2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما بچه های شما خودشون درس میخونند . منظورم اینه که دختر من تا بهش نگم نمیره سراغ درسش . تا بهش بلند حرف میزنم میگه تو خواهر کوچیکه رو بیشتر دوست داری . بخدا موندم چیکار کنم .
شروع رژيم 18 آذر .  71.600 ، 71.400
آخ آخ مونا جون منم درد شما رو دارم حالا گفتنش که هیچ باید هولش بدم نمیدونم کی انگیزه درش ایجاد میشه که باید بخونه همین درس به دردش میخوره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام مامانای مهربون
گلنسا جون مبارک باشه حتما قدش هم بلند تر میشه منتها اون سرعت رشد قبل از پری رو نداره توی صفحات قبل این تایپک مریم جون نوشته مه دخترش بعد از پری تا 25 سانت هم قد کشیده ایشالله دختر شما هم اینجوری باشه
بچه ها دختر خانم های شما صورتشون جوش میزنه ؟ دختر من بد جوری داره جوش میزنه نمی دونم دکتر ببرم یا نه ؟ میترسم اگر هم دکتر ببرم آنتی یوتیک بده و فقز بدنش رو ضعیف کنه ؟
یه سئوال دیگه بچه های شما الان توی فصل مدرسه با این همه مشغله و درس کلاس ورزش رو میرن یا نه؟
هزار آسمان جون . دختر من جوش نمیزنه ولی فکر میکنم طبیعیه . دوره اش که بگذره خودش خوب میشه .یعنی جوشهای دوران بلوغه . بازم مطمئن نیستم .
در مورد کلاس هم نه
دختر من فقط کلاس زبان میره .
کلاس نمیره درسش رو خوب نمیخونه وای به وقتی که بخواد کلاس ورزش و اینام بره .
شروع رژيم 18 آذر .  71.600 ، 71.400
هزار آسمانی جون

دختر من رو پیشونیش زیاد داره

کلاسم که نه فقط زبان

به زبان قدیم دخترم 3 راهنمایی

البته یه سال جهشی خونده و الانم تیزهوشان درس میخونه که مثل سگ پشیمونم دور از جون شماها

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
هزار اسمان جون دختر من هم روی پیشانیش جوش میزد که قبل از اومدن بردمش دکتر و بهش یه انتی بیوتیک پوستی داد که شبی یک دفعه بزنه روی پوستش . البته خیلی تاثیر هم نداشت . یک صابون هم داده بود که روزی دو دفعه صورتش را بشوره. ولی بعدا اینجا از این محصولات clean & clear براش گرفتم . که به نظرم خیلی بهتر بود و هر شب صورتش را با اون میشوره. اونجا هم تا جایی که یادمه بود . ماله شرکت جانسونه و تبلیغش را هم مطمینا تو تلویزیون .... دیدی.
بچه ها سلام صبح همگی بخیر
بچه من تیز هوش نیست یه بچه عادیه که اگه من اذیتش نکنم ( این حرف باباشه ! که فکر کنم درست هم میگه ) بچه خوبی هم بشه و در بزرگسالی بتونه یه همسر خوب و یه مادر خوب بشه و شاید اگه خدا کمک کنه یه کار و کاسبی خوب هم راه بندازه برای خودش . من هیچ اصراری ندارم که حتما یه مدرسه خاص بره فقط دلم میخاد یه مدرسه بره ک بچه ها و همکلاسیهای نا جور نداشته باشه یه کمی کنترل روشون باشه و البته اصلا دلم نمیخاد که بیسواد هم بشه . بخاطر همین چیز ها است که دلم میخاد مدرسه نمونه دولتی قبول بسه چون فکر میکنم یه مدرسه عادیه با یه کم سختگیری بیشتر و معلم های بهتر ! حالا این چیزی هم که مامان خانم گل و بقیه دوستان نوشتند بیشتر منو مصصم کرده که طفلکی رو اذیت نکنم
مامان خانم گل جون این محصولی هم که گفتی شامل چه چیز هایی است ؟ فقط صابون داره یا شامل چیز های دیگه هم میشه ؟ من الان صابون زینک براش گرفتم و آنجوری که باید تاثیر نداشته
2810