2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
خدا روشکر .به نظرم همین ارامش واقعا برطرف کننده کلی مشکلات این سنه. منم سعی میکنم تو یه سری امور که اصلا به درسا ربطی نداشت و دخالتش نمیدادم. دخالتش بدم.مثلا خرید یا نوع غذا...برنامه ریزیهای آینده و خیلی چیزهای دیگه.خوبیه درسا اینه که حدشو میدونه خیلی بیشتر جلو نمیره.لطف داری عزیز دلم.....من مشکلات خودمو دارم که اونها خیلی برام سختن ولی دارم دست و پنجه نرم میکنم
مریم جون منم با شما موافقم باید با هر روشی شده روابطمون رو با بچه ها مون بهتر کنیم فکر کنم بچه های که درس میخونن و مسئولیت پذیر هستن مثل درسا آدم کمتر با هاشون مشکل پیدا میکنه .
در ضمن با تمام وجودم برای حل مشکلاتت دعا میکنم خدا خوش کمکت کنه حیف مادر هایی مثل شما مشکل داشته باشن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
یلداتون بخیر
چرا هیچکس نمیاد؟خانم خوشگلاتون با امتحانات چکار میکنن؟دختر من که شدیدا درگیره،اونقدر میخونه که گاهی اوقات من خسته میشم
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
من با نامه نگاری بین فرزند و والدین موافقم
خیللی خوب جواب میده

زمانی که مادر و فرزند با صحبت کردن به نتیجه نمیرسن
بهترین روش نامه نوشتنه!!

اولش باید با هم حرف بزنید
و قرار بذارید که خواسته هامون تو نامه بنویسیم

مثلا نامه زیر از فرزند به مادر

سلام مامان خوبم

بچه های کلاس تو خونه فیلم شاهگوش تماشا میکنن
میگن خیلی خنده داره،منم دوس دارم ببینم
میشه لطفا اجازه بدی این فیلمو تماشا کنیم
خواهش میکنم اجازه بده مادر مهربونم

جواب مادر به فرزند

دختر گلم ،عزیز دل مامان
من در مورد این فیلم تحقیق کردم
چشم گلم
این فیلمو تهیه میکنم و پنجشنبه ها همه با هم تماشا میکنیم.

پس اول صبر کن من این فیلمو سر فرصت تهیه کنم و بعد باید صبر کنی تا پنجشنبه
این آخرین قرار منه. و تعییر نخواهد کرد

