2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306820 بازدید | 2882 پست
سلام...آخی .سر درد چی داشت؟؟؟
درسا هم یکم بزرگ شده ولی احساس درد نداره. دم بریده فقط دنبال یه چیز دیگه است.هههههه
الانم رفته اصفهان برای مسابقات کشوری. بهرحال براش تجربه است. با مامانم رفتن دارن خوش گذرونی میکنن. دوتاشون عشق اینجور کارهان..
سلام خانومای عزیز ببخشید بی اجازه وارد شدم کلی نی نی سایتو گشتم تا اینجارو پیدا کردم من یک دختر هشت سال و نیم دارم که مدتیه موهای زیر بغلش در اومده چند ماه پیش بردمش پیش یک متخصص غدد گفتم نگران بلوغ زود رس هستم معاینه کرد و گفت مشکلی نیست نگران نباش ولی من خیلی نگرانم آخه هنوز خیلی زوده تازه این مهر میره کلاس سوم دارم دیوونه میشم خواستم ببینم رشد موهای زیر بغل تو این سن غیر عادیه تواینترنت که سرچ کردم نوشته بود یکی از نشانه های بلوغ زود رسه دارم دیوونه میشم میشه اگه اطلاعاتی دارین منو راهنمایی کنین
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

T_SH عزیز خوش اومدی
راستش دختر منم موهای ... زود دراومد البته کلا پر مو هستش. الان میره کلاس پنجم و تازه داره علائم دیگه به وجود میاد. منم اون موقع که کلاس دوم بود کلی دکتر بردمش تا وقتی که رسید به آزمایش تحریک هورمونی ولی دیگه ترسیدم اونو انجام بدم و ادامه ندادم . خدا رو شکر اتفاقی هم نیوفتاد . اگه علائم دیگه ای مثل رشد س... رو نداره زیاد سخت نگیر ولی هوشیار باش . میدونم خیلی غصه خوردی منم اون روزا خیلی ناراحت بودم و گریه می کردم ولی خداروشکر هیچ اتفاقی نیوفتاد.
سلام تارای عزیز ممنون از راهنماییت نه سینه هاش رشد نکرده دخترمنم خیلی پرمو هستش راستش اونقدر نگرانم که اصلا نمیدونم چیکار میکنم من خودم دبیرم و با مشکلاتی که دخترها را میبینن باهاش دست به گریبانن تا حدی آشناترم حتی این مشکل را با همسرم در میون گذاشتم میگه بیخود نگرانی ولی واقعا نگرانم از اینکه زود جوابمو دادی خیلی خیلی ممنونم برام دعا کن
من خیلی با بچه ها تو مدرسه صمیمی هستم البته اونا دبیرستانی هستن ولی هرچی فکر میکنم با دخترم نمیتونم راجع به این مسایل صحبت کنم واونو آگاه کنم آخه هنوز خیلی بچه است
سلام به همه عزیزانم
ببخشید که نگرانتون کردم خدارا شکر حال دخترم خوبه وسرما خورده بود اما علایمشو بجز سردرد نداشت البته روزه هم بی تا ثیر نبود خودمم بد نیستم هر چند که 1 نگرانی دارم وان دیالت بارداریه که برام تشخیص دادند ودکتر غددو دکتر تغذیه و هرروز ازمایش قند خون تا ببینم چی پیش میاد

خوب دوستانشما خوبید دخترای گل خوبند ؟
به همه تازه واردین هم خوشامد میگم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
خوب خدا رو شکر کاترین جان
خوب دختر خوب بیا زود خبر بده از خودت دیگه!
کاترین والا باور کن مد شده این دکترا برا همه تشخیص دیابت بارداری میدن.
برا منم همینطوری بود چقدر اون قندای کوفتی رو خوردم برا آزمایش .
برا چند تا از دوستای دیگه م تشخیص دیابت بارداری داده بودن که خدا رو شکر هیچی نشد.
خلاصه زیاد خودتو نگران نکن.
راستی ماه چندمی؟
T_SH جان میدونم واقعا آدم نگران میشه. کاملا درکت میکنم و بهت حق میدم که ناراحت باشی.
راستی عکس مچ دست رو گرفتی؟ میدونی که اینم عامل تشخیصیه خوبیه!
اون موقع دختر من 8 سالش بود ولی سن استخوانیش 9 ساله بود.
منم تو اون سن هیچی بهش نگفتم. راستش الانم زیاد با جزئیات براش حرف نمیزنم
فقط گفتم که این تغییرات همه نشونه بزرگ شدنته. و یه مثال دیگه هم اول این تاپیک با بچه ها در موردش صحبت کرده بودیم پروانه بود میدونی به دخترم گفتم تو مثل پروانه ای که داره از پیله درمیاد . خیلی ذوق کرد
به نظرمن اشکال نداره. مهم اینه که سلامت باشن. دیگه سن بلوغ و علائمش فرق میکنه. دیروز یه دکتری میگفت قد همه فقط تو سن بلوغ رشد میکنه. تو سن 9-12 سال بهشون باید حتما با روی تغذیه بشن. سبزجات سبز و گردو مهمترینن.چقدر روی گردو پافشاری میکرد.

درسا متسفانه عاشق شیو کردنه و چون تو مسابقاتم لباساشون باز بود ,خودشو شرمنده کرد .من کفتم الان وسطاش جیغ میزنه و پشیمون میشه. کاملا هم اروم بود و جاهاییکه مونده بود میگفت اینحاش مونده...منم هاج و واج...انقدر با قضیه خونسر برخورد کرد که انگار اصلا باید انجام میداده. خودم هنوز تو شوکم بخدا.
تارا جون من شوهر خواهرم متخصص ارتوپدیه ومیگه این عکس مچ دست همش بازار گرمیه واصلا نمیشه از رو عکس نمیشه برای کسی کاری کرد تا بلوغش را تشخیص داد دیگه چه میدونم هرکاری لازم باشه براش انجام میدم فقط میترسم ضرر داشته باشه ولی شنیدم میشه هورمون درمانی کرد
ولی میبینی یکی از اولین کارایی که میکنن همین عکس مچ دست برای تشخیص سن استخوانیه.میدونی فکر میکنم در مواردی که تفاوت سن استخوانی و سن واقعی خیلی زیاد باشه زمان شروع درمان رو میتونه جلوتر بندازه.

راستی کاترین هم برای دخترش کارای درمانی رو انجام داده بود نمیدونم تا کجا پیش رفته بود یعنی هورمون درمانی کرده بود یا نه . کاترین جان خودت بیا بگو لطفا!