2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306819 بازدید | 2882 پست
سلام
مرسی مریم جون وسارا جون

ماهم غربیم کلاسای قلم جی را میخواستم ببینم کجااست ؟وشامل چه دروسی میشه وهزینه وتعداد روزها ساعتاش چجوریه؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش
اگر شده باشه که دیگه کاریش نمیشه کرد. سعی کن خودتو آروم کنی تا دختر گلت نترسه. بعدشم اگه مطمئن شدی یه کاری بکن که خوشحال بشه و تو ذهنش بمونه.
من یادمه مامانم برام یه لیوان گل گاوزبون درست کرد و بهم داد. هنوزم گل گاوزبون میبینم یاد اون روز میوفتم :)
منظورم اینه که همین کار کوچیک بعد این همه سال تو ذهنم مونده .

ایشالله مامانای دیگه بیان و بگن.
سهی عزیز دخترت چند سالشه .عزیزم بیخود خودتو نگران نکن این حالتت باعث میشه تو روحیه دخترت هم اثر بدی بزاره.

دختر من تو کلاس سوم پریود شد البته نیمه دوم هست .صبح این اتفاق افتاد .خیلی ترسیدم ولی زود خودمو جمع و جور کردم.

شوهرم اون روز سر کار نرفت از صبح دخترمو بیرون بردیم براش کادو خریدیم پارک سینما غذا بیرون خوردیم و شب هم

یک جعبه شیرینی گرفتیم و خونه مادرم رفتیم .به مادرم گفتم.اون روز خیلی به دخترم خوش گذشت .بعضی وقتها

میگه برای خواهرم هم همینکارو باید بکنیم.

سعی کن این اتفاقو به فال نیک بگیری.
خوب آره لزومی نداره به بقیه بگید. این موضوع مادر دختریه دیگه :)
مبارک باشه دخترمون وارد یه مرحله ی جدید زندگیش شده.
درد که نداره نه؟ خودش ترسید؟
از قبل چیزی بهش گفته بودی؟