2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام خوبین مامانا؟
دختر من کلاس سومه راجعبه عادت ماهانه بچه ها یه چیزایی بهش گفتن مثلا سوالاتی می پرسه همش ازم ولی میگه مامان یعنی واقعا هست من می ترسم برای همین بهش نگفتم نمی دونم باید چیکار کنم
راستی من دومی رو باردار هستم دخترم اصرار داشت و میگفت تنها امو خواهر می خواست من هم کار هایی که برای دختر دار شدن لازم بودو انجام دادم ولی نی نی پسر شد الان همش ناراحته و میگه من خواهر میخوام داداش دوست ندارم با این موضوع موندم باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین ممنون
امید های زندگی من دختر عزیزم ادرینا و پسر های دوقلوم ادرین و ارتین
مامانا خودتون قصه عادت ماهانه رو بهشون بگید نذارید دوستاشون بگن.من 7 سالگی دخترم بهش گفتم .خیلی خانومانه با مسئله کنار اومد.اصلا پشیمون نیستم.حالا هم وقتی دوستاش یه اشاره هایی بهش میکنن دخترم از همه کامل تر میدونه . اگه از خودتون بشنون با خودتون بیشتر دوست میمونن تا دوستاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا خودتون قصه عادت ماهانه رو بهشون بگید نذارید دوستاشون بگن.من 7 سالگی دخترم بهش گفتم .خیلی خانومانه با مسئله کنار اومد.اصلا پشیمون نیستم.حالا هم وقتی دوستاش یه اشاره هایی بهش میکنن دخترم از همه کامل تر میدونه . اگه از خودتون بشنون با خودتون بیشتر دوست میمونن تا دوستاشون
وای این هفته گذشته از اون هفته ها بود .اول که دختری مریض شد و اصلا مدرسه نرفت و آخر هفته هم که آقای شوشو به جمع مریض ها اضافه شد . ولی اگر خدا بخواد امروز دیگه همه رفتن سر کارو زندگی.ما هم تو هفته گذشته کارنامه گرفتیم و معدلش 20 شده بود.سارا جون سعی کن دخترت را تو درس خوندن دیگه حالا ول نکنی چون معلم دخترم خیلی به ما تاکید میکرد که الان تو سن بدی هستن و اگر میخواستید از این کارها بکنید باید قبلا میکردید.الان باید خیلی حواستون بهشون باشه و اصلا فکر نکنید که بزرگ شدن و این حرفا و درس بچه ها را ول نکنید.حتی تاکید میکرد بیشتر از قبل برسید.
صبا جون فکر نمیکنم خطری داشته باشه البته من تو نی نی سایت دیدم که خیلی ها برای بی اشتهایی از این قرص استفاده می کنن ولی خودم استفاده نکردم تا حالا.

کارنامه ما رو که هنوز ندادن.
ماریا جون انشالله بارداری خوبی داشته باشی. وقتی داداش کوچولوش به دنیا بیاد لذت داشتن یه فرشته کوچولو از یادش میبره که خواهر میخواسته.
تازه تو این سن دخترای ما فرقی نمیکنه خواهر داشته باشن یا برادر چون نمیتونن زیاد با هم همبازی باشن که . بچه کوچیک هر چی باشه بزرگه باید ازش مراقبت کنه و نقش محافظتی داره براش تا دوستی.
ا
بابا نزدیک عیده یکی بیاد کمک اینجا رو یه خونه تکونی کنیم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
پیروز به خودم جرات دادم و به دخملی عادت ماهانه رو تو ضیح دادم اونم قققققششششششششششششنگگگگگگ گوش کرد بعد فردا اومد گفت مامان من از یه طرف دوست دارم از یه طرف نه گفتم چراااااا گفت دوست دارم در اینده مادر بشم ولی دوست ندارم قدم کوتاه بمونه گفتم بهشش نگران نباش اگه مثل خودم باشی حالا حالا وقت داری
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام ثمین دوباره حادثه افرید امروز بمن گفت بعداز ظهر بخاب من عطرین را نگه میدارم منم خابیدم اما بعد که بیدار شدم دیدم یواشکی داره فیلم توایلایت را با لپ تاپ میبینه در حالیکه من اولاش نذاشته بودم ببینه اما بعدا یکی روباری با هم دیده بودیم ولی این پنهانکاریش رسما دیوونم کرد میگید چکار کنم در ضمن فیلم را از دوستاش گرفته
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
من این فیلم را ندیدم نمیدونم چه جوریه .ولی مگه چیز خاصی توش داره؟ اگر نداره اجازه بده همیشه ببینه که نخواد قایم کنه.من خودم اگر جای شما بودم خیلی معمولی برخورد میکردم و مثلا بهش میگفتم ای بد جنس تنها تنها میبینی اگه گفته بودی عطرین را میخوابوندم و با هم میشستیم میدیدیم .