2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306820 بازدید | 2882 پست
مثل اینکه از همتون کوشولوترم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخر شهریور 28 سالم میشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مریم جون عزیزم من تهران نیستم

مریممممممممممممممممممم نمیدونستی من سه تا بچه دارمممممم

آره مریم جون این سارا خانوم خیلی زرنگه قبل از 30 سالگی سه تا بچه آورده تا همه با هم بزرگ بشن و همبازی باشن
تفاوت سنی من و دخترم 20 ساله و مال سارا و دخترش 18 سال
خدا حفظ کنه بچه هاتو سارا جون وانشالله سایه ت بالاسرشون باشه همیشه
سلام دوستان عزیز .. من ثبت نام تو این سایت رو بهتون پیشنهاد می کنم .. تو قسمت تبادل نظرش یه جا هست که یه عالمه از مدارس تهران توش عضون .. با مطالعه اوونا خیلی اطلاعات کسب می کنین , جدای از این مقاله ها و مطالبشم خوبه .. البته به من ایمیل دادن که که قسمت مدارسش راه اندازی شه با ایمیل بهمون اطلاع رسانی می کنن ولی قبلش باید ثبت نام کرده باشی..یکی از دوستامم می گفت که همین سایتو مدرسه دخترش بهشون معرفی کرده..
http://www.madresehclub.com/
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون
وقت همگی بخیر

مریم جان نت مریض و بیحال بود میلم را هم چک نکردم

تی اش جان من 1بار سنندج اومدم خوشم اومده ایشالا که مشکلاتت هم بخوبی وخوشی حل بشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
مریم وکاترین عزیز خوش اومدین آره سنندج خیلی شهر قشنگیه ومردمان مهمان نواز ،سارا جون آفرین به تو مامان زرنگ زنده باشی سه تا نی نیتو چه خوب همه با هم بزرگ میشن اسماشون چیه ؟
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
سلام به همگییییییییییییییییییییییییییی
سه تا تک قلو دارم ولی خیلی دلم سه قلو میخواست اخه همسایمون سه قلو داره متولد 80 هستن الان میرن ششم

اسم سه ویرانگر مریم متولد 81 زهرا متولد 85 ومهدی متولد 87
راستی روپوش برا مدرسه ی دخملیا گرفتین قیمتش چند بعضی بچه های نی نی سایت یه قیمتایی گفتن مثلا 111000 یا 85 تومن

لباس فرمهای دخملیام یکیشون18 تومن وکوچیکتره 16 تومن شد مقنعه هم هر کدوم2500 شد