2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام به همه مامانای گل و بلبل قدیمی (ارادت دارم) و جدید (مخلصم) احوالتون چطوره فقط ساعت پست گذاشتن من رو ببینید تو رو خدا، روز اصلا وقت نمیکنم بیام حسابی با امتحانای تینا مشغولم فردا (امروز) انشا داره و بعد تاریخ مدنی وبعد املا و تمام .سال دیگه هم که کلاس ششم میره و امسال باید نمره هاش در حد عالی باشه ،امروز واکسن دو ماهگی پسری رو هم زدم و هر 4 ساعت باید بهش تب بر بدم به همین خاطر الان هم بیدارم .خدارو شکر درسهای دختر کوچکم توصیفی بود و امتحانی در کار نبود . وگرنه............ (از اون شکلکهای خوشگلی که سارا جون میزاره ) ببخشید دیگه سر فرصت میام صفحه های قبل رو میخونم انشالله همه ی بچه ها ایضا" مامانا امتحانای خرداد ماه رو عالی پشت سر بزارن .
سلام به همگی

با امتحانات چیکار میکنید.منم درگیر امتحانای دختر بزرگه هستم.فردا تاریخ مدنی داره .چهارشنبه هم علوم.وتمام از پنجشنبه هم تعطیلات تابستونیشون شروع میشه.

دختر کوچیکه هم هی اتیش میسوزونه. مریم جون پس دختر شمام سال دیگه ششم میره .دختر منم ششم ابتدائی

میره.موشهای ازمایشگاهی هستن.هه هه

تارا جون تو چیکار میکنی.تو اون یکی تایپیک کم میائی.

سارا جون ماشالا بچه هات خیلی بامزن.از اون بچه های شیطون خوردنی هستن.براشون اسفند دود کن.

کاترین عزیز حرص نخور دختر منم سر به هوا شده.این خصوصیت دوران بلوغه.برای تو دلیت خوب نیست.

دختر من فوق العاده بی دقت هست .این مسئله فراگیر شده بین همه بچه ها.

من که برای تابستونش کلاس زبان و بسکتبال میزارم.شماها چی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون توصیفی بهتره یا همون نمره ای؟
اخه میخوام مدرسه ی دخملی رو عوض کنم اونجا توصیفی میشه فکر کنم راحتر بشم دیگه حرص این ده روز اخررو نمیخورم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دخترمن سال دیگه میره ششم

در 1موردی یک راهنماییی میخوام که خیلی مهمه دخترای شما نماز میخونند یا نه البته اگه خودتون اهلش هستید واعتقاد دارین؟

ما نسبتا مذهبیم ولی دخترم زیر بار نماز نمیره با هر ترفندی از تشویقهای پولی وغیر پولی گرفته تا تنبیه و تهدید ........ومدت زیادیه که رهاش کردیم اما بیفایده ست همه فلسفه نماز را به زبان خودش براش گفتیم (چندتا کتاب مطالعه کردم)از عاقبت کار هممون از نعمتای خدا از جهنم ......هرراهی که بگید امتحان کردم بیفایده فقط 1 کلمه میگه:حالشو ندارم!همین میگه همه اینا رو میدونم وراست هم میگه اما میگه حال ندارم خودش میکه مثل درس که حالشو ندارم که بخونم اولای تکلیفش خوب بود اما بعدا اینطوری شد حجابش هم تغریفی نداره البته من به اون موضوع حساس نیستم چون خودمم حجابم کامل نیست ومحله مون هم بیشتر اینطوریند (شهرک غرب هستیم)وبخصوص دوستای مدرسه اش هم کلا بیحجابندس اصلا ازش انتظاری ندارم اما در مورد نماز نمیتونم بیخیال شم

از همه کمکها وراهنمایی هاتون استفبال میکنم وممنونم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
راستش کاترین جون من فکر می کنم در این موارد بهترین کار اینه که خودتون پایبند باشید تا ببینه این یه کار معمولی و روزانه است و بهش زور نگید. خیلی از همین فشار ها و اجبارها نتیجه معکوس داره که به عینه داریم تو جامعه میبینیم.
ضمنا از جهنم نترسونش. به جاش از مهربونیه خدا و محبتش بگو.
میدونی من کلا تو خیلی از موارد به اموزش غیر مستقیم اعتقاد دارم. یعنی میگم هر چیزی که مستقیم باشه و اجبار هم قاطیش بشه طرف مقابل رو در حالت دفاع قرار میده.
دردانه جون من فکر کنم برا کنکور دخملی سکته بزنم هههههههه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
کاترین جون برا نمازش من از یه مشاور کمک گرفتم گفت فقط سه بار بهش بگو بار اول بگو دارن اذان میگن بار دوم بگو مادر دو ساعتیه اذان گفتن خدا منتظرته بار سوم نزدیک قضا شدن دستشو بگیر بگو پاشو شیطونه میخواد گولت بزنه که نری با خدا حرف بزنی بعد بوسش کن ببرشوضوبگیره جانماز براش پهن کن وچادرشم بیار هیچوقت برا نماز خوندن پول بهش ندین فکر مینه دارین بهش رشوه میدین من که واقا کار ساز بود برا دخملی دیگه زیاد باهاش مشکل ندارم ولی بگم از باباشم خیلی حساب میبره حتی پارسال روزهاشم گرفت فقط یکیشو خورد
سلام به همهآپلود سنتر عکس رایگان
من تازه با دخملی رسیدم خونه خداروشکر امتحاناش ته کشیدآپلود سنتر عکس رایگان
مرسی بچه ها تارا جون مانماز میخونیم اما برای اون فرقی نمیکنه
ساراجون واقعا همین چندتا کلمه حرف اثرکرده؟هیچ کار دیگه نکردی
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام خدا رو شکر فردا امتاحانای من و دخملیم تمومه هوراااااااااا

کاترین جون منم با بهار همین مشکلو دارم منتها فرقش اینه که همش باید بگم اگه بهش بگم نه نمیگه ولی من خیلی دلم میخواد خودش بخونه و به این نتیجه برسه که باید بخونه نمیدونم شایدم زوده براش
سلام به همه
مشاور میگفت وقتی مادر هی گیر بده بچه لجباز تر میشه فقط سه بار در فواصلی که گفته شد من الان یه ساله همین راهو رفتم تازه دخملی تو مرحله ی دوم پا میشه دیگه خیلی کم پیش میاد تو مرحله سوم بخونه

البته اگه تعریف از خودمون نباشه من شوشوم نماز اول وقتش ترک نمیشه من یه کم سهل انگارم تا شوشو بفهمه هنوز نخوندم دادو بیداد راه میندازه برا همین دخملی ترس از باباشم که شده دیگه نهایت بار سوم پا میشه