2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
میخوام یه غیبت پشت سر معلمشون بکنم خدایا منو ببخش البته حقشه

در طول سال همش من با این معلم بحث داشتم سر اینکه چرا درست درس نمیده چرا تکالیف رو درست نمیبینه چرا دخملی که ریاضی رو نمینویسه یابا التماس من دو تادرمیون مینویسه هیچی بهش نمیگه یا دو ماه کتاب بنویسمش رو نیورده مدرسه اصلا نمیگی کو کتابت چرا نمیاری تا ببینم یا همینطور هدیه ها معلمه در میاد به من میگه هر وقت دلش خواست مینویسه ای خدا میخواستم همونجا خفش کنم 2ماه اخر سال شده بودم معلم کلی با دخملی تمرین کردم تا این درساشو یاد بگیره مخصوصا مساحت و کسر

حالا دخملی اومده میگه معلممون سر جلسه تقلب میده ای زورم اورد حسابی به دخملی گفتم معلمتون در حق بچه ها داره ظلم میکنه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی من 1 سوال بیربط دارم قبلا پرسیدم کسی جواب نداده

اگه بخوام توی دفتر 1کاردستی تولد درست کنم جوری که بشه صفحات پشتشو بنویسم چیکارکنم که قشنگ باشه

لطفا شماها نظربدین باشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام من عذاب وجدان دارم اخه دیشب با دخترم سردرس خیلی دعوا کردم وحرفای بدی هم بهش زدم امروز از صبح که رفت برای امتحان حالش خوب نبود الانم که اومده باکمال تعجب خوابیده معلومه سرحال نیست

اخه شما قضاوت کنیدامتحان علوم داشته کتابشو که اصفهان جا گذاشته هیچ نکرده توی این 1ماه 2ماه کتاب دوستاشو قرض بگیره مطالب مهم را توی کتاب کار منتقل کنه حالاهم مگه میخونه جونمو به لبم میرسونه تا چندتا درس بخونه من بپرسم ساعت 12 شب دیشب بزور میپرسم میبینم چندتارا بلد نیست منم قاطی کردم اساسی
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام به همه

عزیزم کاترین جون خونسردیتو حفظ کن غیر از اینکه اعصاب خودتو نینی تو راهیتوودخترتو خرد کنی دیگه هیچی نداره تازه به دخترتم استرس وارد میکنی
این بچه ها هم کارشون شده جاگذاشتن وسایل تا متوجه شدی باید میگفتی کتابشو پست کنن برات اخه اگه به دوستاشم بگه مطمین باش کسی کتاب بهش نمیده همه میگن ما خودمون احتیاج داریم حالا 9ماه مدرسه دوبارم زیر کتابو باز نمیکنن ولی یهویی عزیز میشه
حال امتحانشو چیکار کرد؟
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شکر خدا ما هم تا حالا ریاضی و بنویسیم و علوم وجغرافی را با موفقیت پشت سر گذاشته فقط مونده تاریخ مدنی با املا
قربونش برم دخملی املاش ضعیففففف
انشالاه که همه با نمرات عالی قبول بشن
مریم جون خوش اومدی دخترت کلاس چندمه؟
حالا سه تا مریم داریم مریم اولیو دومی شما کجایییییییییین چیکار میکنین با دخملی ها