2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306820 بازدید | 2882 پست
سلام به دوستان گل
عیدتون مبارک
کاترین جون ممنون راستی حال تو دلیت چطوره ؟
بقیه دوستان خوبین؟
نرگس جان خوش آمدی

من فعلا در مورد کل سیستم نظری ندارم چون هنوز نمی دونیم چطور خواهد بود ولی از اینکه اولین سال تجربه اش با دختر من و بچه های ماست راضی نیستم اصولا تجربه نشون داده تو ایران اینطور تغییرات تو سال اول با مشکلات زیادی روبرو هست البته امیدوارم اینطور نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
ممنونم مرسی از خوش آمد گوییتون
مامان نیوشا من این شعریو که امضاته خیلی دوست دارم یادش به خیر خونه مادربزرگه من سرم میرفت باید حتما میدیدمش
عید همگی شماهم مبارک باشه و همیشه و همه روز براتون عید باشه
LilySlim Weight loss tickers
نرگس جونم آره به خدا خیلی کارتون خوبی بود .
داشتم پستای بچه ها رو نگاه میکردم امروز کلوب مدرسه نیوشا چند مطلب خوندم درمورد این کلاس ششم خیلی خوب بود من لینکش رو براتون میگذارم .
راستی مدرسه نیوشا زنگ ورزششون تنیس دارن خیلی خوبه بنظرم بچه ها بد نیست رشته های ورزشی مختلف رو امتحان کنن تا ببینن به چی علاقه دارن .
پایه ششم ابتدایی مشکل افت تحصیلی دانش آموزان را رفع می‌کند : ادامش:
http://forum.madresehonline.ir/Article.aspx?Title=%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87_%D8%B4%D8%B4%D9%85_%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C_%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84_%D8%A7%D9%81%D8%AA_%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4_%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86_%D8%B1%D8%A7_%D8%B1%D9%81%D8%B9_%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF_&AID=282
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه
سلام
انشالله مشکل رو حل کنه راستی کتاباشون اومده گاج هم کمک آموزشیشو چاپ کرده همش توی یه کتابه فردا دستم میرسه
دختر منم دو سالیه والیبال دارن با بد مینتون دختر شما غیر انتفاعی میره؟ که تنیس دارن؟
ریحانه من از همه بیشتر شنا دوست داره بسکتبال رو هم دوست داره بچه تر که بود دلش والیبال می خواست منم نوشته بودمش که تودرس ورزشش کمکش کرد الان بدش نمیاد ولی شنا رو ترجیح میده
LilySlim Weight loss tickers
نرگس جون خواهش میکنم . آره باید ببینم مدرسه این کمک آموزشی هارو امسال میده یا ما باید تهیه کنیم میترسم اگر دیر بجنبم کمیاب شه در مورد علاقه دخترتون به شنا، شنا برای دخترا خیلی خوبه استیل بدنشون رو کشیده میکنه فقط شناگرا سینه هاشون کوچیک میشه البته قشنگه اما باید حواسمون باشه غیر عادی نباشه میدونی اصلا ورزش ساخت و ساز هورمونا رو تغییر میده و فعال میکنه این که گفتم یک در میلیون شاید خیلی حاد باشه نگران نشیا
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه
سلام به همگی اینجا تعطیل شد رفتتتتتتتتتتتت
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نه سارا جون تعطیل چرا.
بزار مدرسه ها باز بشه اون وقت دوباره گرم میشه.

من برای کاترین نگرانم چند وقت پیش تاپیک زده بود که دخترش سردرد داره . دیگه ندیدمش بعد از اون.
ایشالله که سالم و سلامت باشن.
بچه ها من الان روز به روز دارم تغییراتی که داره در دخترم به وجود میاد رو میبینم . س.. هاش داره بزرگ میشه ودرد داره. خیلی حساس تر از قبل شده . امیدوارم مرحله ی آخر که پریود شدنه تا یک سال دیگه هم شروع نشه براش. نمیخوام هنوز درگیرش بشه.
دخمل منم یک ماه پیش یکی از س.. هاش درد میکرد ولی نگاه کردم چیز خاصی متوجه نشدم بردمش دکتر گفت گرفتگی عضلات هستش اخه خیلی ترسیدم گفتم حالا زوده ولی هنوز تا با خواهر برادرش بازی میکنه اگه ضربه بخوره اخ و دادش میره بالا نمیدونم یعنی ببرمش بازم دکتر یا نههه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من تایپک کاترین رو ندیدم خیلی وقت هم هست ازش خبر ندارم ایشالاه که چیز مهمی نبوده باشه

کاترین خواهر جون نگران خودت و دخملت شدم کجایییییییییییی