2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
کتابهاش بیشتره
1- مجموعه کتابهای کار ستاره طلایی ریاضی ششم دبستان
2-ریاضی مجموعه نوین کامل طلایی ششم ابتدایی
3-علوم مجموعه ینوین کامل طلایی ششم ابتدایی

اینها رو مدرسه اشو کار میکردن . و اقعا کتابهای خوبیه.
تلفن مرکز پخش66222518
اینهایی که برات نوشتم از همه بهتره. اگر خواستی بازم هست ولی گیج میشی. درسا خودش میگفت اینها عالین

دختر من راستش خیلی ارومه. اعتماد به نفسش خوبه...در حقیقت کمرو نیست .
مثلا من دوست دارم از این دخترایی باشه که لیدرن...البته دوست داشتم خیلی پافشاری نمیکنم همین جوری دوستش دارم و قبولش دارم که هست. دوست دارم کم کم تغییر کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مریم جون حتما این کتاب هایی که نوشتی براش تهیه می کنم . منم با نظر شما موافقم این خیلی خوبه که پدر و مادر ها بچه هاشون رو همنجوری که هست بپذیرن من خودم معتقدم اونهایی که شخصیت آرومی دارن در زندگیشون موفقتر هستند . دختر شما پری نشده ؟ برای تابستونش چه برنامه ریزی هایی کردی ؟
هزار آسمان جون نه ماهی هست که پری شده عزیزم
تابستونو مدرسه اشون گفته فقط استراحت کنن . چون مدرسه اشون از نهم شهریور شروع میشه
سه روز در هفته دو میدانی میره. دو روز در هفته هم گذاشتمش ریاضی .استخرم میره. بقیه اشم خیلی دوست داره کتاب بخونه و فیلم ببینه. خیلی اهل بیرون رفتن نیست. مهمونیها رو من تنها میرم بیشتر.

پرلز یک سری کتاب داستانه که زمان میده بچه ها کتاب داستانو میخونن. از روی کتاب داستان سوال میپرسه. بزار یه سرچ میکنم اطلاعاتشو دقیق برات میزارم عزیزم
هزار اسمان جون، کتابها که خوبه ، مهم اینه که بحه ها وقت بزارن و حلشون کنن. من تا اونجایی که دقت کرده بودم میتونم بکم که تقریبا مطالب تمام کتابها یکی هست فقط نحوه بیانشون فرق میکنه . حالا خودت باید بررسی کنی ببینی کدام به درد دختر شما میخوره. من هم فعلا اینجا کلاس بسکتبال اسم دخترم را نوشتم ، کلاس شنا خیلی بهمون دور بود و فعلا باید صبر کنه تا ببینم حی میشه. خودمم تو خانه باهاش هر روز اصطلاحات و لغت های علوم و ریاضی را کار میکنم که زودتر را بیافته. جالبه که تو کلاسشون حدود ده تا ایرانی هست.
مریم جون ممنون بابت اطلاعاتت در مورد مدرسه و کتاب :)

مامان خانم گل چند وقته که رفتید؟ دخترت چطوره ؟ با جا به جایی کنار اومده؟
آخه معمولا میگن هر چی بچه ها بزرگتر باشن رفتن به یک کشور دیگه سخت تره چون بچه ها تو کشور خودشون دلبستگیهایی دارن.
از نظر زبان مشکلی نداره؟

