باریک الله به سلما خانوم هنرمند که تیرامیسو درست میکنه. :)
قربونش بشم بچم س.. هاش درد میگیره. همچین با ترس اومده میگه مامان نکنه چیزیم داره میشه ببین چه سفت شده تازه خیلی هم درد میکنه. باز بهش گفتم چیزی نیست اینا دردهای بزرگ شدن و خانوم شدنه. اونم که کلی قند تو دلش آب شد
و امروز با آزمون آماده سازی قلم چی به پیشواز مهر رفتیم!!! باشد که امسال هم مثل پارسال به آرامش و موفقیت سپری شود..... با آرزوی موفقیت برای همه ی دختران 80!!! !و مادران زحمت کش اونا!!! این هنرمندی سلما آی دردسر سازه واسه من تارا!!!! دیروز تیرامیسو رو برد خونه ی دوستش کلی ازش تعریف و تمجید شد! کلی خوش حال شده بود!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه
سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام سلام چیزی به اومدن سال تحصیلی جدیدم نمونده ها .......... خوبین همه ... من که دلهره دارم راستش شنیدم ریاضی کلاس ششم سخته بیش ا اوئنچه تو اول راهنمایی بوده خود معلمها که دوره اش رو دیدن میگن خدا کنه بچه ها بخوبی از پسش بربیان منم بتازگی علائم رویش موی زیر بغل رو تو بهار دیدم ولی مطمئنا یکی دوسال دیگه وقت داره اگه بخودم رفته باشه
سلام به همه دوستای گلم من هم یه دختر متولد 22 بهمن 81 دارم که امسال میره کلاس چهار و یه دختر متولد 30 خرداد 89 ، بخشی از نوشته هاتون رو خوندم و خیلی خوشحالم که این تاپیک وجود داره ازتون دو تا سوال دارم 1 - دختر من خیلی قدش کوتاهه و من خیلی خیلی نگرانشم و خودش هم خیلی نگرانه و همش میگه چرا من بزرگ نمیشم شما چه راه حلهایی برای این مشکل دارید و به چه دکتری باید مراجعه کنم ؟ 2 - وبلاگ دو تا از دخترهای گلتون رو دیدم و خیلی خوشم اومد چون دختر من هم املاش نسبتا ضعیفه و هم خیلی به نوشتن علاقه داره تصمیم گرفتم براش یه وبلاگ درست کنم تا هر چی فکر میکنه اون تو بنویسه و خیال پردازیش کمتر بشه میشه روش درست کردن وبلاگ رو به من یاد بدین ؟ خیلی خیلی ازتون ممنونم از این به بعد بهتون سر میزنم تا از تجربیاتتون استفاده کنم
درست کردن وبلاگ هم کار راحتیه. کافیه بری تو سایت های میهن بلاگ یا بلاگفا اونجا کامل توضیحاتش هست. این وبلاگ برا دختر من که خیلی خوب بود. کاملا احساس میکنم که از نظر اجتماعی رشد بیشتری کرده چون خیلی دوست پیدا کرده . چندتاشون بزرگتر از خودشن یعنی در حقیقت دوستهای من هستن که با دخترم هم دوست شدن. با درسا دختر مریم جون هم دوست شده و به هم پیغام میدن. ولی اینو بگم که خیلی باید مراقب باشی و نظارت کنی چون خودت بهتر میدونی که اینترنته و همه چی توش پیدا میشه. الان دختر من هر لینک جدیدی که میخواد باز کنه رو منو صدا میکنه تا با هم باشیم .
سلام به همه دوستان خوب منم سال تحصیلی جدید و آغاز پاییز رو بهمه تبریک میگم خدا قوت مامانا
مرسی تارا جون من خیلی گرفتارم خواهر 2تا بچه و کار واقعا وقتم کمه باید ببخشین ولی سعی میکنم حتما سربزنم البته یه کلوب هست که از بدو عضویت توش هستم و یه جورایی حکم خونه رو داره واقعا تنها جایی که میرسم برم اونجاست راستی نی نی کاترین کی دنیا میاد ؟