2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
همممممممممم منم ندیدم این فیلم یا سریال رو
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بلاخره کارنامه دخملی رو دادن همششش خیلی خوب بود به جز ریاضی که خوب بود معلمشون رو به من میکنه میگه خانم .... مریم خیلی بهتون وابسته هست شما هم خیلی گیر میدین دیگه زیاد گیر بهش نده گفتم نه بابا من امسال گذاشتمش به حال خودشششششش نمیدونم شاید دخملی حرفی زده
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی سوت وکوره بزار یه 5 سال دیگه همچین اینجا قلقله بشه که نگو
دوستان قبلا چند باری از ماهواره پخش میشد باراول نذاشتم ببینه اونم بیشتر برای صحنه های ترسناکش اما چند بار دیگه دیده بود یم باهم ولی نمیدونم چرا رفته فیلمو از دوستاش گرفته ویواشکی دیده خوب صحنه هاییهم داره وبخصوص از وقتی این فیلمودید عاشق شخصیت تیلور شد والبته تحت تاثیر هم کلاسیاش

نمیدونم از دست این ور پریده ها چکار کنم امسال خیلی دم دراوردند تا پارسال یکی ازین حرفام نبودا اما امسال 1 چیزایی یادش میدن که نگو
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
اخه تارا 5 سال دیگه هم کنکور امتحان میخوان بدن هم هر روز یه خاستگار جدید خخخخ
امروز اعصابم داغون شد از دست این دختره
از اول سال تا حالا هر چی کاردستی بوده درست کرده الان چهارشنبه اومده میگه معلم بهمون گفته برا هنر چراغ مطالعه درست کنین بهشونم نشون داده چطوری خوب کلید و لامپ میخواسته که من پول نداشتم براش بگیرم به شوشو گفتم اونم گفت نمیخواد این قرتی بازیا یعنی چیییییییییی
امروز صبح از دنده چپ بلند شده میگه نمیرم مدرسه اونقدم لفتش داد تا سرویسش رفت منم دهواش کردم و گفتم تا مدرسه میدویی میری گفت من راهشو بلد نیستم تلفن زدم به مامانم ببردش خودم هم بهش گفتم به خاطر یه کاردستی ببین چیکار کردی دیگه روی من به خاطر کاردستی حساب نکن دیگه کاردستی بی کاردستی

حالا تلفن زدم مدرسه میگه اجبار نبوده هر کی دوست داره گفتیم درست کنه

خیلی ناراحتم همش لجبازی تو این چهار روز یه ذره هم در کتابشو باز نکرده بخونه که حداقل دلم خوش باشه

حالا منتظرم بیاد خونه چی بگم بهشش عایا حالشو بگیرم یا باهاش قهر باشم یا اصلا به روی خودم نیارم ؟
سارا جون به نظر من باهاش سر سنگین باش.اینجور وقتها که دختری اصرار میکنه که باید فلان کار را بکنم میگم باشه بگو معلمتون کتبی برای من تو دفترت بنویسه .خوب اگه معلمه نگفته باشه که این می ترسه اصلا به معلم بگه که تو 99 درصد موارد اینه اگر هم معلمه گفته باشه و واجب نباشه خوب خودش از ترس مدیر نمی نویسه
lمبارکه دردانه
قبلا بهش گفته بودی در موردش یا نه؟
یهویی پری شد یا از قبل نشونه هاشو داشت؟