ببخشید اینقد فضولی کردم
حالا که من اینقذه فضولی کردم یکی دیگه هم روش! کدوم کشور رفتید؟ البته اگه دوست داری بگو. ببخشیدا
درد فضولی بد دردیه خواهر !!
هزار اسمان جون ما یک ماهه رفتیم و از روز سوم که رسیدیم دختری رفت مدرسه. دخترم اینجا را خیلی دوست داره و باورت نمیشه اصلا برای اینکه صبح بشه و بره مدرسه لحظه شماری میکنه . بخاطر اینکه تو مدرسه درس هم که معلمه میخواد بده با بازی و خنده و شوخیه. سه تا هم زنک تفریح نیم ساعته دارن که میان تو حیاط مدرسه. حیاط مدرسه هم که دیکه از بارک جیزی کم نداره. بخاطر همین دختری حسابی سر کرمه و اصلا نارا ضی که نیست هیحی زیادی هم خوشحاله. من خودم فکر میکردم دلتنک مامان بزرک و بابا بزرکاش بشه که اونم دیکه من را به سطوح اورده با اسکایب و فیس تایم و..... جوری که بعضی وقتها میکم ما تو ایران بودیم اینقدر هم اینها را نمیدیدیم و از طرفی هم همش میخواد تو خانه مرتب و منظم باشی ..... . زبان هم در حد محاوره که اموراتش را بکذرونه خوبه و اینجا هم که همه مهاجرن و بیشتر بحه ها وضعیت مشابه دارن و معلمش که به ما کفت من تا ٦ ماه کاری بهش ندارم تا کوشش با زبان اشنا بشه ولی خوب من تو خانه دارم سعی میکنم از نظر لغت راهش بندازم . هفته بیش هم امتحان داد ، همه را کامل جواب داده بود. ما کانادا هستیم.
مریم جون عزیزم مرسی از بابت این همه اطلاعات خوبی که به من میدی دختری منم از اوایل تیر شنا هم میره ووشو هم که کار میکنه . عاشق پیانو هم هست ! زبان هم که باید بره ! کلاس های نقاشی و خط هم میخواد بره حسابی مشغوله به نظرو خسته میشه اما خودش دوست داره کلاس نقاشی و خط رو کانون پرورش فکری میره به نظرم بهش خوش بگذره
من که صبح ها سر کارم و بچه هام تنها هستند به خاطر همین میگم کلاس برن بهتره تا اینکه همش یا خواب باشن یا پای تلویزیون !
عزیزم این کتاب های پرلز رو اگه انتشاراتشو داری شاید بشه گیر بیارم به نظرم خیلی کتاب های خوبی است فکر کنم از طرف مدرسه به درسا جون دادن ؟ من اسم این کتاب رو تا حالا نشنیدم و از اطلاعاتی که بدست اوردم مثل اینکه یه برنامه بین المللی است که در خصوص ریاضی و علوم و توانایی های خواندن است که باید با همکاری آموزش و پرورش باشه
مامان خانم گل چه جایی رفتید ! کاناد جز امنترین کشورهای جهان است میگن از نظر آموزشی هم عالیه که صحبت های شما هم همین مطلبو تائید میکنه عزیزم اون جا هم انواع مدرسه ها دارن ؟ مثلا تیزهوشان و و یا رتبه بندی خاصی دارن ؟ اگه من جای شما بودم محتوای مطالب درسی رو ایران رو با کانادا مقایسه میکردم .
به قول تارا جوت ببخشید یه سئوال که نشان فضولیه منه ! موقتا رقتین یا برای همیشه مهاجرت کردید !
مامان خانم گل چه جایی رفتید ! کاناد جز امنترین کشورهای جهان است میگن از نظر آموزشی هم عالیه که صحبت های شما هم همین مطلبو تائید میکنه عزیزم اون جا هم انواع مدرسه ها دارن ؟ مثلا تیزهوشان و و یا رتبه بندی خاصی دارن ؟ اگه من جای شما بودم محتوای مطالب درسی رو ایران رو با کانادا مقایسه میکردم .
به قول تارا جون ببخشید یه سئوال که نشان فضولیه منه ! موقتا رقتین یا برای همیشه مهاجرت کردید ! دیگه اینکه اگه مهاجرت کردید چه اقداماتی انجام دادید ؟
سلام
مبارکه مریم جون اتفاقا پسر جاری منم شرکت کرد ولی قبول نشد منم سال دیگه میخوام بفرستمش برا امتحان البته امید کمی دارم بابت قبول شدنش چون خیلی بازیگوشه

یه سوال ازت داشتم غیر از این چند تا کتابی که معرفی کردی ایا کتاب دیگه ای هم کار کرده یا همینا بسه

و سوال اخر امتحانشون سوالاتش چطوری بوده منظورم از چه درسایی بوده و فقط چیزهایی که طی این 6 سال اموزشش دیدن میشه یا فراتر هم میشه سوال اومده باشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
هزار اسمان جون ما برای همیشه رفتیم، یا حداقل الان فکر میکنیم که برای همیشه اومدیم. من ایران هم که بودم محتوای کتابهای اینجا را دیده بودم و واقعیتش سطح سوادی دخترم بالاتر از اینجاست ، حتی تو ایران هم توکلاسشون خوب بود . طوری که تو امتحانهای تستی که مدرسه میکرفت همیشه نفر اول بود. اینجا فقط از نظر اصطلاحات و... مشکل داره که اونم خودش باید تو محیط یاد بکیره حون واقعا شاید من هم اینها را یاد نکیرم تا اخر عمرم. نحوه محاوره ای صحبت کردن و بکار بردن اصطلاحات و کنایه والله حیزی فرا تر از زبانیه که ما بلدیم.
در مورد مدرسه ها هم اینجا سه نوع مدرسه هست . خصوصی که ما اصلا فکرشم نمیکنیم حون کم هزینه ترینش سالی ٦٠ - ٧٠ هزار دلار و معمولا هم افراد خاص بحه هاشون اینجور جاها میرن . مدارس کاتولیک که مذهبی هستن و دختر و بسر تو یه مدرسه هستن ولی کلاسهاشون جدایه . البته از نظر من خودشون را مسخره کردن حون لباس فرم هاشون برای دخترا دامن کوتاهه و بین زنک ها هم که با همن. و مدارس عمومی که دختر منم مدرسه عمومی میره. واقعیت هم اینه که اینجا اینقدر که به اجتماعی بودن بحه اهمیت میدن به درس خوان بودنش اهمیت نمیدن.
و اخرین مطلب هم اینکه ما از طریق نیروی کار ماهر federal skill worker اقدام کردیم و بروسه مهاجرتمون هم حیزی حدود ٨ سال طول کشید.
سارا جون تا جایی که من بودم و شنیدم اکر اشتباه نکنم برای تیزهوشان امسال بخشنامه اومد که فقط کلاس ششم باشه ، البته خودتم میدونی وقتی میکن ششم خوب ریاضی و علوم تمام سال ها را بوشش میده . در واقع از سوم به بعد را بحه ها باید خوب بلد باشن و رو مطالب تسلط داشته باشن. من خودم برای علوم و فارسی کتاب اندیشمند را خیلی میبسندیدم و از علوم واله هم که متنفر بودم حون خیلی اطلاعات و اعداد و ارقام اضافی یاد میداد که فقط ذهن بحه ها را درکیر میکرد و به هیح دردشون هم نمیخورد.
البته مریم جون بهتر میتونن راهنمایی کنن ولی از من میشنوی از هدیه و قرانشم غافل نشو حون خیلی ازش سوال میدن و تمام این ایه هایی را که تو کتابشون هست با نشانه و .. یادش بده که مربوط به حیه.