2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمه پاسارگاد

بیمه عمر و بازنشستگی زنان خانه دار

شما زنان خانه دار میتوانید با پرداخت ماهانه 30 هزار تومان پس از 20 سال بازنشسته شده و مستمری مادام العمر دریافت نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر نام و نام خانوادگی خود را به سامانه 50002060804000 پیامک نمایید تا در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

سوالات خود را در اینجا مطرح کنید.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=627795

www.bimepasargad.mihanblog.com

بهترین سرمایه گذاری با کمترین پس انداز برای آینده فرزندان
مرسی هزار آسمان جون.اره خودمم دائم به خودم میگم ولی خوب فکر کنم کم کم دارم اینجا دیوانه میشم .
وای چقدر به جمله ات خندیدم.شانس خانواده باباشم کوتاه نیستن که بگم به اونها رفته .البته خود دختری اصلا اهمیت نمیده و براش مهم نیست این منم که حرص و جوش میخورم.
ممنون میشم اگر ایمیل را بهم بدی ولی خوب باید به مامانم بگم برام وقت بگیره که تو تابستان که اومدم ببرمش دکتر حتما.
هزار آسمان جان این خانم دکتر متخصص غدده ؟
چرا در بعضی ها صفحات استخوان زود بسته میشه ؟ دختر من تازه امروز 13 سالش میشه صفحات استخوانش با قد 157 بسته شده یعنی دیگه اصلا رشد نداره؟ دلم میخواد 160 بشه من خودم 170 هستم اما از طرف خانواده ی پدری قدشون کوتاهه خداروشکر هوش ریاضیشم به اونا رفته عالیه
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
گلابتون عزیزم دکتر رزاقی آذر متخصص فوق تخصص غدد کودکان است قد دختر خانم شما که ماشاالله خیلی خوبه کاش دختر منم به 157 برسه
من از حرف دکتر ها و از سایت های مختلف فهمیدم که تا دو سال بعدشم صفحات رشد استخوانی بسته نمیشه حالا ببین دختری شما کی پری شده
راستی تولدشم مبارک باشه ایشاالله 120 ساله شه
سلام دخترم امروز پری شد قدش 147 هست
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
یعنی بعدش قد میکشه ؟ چقدر ممکنه /
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
مامان خانم گل تابستون 80
2810