2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
تسلیت میگم سارا جون، من لوازم تحریر خریدم، مانتو رو مدرسه میده که هنوز حاضر نشده، سلما در کمال از خود گذشتگی کیف نو نخواست! قربونش برم انقدر چیز فهمه!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختری سه شنبه مدرسه اش شروع میشه. من دیروز بردمش براش دو تا شلوار ورزشی راحت کرفتم که همانها را تو مدرسه ببوشه. خودش خیلی دلشوره داره و نکرانه اینه که بتونه دوست بیدا کنه. خودمم بیشتر ناراحت اینم که بره مدرسه حسابی تنها میشم ، اخه تو این مدت خیلی به این که با هم باشیم عادت کردم و بره من خیلی تنها میشم. دروغ حرا خیلی از وقتها به شما ها که اونجایید حسودیم میشه . دلم برای تمام مسایل و حاشیه های ایران تنک شده.
ارشیدا جون اگر بتونی از دکتر استقامتی وقت بگیری دکتر خیلی خو بیه برای غدد
سارا جون غم آخرت باشه.
درسا هم مدرسه اش شروع شد ....خودش خیلی سرحاله ولی سر ساعت مدرسه اش تمام برنامه های خونم بهم ریخته.
مامان خانم گل نگران نباش. برو حالشو ببر.
ممنون از همتون
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
گلابتون شما هم اصفهان هستی ؟من یه جلسه بردمش پیش دکتر مهدی سالک نمیدونم کارش خوب باشه یا نه اگه خواستی بگو تا ادرسشو بهت بدم اگر هم میخوای خانم باشن دو تا سراغ دارم ولی من پیششون نرفتم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سارا جون تسلیت میگم

منم یک دغدغه دارم دخترم از اول بد غذا بود هنوزم هله هوله خوره و غذاهای مفید اصلا نمیخوره حتی مولتی هم گرفتم اینقدر نخورد تا تاریخش تموم شد
خیلی نگران اینده اش هستم زایمان داره و هزار کار دیگه چکار کنم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
دوستان عزیز
فاطمه و الناز کوچولو به کمکهای هر چند ناچیز شما نیاز دارن.
اونها بیمارن اما خانواده هاشون از تامین هزینه درمانشون عاجزن
با کمک های خیلی کوچیکتون کمک کنید تا لب این بچه ها و خانواده هاشون خندون بشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=486066&PostID=20941475#20941475
دسـت نیافتـن بـه آنچـه میجویـی
گـاه اقبـالی بـزرگ اسـت . . .
چکاوک جون دکترش گفت احتیاج به امپول نداره فقط داروهای تقویتی داد. و گفت 6ماه دیگه ببرمش تا یه موقع بلوغش سرعت گرفت جلوشو بگیریم وبه خاطر اینکه استرس بهش وارد نشه من دیگه اصلا قدشو اندازه نمیگیرم برا15 مرداد که بردمش قدش136بود