2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
دردانه جون ایشالاه که همیشه زندگیت با خوبی و خوشی طی بشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
کاترین جون من که اصلا ارتباط با جنس مخالف رو نمیپسندم و برا دخی هم گفتم که کار خیلی بدیه و چهره ی خوبی نداره برام خوشایند نیست این کار
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دوستم! آره روز اول کارم خیلی خوب بود! ایشاالله از این به بعدش هم خوب باشه! امروز مرتیکه روانی اومد منو تهدید کرد رفت! همه ی بدنم داره می لرزه! خسته شدم! بسه دیگه! وجود نحسش رو نمی خوام ببینم! خدایا کمکم کن!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
سارا جون کیه که خوشش بیاد. ولی واقعیت اینه که بحه ها را تو سن بلوغ هر حی بیشتر نهی شون کنی جذابیت کار براشون بیشتر میشه. در صورتی که من فکر میکنم اکر عادی برخورد کنی که یه وقت هم حیزی بیش اومد بیاد تعریف کنه و خود ادم هدفمند سمت و سو بده بهتره تا اینکه خودشون مخفی کاری کنن. خدا را شکر من که فعلا راحتم بخاطر اینکه دختری دیکه حس میکنه که خیلی جنسیت مهم نیست و همه با هم دوستن و کار کروهی باید بکنن. به عنوان نمونه زنک های تفریح همه با هم فوتبال بازی میکنن و اصلا مهم نیست که کی دختره و کی بسر.
مرسی مامان خانم گل که از تجربه ات گفتی درسته به نظر منم با امر و نهی نمیشه جلوشون گرفت باید فرهنگ سازی کرد اما چطوری این مهمه

الان براشون خیلی زوده اما اخرش چی دخترای ما خوب و معصومن ایا همه مردم هم همین طورن؟
باید یادشون بدیم اگه کسی بهشون پیشنهاد داد چی بگن و چکار بکنن
یا وقتی دستاشون دارن در مورد دوست پسراشون حرف میزنن اینا چه عکس العملی نشون بدن بخصوص توسنی که اینا هستن و مدرسته راهنمایی که دارن واردش میشن احتمالش خیلی زیاده این گفتگوها پیش بیاد
پس بیاین بازه همفکری کنیم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
دچار یه مشکل جدی در مورد دخترم شدم و اونم اینه که با قد 134 سانتی متر نشانه های بلوغ داره توش ظاهر میشه ، خودش خیلی ناراحته و گریه میکنه و من از اون بدتر . تو رو خدا اگه تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید. بچه های شما تو این سن چقدر بوده قدشون ؟ کسی بوده که مثل من مشکل داشته باشه ؟
حکاوک حون عزیزم خوش امدی. این که ناراحتی نداره. خوب ببر دکتر ببین حی میکه بعد هم به بلوغ رسیده یا نشانه هاشه . حون اصل قد کشیدنشون دو سه ماه قبل از ..... . بس حتما دوباره قد میکشه . دکتر رزاقی اذر هست که خیلی بد وقت میده، دکتر ربانی هم میکن خوبه و یه دکتر دیکه هم هست صالحی که من تعریف اون را خیلی شنیدم . حالا مکه قد بلنداش حیکار کردن که .... . خدا کنه بخت و اقبالشون بلند باشه .
سلاممممم
چکاوک جون دختر من متولد 29 فروردین 81 هستش یک سال و نیم پیش در عرض دو سه ماه میمیاش داشت سفت میشد موهاش چرب شد و وزنش زیاد شد بردمش فوق غدد خانوم دکتر اریا ستوده سونو از تخمدان و سینه نوشت گفت مراحل بلوغش شرو.ع شده و زوده باید عقب بندازیم قدشم کوتاه بود نسبت به هم سناش 5 سانت اورژانسی برام از و اینا نوشت و امپول شروع کرد دیفرلین برای عقب انداختن بلوغ و نوردیلت برای رشد قد نسبتا رشد قدش بهتر شد و علائم بلوغش کاملااااااااااا پس رفت می میاش نرم شد الان دخترم داره میره کلاس ششم هنوز پریود نشده البته هنوز دارم امپول میزنم یک سال و نیمه زدم نهایتا 6 ماه دیگه باید بزنم
سلام
soodi جان تعداد و مقدار مصرف قرص نوردیلت چجوری بود؟
آیا ضرر نداشت؟
2810