2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این عالیه م مریم جون دخترمن از 2 شهریور که پری شده حدود یک سانت قد کشیده دکتر هم بهم گفت کلا رشد قدیش کند تر میشه اما متوقف نمیشه حالا این حرف شما کلی به من امیدواری میده چون اکثرا میگن رشد یا متوقف میشه یا حداکثر تا 7 الی 8 سانت قد میکشن
سلام به همه مامان های خوب و مهر بون
ممنون مریم جون چند وقتی است که به دختری مولتی دیلی میدم که تقریبا همه ویتامین های مورد نیاز روزانه رو داره در هفته 5 روزش میخوره ولی فکر کنم اشتهاشو زیاد میکنه چون دیگه هیولا گونه غذا میخوره
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها
موضوع این هفته: ته چین مرغ ( همراه با دستور پخت)

***** رای گیری شروع شددددددددددد*****

***لطفا حتما به سه نفر رای بدهید***

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=17
خدای مهربونم دوستت دارم
سلام
هزار اسمان جون به دکتر هنوز ایمیل نزدم , البته نمی دونم هم آدرس ایمیلش چی هست .ولی خوب فکر میکنم باید صبر کنم تا 6 ماهه دیگه که خودم بیام چون الان هم چیزی بگه یا دارویی بده من کاریش نمیتونم بکنم.
از شما چه پنهون یه چند روز هم هست که مودم خیلی جالب نیست و از جمله فکر و خیالاتی که دارم قد دختری هست.نمیدونم چرا دیگه قد نمیکشه.حالا شروع کردم روی را بیشتر بهش میدم ببینم چی میشه.
مامان خانم گل عزیزم یه دفعه تو رو ناراحت نبینم ها ؟ دلم میگیره خوب عزیزم بعد از بلوغ دختر ها رشد قدیشون خیلی کند میشه این طبیعه و در مدت یک تا دو سال حداکثر 7 سانت قد میکشن بعدشم که صفحات رشد بسته میشه ممکن بچه من بخاطر زن کوتاه قدی که از خانواده شو هرم به ارث برده همین 7 سانت هم قد نکشه
میخوام بگم توکلت به خدا باشه و به قول خودت مگه قد بلند ها چکار کردن ؟ خدا کنه عاقبت بخیر بشن
بعضی وقتها که دخترم نگران قدش میشه بهش میگم عزیزم عمه ات با قد 150 دانشجوی فوق صنعتی شریف بابات با این قد 65 1سانتیش کار هایی میکنه که هیچ مرد قد بلندی نمیتونه انجام بده قد گرچه مهمه اما نه ضامن خوشبختیه نه ضامن اعتماد به نفسه