2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306820 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه که اینجا رو پیدا کردم اگه ممکنه چون دختر من هم یواش یواش داره یه علائمی از خودش نشون میده میدونم سن نوجوانیش داره شروع میشه ولی برای بالغ شدن دلم می خواد یه دو سه سال دیگه براش اتفاق بیافته
راستی نظرتون راجع به 6 کلاسه شدنشون چیه؟
LilySlim Weight loss tickers
سلام نرگس جون خوش اومدی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
6کلاسه شدن یه روش قدیمیه وبه نظر من بهتره ولی در کل همون تعداد سال رو باید درس بخونن به جای 5-3-4حالا شدن 6-3-3
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام به همگی نماز روزه هاتون مورد قبول حق عیدتون مبارک
سلام ممنونم به خاطر خوش آمد گوییتون منم با سیستم 6-6 موافق ترم ولی تو پسرا میترسه ادم آخه یه پسر مثلا 12 ساله با پسر 18 ساله تو یه مدرسه باشن خیلی سخته به نظر من البته منم امید وارم که مشکلی پیش نیاد
عید همتونم مبارک
LilySlim Weight loss tickers
سلام به دوستان گل
عیدتون مبارک
کاترین جون ممنون راستی حال تو دلیت چطوره ؟
بقیه دوستان خوبین؟
نرگس جان خوش آمدی

من فعلا در مورد کل سیستم نظری ندارم چون هنوز نمی دونیم چطور خواهد بود ولی از اینکه اولین سال تجربه اش با دختر من و بچه های ماست راضی نیستم اصولا تجربه نشون داده تو ایران اینطور تغییرات تو سال اول با مشکلات زیادی روبرو هست البته امیدوارم اینطور نباشه