماکزیمم قدی که میتونه بکشه اینقدره . الان که 137 هست قدش اگه الان 148 بود که تو آسمونا بودم از خوشی . آمپولها رو هم گفت از اردیبهشت شروع میکنیم ولی فقط 4 سانت قد رو افزایش میده . یعنی گفت مجموعا با همه عوامل پتانسیلش 148 هست
من موندم قبلا همه بچه ها از پدر و مادرها بلندتر بودن ، الان هم اطراف خودم هر چی میبینم اینطوریه . هزار آسمان جون خدا رو شکر میکنم ولی کسایی رو میبینم که همه کارشون بدون دردسر پیش میره ولی ما .... چی بگم دیگه ، بازم خدا رو شکر
چکاوک دنبال هورمون رش نرو که من رفتم به قول باباش همین 2 سانتم نمیکشید به عوارض بعدش نمی ارزه سریع از دکتر تغذیه وقت بگیر بهترینشونم مظهری هست دیر وقت میده برو تو سایتش ببین چه بچه هایی قد کشیدن به من تو بهمن ماه وقت داده
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
2810