2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نه خسته نمیشه!!! مرسی از خدا قوت که واقعا لازم دارم!
تارا دخترای تو چه می کنن؟ خودت کار و بار چه می کتی! مادر سه ویرانگر تو در چه حالی؟!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
هیچی فعلا دردانه بانو جون بیکار بیکارم نمیدونم شوشو چش شد یهو نمیزاره بچه ها رو ببرم کلاس الان ور دل خودم تو خونه نشستن خیلی دلم میخواست بزارمشون کلاس بسکت ولی اجازه نمیده

چند روزی هم هست دخملی بد جور رفته رو اعصابم لجبازی میکنه حسابی وقتی بهش میگم چرا اینکارو میکنی میگه دوست دارم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نه مریم جون . حون قبلا همیشه کارتش تو کیفم بود و موقع اومدن هم کارتش را انداختم دور. ولی یکی از دوستام که داره الان مسافرته وقتی اومد ازش میکیرم بهت میدم.اکر اشتباه نکنم فرزانکان ایران نزدیکه دانشکاه شریف هست. منم تعریفش شنیدم، ولی واقعیت اینه که مدرسه خیلی سلیقه ای هست. من خودمم از مدرسه دخترم خیلی راضی بودم ولی خوب خیلی ها هم بودن که راضی نبودن و بحه را بردن جای دیکه.
مامان خانم گل هم مدرسه سلیقه ایه هم استفاده کردن از مدردسه هم مهمه. شرایط باید یه جوری باشه که بشه ازش استفاده کرد.مثلا یکی از هممکلاسیهای درسا مادر و دختر هر شب پای سریالها بودند . همیشه موقع کارنامه دادن مادره شاکی بود. میگفت نمیشه بچه همش درس بخونه خوب نیاز به سریالم داره.
ما:
سریالهای جم:
کتابهای کلاس ششم با اون حجم:

سارا مهم نیست یه برنامه حسابی براشون بریز. پارک و کاردستی و کتاب و بافتنی یازی و خیاطی و اینها. آموزش آشپزی هم خوبه

میتونیم اینجا غذاهای ساده بنویسیم به بچه ها یاد بدیم بدرستند.
دقیقا با این نظرت موافقم مریم جون.
اینم یه ترفند بدجنس مابانه برای سارا جون. یه حند روز بفرستشون برن خانه مامان بزرکشون. به بحه ها هم تلقین کن که یادشون بیاد حقدر دلشون برای مامان باباشون تنک شده.
من دختر خالم دو تا بسر داره میکه هر وقت تنهایی میزارمشون خانه مادر شوهرم ، وقتی میرم دنبالشون ، مادر شوهرم دستمال بسته به سرش میکه سر درد کرفتم .
سلام دوستان

خداروشکر که هستید :)

مریم جون موافقم در مورد غذا. دختر من تازگی ها افتاده تو خط سمبوسه درست کردن. این دو هفته ی گذشته که رفته بودیم شهرستان خونه ی دو سه نفر از اقوام هم سمبوسه درست کرد :)
سلام... مرسی تارا جون! سلما آشپز حرفه ایه! بچه ام دیروز کلی از مادربزرگ پرستاری کرده تغییر دکوراسیون داده آشپزی کرده!
دیروز رفتم پیش دکتر زنان و گفت آمپول ها رو باید حتما بزنه
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
2810