2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
مریم جون من شهرستانم ! منم موافقم که باید از آرزوهای بزرگ و متعالی را از حالا به بچه ها تزریق کرد اما واقعا الان دلم نمیخواد از حالا به فکر جدایی از من باشه و به فکر مدارس شبانه روزی ! فکر میکنی خود خواهم نه ؟ ولی فکر میکنم که هیچ جا مثل محیط خانواده برای بچه نمیشه ! نه خودم و نه دختری هیچ کدام آمادگی جدایی از هم رو نداریم !
عزیزم توی همین صفحه نوشتی که درسا هم رو به صعوده منظورت رشد قدیه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منظورم رشد قدی بود عزیزم.
نه مطمئنا مدرسه شبانه روزی که چیز خوبی نیست جنبه مزاح داشت عزیزم. ههههههههههههههههههه.اینجا رو برادرم براش پیدا کرده بود.بعدا هم بخواد بره حتما تنهاش . چقدر عمر میکنیم که بخواهیم این مدتم از هم جدا بشیم واقعا.
منظورم اینکه به زندگیهای بزرگ فکر کنن.مثلا میگن من میخوام خیاط بشم هدف و جهت بهشون بدیم. اره میتونی یه برند خوب مث بنتونو داشته باشی...هدف و ارزوهاشون به سمت بالا سوق بدیم.
گلابتون من سمت غرب تهرانم عزیزم
مریم جون دقیقا حرفی که من میزنم را میکی. مکه حقدر میخوام عمر کنم که همه اش تو حسرت و دوری بکذره. بعضی وقتها به همسرم میکم خسته شدم از بس که منطقی فکر کردم و دنبال احساسم نرفتم. ولی نهایتا تو خیالم و دوران کهولتم خودم را اینجا تجسم نمیکنم. مریم جون دیکه تعدادشون زیاد شد همه با هم خانه میکیرن هر کدام از ماهم سالی ٢ ماه پیششون باشیم عالی میشه واقعا کاشکی زندکی و بزرک کردن این بحه ها به همین راحتی بود که مینویسیم. امیدوارم همشون هر جا که هستن موفق و عاقبت بخیر بشن.
دیگه حالا که رفتی فکر آینده بچه ها باش....بهترین کارو کن. سعی کن جوری هماهنگ کنی خونواده اتم ببری عزیزم. فکر برگشتنو نکن. .چند سال دیگه بچه ها خودشون میخوان بیان و اونوقت مجبوری تنهابزاری برن. از الان بهرته که رفتی و در کنارشونی عزیزم. یه مدت دیگه عادت میکنی.نگران نباش.آخیییییییییییییییی. درکت میکنم.
زبان دخترتون خوب بود . الان راحت درسو سر کلاس متوجه میشه؟
زبانش خوب بود وقتی که اومدیم ، تومدرسه میتونست با بحه ها صحبت کنه یا در حدی که متوجه بشه اونها حی میکن ولی خوب زبانی که بشه باهاش درس خواند نبود. البته هنوز هم بعد از کذشت ٦ ماه اونجوری نشده و من خودم فکر میکنم حداقل ٢ سال زمان میبره . البته این مشکل زبانش بیشتر تو علوم خودش را نشان میده که لغت ها سخت میشه.
من یکی دوبار براش بصورت محدود و منطقه ای اینکارو انجام دادم و حس کردم زوده . در حال حاضر متوقفه .اینکار باعث میشه حس نکنه خیلی بزرگ شده و ازون حالت بچگی اش درومده و هم اینکه لباسهای کوتاه نپوشه.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=607178&PageNumber=1

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=627795

سوالات خود را در مورد انواع بیمه های عمر در اینجا مطرح کنید .
www.bimepasargad.mihanblog.com

بهترین سرمایه گذاری با کمترین پس انداز برای آینده فرزندان
سلام وبا اچازه

http://karhaye-honariye-man.mihanblog.com/

.
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَمیرَالمُومِنین ( علیه السلام ) ...با افتخار و با تمام وجودم در برابرت سجده میکنم یا الله... اِنَّما مَثَلُ اَهْلِ بَیْتى فیکُمْ کَمَثَل سَفینَةِ نوحٍ علیه ‏السلام مَنْ(رَکِبَهَا) دَخَلَها نَجا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْها غَرِقَ؛ مَثَلِ اهل بیت من، همانند کشتى نوح است که هر کس سوار آن شد، نجات یافت و هر کس رهایش کرد، غرق گردید.