خب این فقط یه نمونه کوچولو بود...فقط مثال بود

اگه نظر خاصی دارید لطفا بفرمایید
استفاده ببریم.
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلام مامان های مهربان.
Dia جون خوش اومدی.
نمیدونم چرا خیلی وقته کسی دیگه نمیاد سر بزنه. ما هم بعد از دوهفته تعطیلی دختری یک روز رفت مدرسه و دوباره روز بعد به خاطر سرمای زیاد مدرسه تعطیل شد . ولی خوب دوباره از دیروز کار و زندگی شروع شد . اخلاق دختری هم اگر چشم نزنم خیلی خوب شده و خیلی مهربان شده و سعی میکنه اگر چیزی مخالف میلشه درک کنه . حالا امیدوارم گذرا نباشه و دستخوش هورمونهای محترم نشه.😋
سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه
من چند بار اومدم . یک موضوعاتی را مطرح کردم راجع بهش بحث کنیم اما کسی استقبال نکرد هنوزم من اینجارو خیلی دسو دارم و دلم میخواد تبادل نظر کنیم اگه موضوع مشخصی را مطرح کنین دنبال کنیم خیلی خوبه مثلا در مورد نحوه استفاده دخترها از گوشی و...
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام به همه ی مامانای خوب . از دیدن دست نوشته هایتان شادمان شدیم مامانای مهربون و خوب مثل اینکه ما قرار گذاشتیم مامان خانم گل خوابگا ه برای دختر هامون بگیره زمان دانشجویشون حالا دیگه حتی از حال هم خبر دار نمیشیم خ خ خ
دیا جون خیلی خوش اومدی حق با شما ست اینجا تایپک خوبیه ( ببین چقدر خود شیفته ایم ) ولی نمی دونم از صاحب تایپیک تا را جون چرا خبری نیست . امیدوارم به هر کاری که مشغوله صحیح و سلامت و با دختر های گلش شاد باشه .
کاترین جون من فکر میکنم استفاده بچه از گوشی و امکانات که داره مثل اینتر نت و .. به فرهنگ و هم چنین ظرفیت بچه بستگی داره . من خودم دختر م از گوشیش موقع ها ی که کلاس میره استفاده میکنه و یا وقتی که بخاد عکس بگیره . بیشتر به عنوان دوربین ازش استفاده میکنه . دختری من خیلی ساده است و تازه فقط یه کمی بیشتر به ظاهرش توجه میکنه و فکر میکنم که خیلی از مسائل رو نمی دونه و یا برداشت مبهمی از مسائل جنسی و یا خیلی چیز های دیگه داره بخاطر همین میزارم یه کمی اگاهتر بشه و درک بهتری از مسائل داشته باشه بعد منم بازتر ش میزارم .
در رابطه با گوشی دختر من تقریبا دو سال پیش یک دوره خیای بهش فکر میکرد و خیلی هم اصرار داشت که داشته باشه ولی با مقاومت شدید من و تذکر اکید این نکته که هر خانواده قوانین خاص خودش رو داره (چون استدلال میکرد که همکلاسیهاش همه گوشی دارن)مجاب شد که از زمان ورود به دبیرستان گوشی داشته باشه.اما نکته قابل توجهی که من چند وقت پیش بهش پی بردم این بود که ایشون فکر میکرد من قراره یه گوشی اخرین مدل براش بگیرم مثل اپل 5،که خوب من هم به محض فهمیدن کاخ ارزوهاش رو خراب کردم و بهش گفتم که منظور از گوشی یه خط با یه گوشی معمولی هست نه یه چیز انچنانی،بگذریم که اصلا خوشش نیومد و میگه اکر اینطوره من اصلا گوشی نمیخوام
مشکلاتی که باهاش دارم هم به شرح زیره
١-فکر میکنه قطب هستیه و اگه بخواد بره بیرون همه منتظرن که نگاهش کنن پس با وسواس زیادی به لباس هاش رسیدگی میکنه
٢-کلا عاشق کیف و کفش و لباس مارک دار و گرون قیمته(اعتماد به نفسش رو بالاتر میبره)
٣-با مخالفت کردن و بحث با دیگران سعی میکنه خودش رو بیشتر به چشم بیاره
٤-خودش رو دانای کل میدونه و فکر میکنه از اطرافیان بیشتر میفهمه
٥-شلخته و نامرتبه اتاقش
اخیش چقدر حرف زدم حالا اگر ممکنه یه بررسی ای بکنید ببنید شما هم این مشکلات رو دارین یا اینکه دختر من یه کمی زیادی از حد مشکل داره
البته اینم بگم کسی که از بیرون بهش نگاه میکنه حسرت میخوره که این دسته گل متعلق به گلستان اون نیست
سلام خدمت مامانای گل
خوبید ،خوشید ،روزگار بر وفق مراده انشالله هر کجا هستید دلتون خوش باشه من که خیلی وقته سر نزدم دیگه . تو این مدت انقدر زندگیمون بالا پایین داشت که حوصله ای برام نگذاشته بود . بدترینش فوت پدر نازنینم بود که قلب نازنینش تحمل الودگی و کثیفی هوای این شهر رو نداشت وپارسال در کمال ناباوری مارو تنها گذاشت. بگذریم .
دخمرا چطورند؟ با درسها چی کار می کنند . راستی کیا با دختر من کلاس هفتمی بودن .( کلی صفحه باید بخونم تا باهاتون به روز شم .) امتحانهای تینای من امروز تموم شد حالاباید منتظر کارنامه باشییییییییییم.
با اجازه

سلام دوستان
همسرمن تو کار تعمیرات لپ تاپه مخصوصا سخت افزار ... هر اتفاقی برای لپ تاپتون افتاده می تونید تو سایت مطرح کنید و آن لاین جواب بگیرید ... اگه خواستید تعمیر هم بکنید شماره اش تو سایت هست ...
این ادرس سایتشه
http://www.computeramir.ir/
حراج کلیه لوازم http://cashop.persianblog.ir/
2810