2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام . ممنون از کمکهاتون . من متاسفانه تهران نیستم . بردمش دکتر غدد. از روی نمودار گفت 7 سانت از قد همسالاش کم داره . براش آز خون - سونو از رحم و تخمدان و عکس از مچ دست نوشت . انجام دادم منتظر نتیجه آزش هستم .سودی عزیز هزینه آمپولهایی که میزنی چقدره؟ و چقدر قدش رشد داشته ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکاوک جون سلام منم مشکل شما رو داشتم توی صفحات قبل کلی نوشتم ولی اینها اولین علائم بلوغ دختر خانم شما ست و مطمئنا تا زمانی که پ بشه و حتی بعد از اون قد میکشه هزینه آمپول کمی بالا است اونی که هر 28 روز یک بار بزنی حدود صد و شصت هزار تومانی است و اونی که آمپول رشد است و هر شب باید بزنی حدو دویست و بیست هزار تومان است توی سونوگرافی دقیقا وضعیت تخمدان ها و فعالیت شو نشون میده که اگه فعلا جا داره آمپول ها رو نزن من خیلی پشیمان هستم که دارو ها برای دخترم شروع کردم چون میگن عوارض زیادی داره اما چون داروی تاخیر بلوغ رو براش زدم دکتر گفت اگه امپول رشد رو نزنی رشد ش کند میشه اگه این تایپک رو خوب بخونی می بینی خیلی از دختر ها همین همسن بچه های ما پر .. شدند و بازم قد کشیدند .
امروز برا دخی رفتم دکتر غدد که قدش رو اندازه گرفت 136 بود و بلوغشم شروع شده ولی گفت قدش خوبه احتیاجی به عقب انداختن بلوغ و استفاده از دارو برا رشدش نیس اگرم بخواین اینکارو بکنید تو دو سال نهایتش 5 یا 6 سانت بیشتر اضافه نمیشه ولی نمیدونم چرا من نگرانم هی فکر میکنم قدش خیلی کوتاهه دکترش گفت باید زیر نظر باشه که اگه یه موقع بلوغش سرعت گرفت فرصت داشته باشیم و بتونیم یه کاری براش بکنیم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بردمش دکتر گفت اندازه رحمش کوچیکه آمپول نیاز نداره فعلا ، تو آزش گفت یه کمی کمبود ویتامین داره ، کلسیم + روی و قرص آهن و ویتامین d3 براش نوشت گفت 3 ماه مصرف کنه بعد از سه ماه آز بده و بیاد
دوستان عزیز تمنا می کنم فقط 5 دقیقه از وقتتون رو بذارید

تا برای پیدا شدن (محمد طاهای عزیز ) دعا کنیم

به خدا درد آوره یه بچه شر خواره رو دزدین ، اینم وبلاگشه http://www.92329.blogfa.com/

ختم 124 هزار تا صلوات

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=522582&PageNumber=1

ذکر ( یاشهید )

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=525452&PageNumber=1

اجرتون با امام زمان .
چکاوک منظورم 30 تا آمپول رشدی بود که هر شب باید بزنی اسم آمپول که من برای دختری میزدم یو تروپین بود و هزینه 30 تاش میشه حدود دویست هزار تومان

اینکه دکتر دخترت براش سو نو نوشته و گفته فعلا پ نمیشه خیلی خوبه گاهی از اولین علامت تا پ ... شدن 18 ماه طول میکشه و بچه فر صت رشد رو داره
چکاوک جون دخمل منم متولی 29 مرداد 81 هستش قدش 136

منم خیلی نگرانم نه تنها برا قدش برا روحیش اخه هر کی از راه میرسه از خویش و اقوام متلک بار ادم میکنن

تو خانواده پدری ومادری خودم کسی رو نداشتیم قد کوتاه ولی نمیدونم چرا شانس ندارم خودم تو کل خاندان قدم کوتاهه 160 تا خونواده شوشو هم همشون قد بلندن حالا باید این سه تا بچه بکشن به من و قد کوتاه بشن شانسه ما داریم خدا فقط به این امید دارم که یه معجزه پیش بیاد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اره منم دکی بردمش فقط اهن و روی و ویتامین آ و دی داد وتاکید میکرد روزی 2 لیوان شیر بخوره به هیچ عنوان هم روزه نگیره
از بس نگران این بچه هام یادم رفت عید رو تبریک بگم

نماز روزه هاتون قبول عیدتون مبارک
2810