2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
توجه ***** توجه

سلام دوستان میخواستم یه خبر مهم بهتون بدم

******حـــــــــراج فـروشـــگاه نــــانی و مــــانی به قیـمت خریـد و زیر قیمت خرید به علت انحلال فروشگاه *****

لباسهــــای دخترانه و پسرانه صفـــر تا 8 سال و بادی کارترز نیوبرن تا 24 ماه

******* از امروز ********

تضمین کیـــفیت با قیمتــهای باورنکردنی

فرصت استثنایی برای خرید سیسمونی و نوزادی خرید برای سال اینده کوچولوهاتون
-

برای دیدن نمونه کارها اینجا کلیک کنید

http://www.nani-mani.com

ادرس کلوبمون
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=19250

برای سفارش به کلوب مراجعه کنید یا با شماره 09357492277 تماس بگیرید
بچه ها سلام .
کجایید شما ؟
بچه ها دخترم از دیروز درد شدید می می هاش شروع شده . به نظرتون چیکار کنم فقط همون تقویتیها رو بخوره یا ببرمش دکتر ؟ بخدا دارم دیوونه میشم تو این 15 روز یک میلیمتر هم بلند نشده قدش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکاوک جون عزیزم اینقدر استرس نداشته باش به خدا همه این استرس ها شما به اون بچه طفل معصوم سرایت میکنه گناه داره بچه های این دوره و زمانه از دست حساسیت های مادر هایی مثل ما !!!!!!!!!1
من خودم از کلاس پنجم درد می می هام شروع شد ولی آخر های اول راهنمایی پر ... شدم !1111 قدم هم متوسط شده اینقدر استرس نداشته باش شاید بچه روش خوابیده و تحریک شده !!111 حالا یه کمی صبر کن اگه خوب نشد دوباره ببرش دکتر یه مشورتی بکن
هزار آسمان عزیز دارم میمیرم بخدا ، روز و شبم مثل هم شده ، روزی 3 بار هم مثل دیوونه ها قد این بچه رو اندازه میگیرم اونم رشد نمیکنه که نمیکنه
چشمم به این عدد 134 خشک شد دیگه ، یعنی واقعا الان تو خیابون به تموم مامانایی که بچه هاشون قدشون بلنده با حسرت نگاه میکنم یعنی اصلا تازه دارم معنی حسرت رو میفهمم .
چکاوک جونم سلامممممممممممم
میدونی پری رو چه طوری میشه عقب انداخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
چکاوک جون با این کارهات اعتماد بنفس بچه رو ازش میگیری به قول مامان خانم گل مگه قد بلندش چکار کردن و کجا رو گرفتن منم همه استرس های شما رو اسفند سال گذشته تجربه کردم دخترم رو تا تهران هم بردم . حالا که شش ماه از اون ماجرا گذشته میفهمم که چقدر حساسیت داشتم و خندم میگیره خدا کنه بچه هامون سلامت و عاقبت بخیر بشن اینکه هر روز قد بچه رو میگیری کار خنده داریه ( ناراحت نشی ها ) بچه شما حالا وقت داره یه فرمول است که میگه قد پدر و مادر را با هم جمع کنید و تقسیم بر دو کنید و برای دختر ها منهای 6 و برای پسرها به اضافه شش کنید میانگین قد بچه به دست میاد حالا ممکنه یه کم بالاتر یا یه کم پایین تر بشه این قد تقریبی است
هیچکی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری میتونم پری دخترم رو عقب بندازم؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
خدا ازت بشنوه هزار آسمان عزیز ، میشه بگی قد دخترت پارسال چقدر بود الان چقدره ؟
گلنسا عزیزم من نمیدونم دکتر به دختر من فعلا چیزی نداده ولی دوستانی اینجا هستند که دکتر بهشون یه آمپولی داده که هر 28 روز باید تزریق کنن اگه چند صفحه برگردی به عقب کاملا توضیح دادن
چکاوک جون ببخشید اما د.ستانه میگم با اینکارت فقط اعتماد به نفسشو از بین بردی هرچه زودتر اینکارتو ترک کن و به فکر اصلاح خرابی روحش باش
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
قد بلند خوبه اصلا هم بد نیس اما ازون بهتر اعتماد به نقس بالاس من خودم قد بلندم اما حتی با وجود موفقیتهای زیاد هم بازم اعتماد به نفس بالایی نداشتم
اما کسایی را دیدم که واقعا هیچ نقطه قوتی نه تو قیافهشونه نه تو شخضیتشون اما اعتماد به نفسشون همه را کشته
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
بچه ها شما چقدر نگران این مسئله هستین.
این یه امر بسیار طبیعیه.سعی کنین بچه ها نسبت به این مسئله حس خوبی پیدا کنن.
مطمئن باشین قدم میکشن.تور وخدا انقدر نگران نباشید. درسا بعد از پریودش قد کشید..
سلام
الان که اومدم اینجا و میبینم که مردم چقدر به آسایش و راحتی خودشون میرسن حسرت میخورم که ماها چرا برای چیزهای کوچک خودمون را اذیت میکنیم.
چکاوک جون میتونم بپرسم قد خودت چقدره؟
من خودم از اون ادم هایی بودم که تو یه برهه زمانی هر دکتری که تو تهران میشنیدم ربطی به قد و تغذیه داره دختری را بردم و نهایتا هم دکتر رزاقی رفتم که با یه حرف ساده من را به خودم آورد . اونم این بود که واقعا قصدت چیه ؟میخوای ژن بچه را عوض کنی؟مگه شما مادر و پدرش نیستید؟ خوب میشه میانگین قد شما دو تا .این را که گفت احساس کردم خوب بنده خدا راست میگه دیگه.یه وقتی هست رشد بچه نرمال نیست خوب آدم یه کارهایی میکنه ولی اگر رشد نرمالی داره رک بهت بگم داری اشتباه محض میکنی و اعتماد به نفس اون بچه را هم از بین میبری.
بیاید بیشتر راجع به نحوه برخوردمون با دختر امون صحبت کنیم که چطور بهتر تربیت بشن و اعتماد به نفسشون بالا بره و دعا کنیم عاقبت به خیر باشن بار ها گفتم و بازم میگم مگه قد بلندا چیکار کردن که بقیه نتونستن انجام بدن.و واقعیت اینه که قد مطرح نیست بیشتر تناسب اندام مهمه .
مثل اینکه یه شبهه ای پیش اومده من قدم 161 هست و اصلا قصد تغییر ژن دخترم رو ندارم و اگه هم قد خودم هم بشه کلام رو هفت اسمون بالا میندازم و خدا رو شاکرم . ولی مشکل اینجاست که بچه من با قد 134 سانتی متر داره وارد مرحله بلوغ میشه در حالیکه من در همون شرایط حداقل 10 سانت ازش بلندتر بودم . همین وگرنه من نه توقع معجزه دارم و نه تغییر ژن و نه اینکه بچه من از هنرپیشه های هالیوود ارث ببره . و نکته مهمتر اینه که خودش هر روز داره برای این مسئله گریه میکنه و از اینکه همش برای اینکه تو کلاسهای مختلف شناسنامه اش رو نشون بده تا سنش رو باور کنن غصه میخوره . من تازه به اون روحیه میدم ولی خوب واقعیت اینه که خیلی نگرانم چون مادر و پدر هایی هم قد من و همسرم میبینم که بچه هاشون بلندن با توجه به اینکه بچه من دایی ، عمو ، عمه ، پدربزرگ و مادر بزرگ واقعا قد بلندی داره ولی اون بچه ها همون رو هم ندارن وگرنه خودم از حساسیت الکی بدم میاد.
2810