2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام به همه دخملی من که شر وشیطون بیشتر وقتها همبازیش خودمم توی درساشم نظارت کامل با خودمه اگه یه روز ولش کنم از بس تنبله (توی درس )نه میخونه نه مینویسه کلاس تابستونه هم به زور میره تصمیم گرفتم امسال نزارمش کلاس تابستونی فقط تازگییا زود عصبی میشه
به نظر من مادرا بایدهمبازی بچه هاشون باشن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مهرناز جان و مامان درسای عزیز ممنون به خاطر دلداریاتون. دیروز ریاضی داشتن و یه مساله رو معلمشون گفته بود که چند نفر بیان پای تخته حل کنن اتفاقا به دختر من و دوستش که بهترین شاگردای کلاسن هم گفته بود .بعد در حالی که همه راه حلا رو تخته بوده راه حلی که دختر من دراورده بوده رو گفته که درسته و بقیه غلطه. دختر منم کلی خوشحال شده بود جوری که اومد خونه اولین حرفی که زد این بود که فلانی امروز حسابی ضد حال خورد.اینم بگم که قبلا این مساله رو به من نشون داده بود و منم فقط از سر خودم باز کردم و گفتم حتما درسته!!! دیشب باباش دفترشو دید و گفت این مساله که غلطه وااااای خدا نمیدونید چی کار میکرد اصلا قبول نمیکرد میگفت نه خانوممون گفته درسته تازه مامانم گفت درسته ولی من میفهمیدم که به خاطر اینکه پیش دوستش خراب میشد حسابی ناراحت شده آخه اتفاقا جوابی که اون داده بود درست بود. دیگه رفت تو اتاقشو گریه میکرد که آره اون کلاسای واله رو میره و... اینم بگم چون همسرم خودش استاده باهاش کار میکنه و ما اصلا دوست نداریم که بهش برا درس خوندن فشار بیاریم چون همینجوریش کلی حرس میخوره برا درسا وای به روزی که... ضمنا مامان همین دوستش دیروز میگفت چون دخترم به نجوم خیلی علاقه داره میخوایم براش تلسکوپ بخریم و این حرفا. خلاصه دیگه از دیشب حسابی کلافم که ببین مردم چی کارا میکنن اونوقت من تو یه سوال ناقابل ریاضی درست راهنماییش نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

nik عزیز دختر من مدرسه ی دولتی میره ولی من اصلا از مدرسش راضی نیستم ،غیر انتفاعی خوبی هم دور و برمون پیدا نکردم و دوست ندارم راه دور هم بره چون سر صبحی بچه کلافه میشه تو ترافیک و مطمئنا یادگیریشم میاد پایین
نیک عزیز اصلا نمیشه اینطوری به قضیه نگاه کرد منن مدارس دولتی خوب هم زیاد می شناسم ولی نه تو محدوده خودمون اینکه دولیت باشه یا غیرانتفاعی فقط برمیگرده به رضایتت از مدرسه که اونم واقعا قبل از اینکه بچت 1 سال اونجا درس بخونه غیرقابل پیش بینیه چون هر مادری یه نظری داره و باید ببینی خودت چی میخوای از مدرسه
دختر من دبستان ندای امام میره که دومین مدرسه دخترانه خوب و غیر انتفاعی منطقه 6 هست و بیشتر به محل کارمون نزدیکه تا محل زندگی که گفتم این یه خورده برام دخترم سخته البته ماشالله الان دیگه بزرگتره ولی برای بچه های کلاس اولی سخت میشه واقعا

تارا جون اصلا توجهت رو به این چیزا نده وگرنه اینروزا پدر و مادرا دورازجون خودامون اینجا دیگه گند بچه داری رو درآوردن و از موبایل فلان مدل و لب تاب فان و ... دست بچه ای که واقع نه لزومش رو میدونه نه توجیهی برای داشتنش داره بصرف چشم و همچشمی میدن پس اینطوری به قضیه نگاه نکن
مهرناز جون راست میگی عزیزم . من اصلا اهل چشم و همچشمی و این برنامه ها نیستم خدا رو شکر اگه خونه زندگیمو ببینی متوجه میشی ولی میدونی ناراحتم چون فکر میکنم اینقدر گرفتار خودم شدم که به بچه ها زیاد نمیرسم. کاش درسم این ترم تموم میشد حداقل یه مقدار بیشتر وقت داشتم . بعدشم این ساکت بودناش اذیتم میکنه نمیدونم شاید مربوط به سنشون باشه!!!

در مورد کارای والدین باید بگم واقعا راست میگی بعضیا دیگه شورشو در میارن حالا خوبه دختر من دولتی میره غیر انفاعی ها که دیگه غوغاست
نیک عزیز به نظر من دخترتو پیش دبستان مهد بزار . من خودم دخترمو تو مهد گذاشتم. مدرسه هم هرکدومش دولتی و غیر انتفاعی یک مزیت و معایب داره. مزیت غیر انتفاعی تعداد کم بچه ها رسیدگی معلمها هست معایبش هزینه زیاد شهریه متاسفانه نه همه مدارس ولی بچه های پرتوقع . من دخترمو دولتی سر کوچه گذاشتم. تعداد بچه در کلاس 39 نفر هست معلم نمیرسه با همشون سر و کله بزنه . ولی خدارو شکر معلم باتجربه و قوی دارن. همه جور بچه هم تو کلاسشون هست. با ادب بی تربیت پولدار ضعیف تحصیلکرده . خدارو شکر دخترم موفق بوده.
مرسی ممنونم وقت گذاشتین و نظر دادین .
فقط چند تا سوال :
بچه های پیش دبستانی توی مدرسه کمک دارن برای دستشویی رفتن ؟ اصلا من میتونمتو این ماههای باقی مونده به دخترم یاد بدم که خودش بره دستشویی ؟
مدیر مهدشون میگه باید به بچه ها فرصت بدیم یک سال تو محیط مهد توانایی شون رو افزایش بدن و برای مدرسه آماده بشن . ضمن اینکه خوب مهد محیطش شاد تره . و یک سال وقت داره که بیشتر بچگی کنه .
من نه به خاطر درس و آموزش و اینا فقط از این نظر که شاید پبیشتر وقت داشته باشه با دیسیپلین مدرسه آشنا بشه فکر میکنم شاید مدرسه بهتر باشه .
حالا قرار شد یه روز ببرمش سر کلاس پیش تو مدرسه ببینم عکس العملش چی هست .
نیک عزیز محیط مهد خیلی شادتر از مدرسه هست . محیط مدرسه خیلی خشک و مقررات مدرسه ای هست . عزیزم معمولا بچه ها تا کلاس دوم طول میکشه با محیط مدرسه و قوانین انجا اشنا بشن . پس یک نصیحت نه خودتو اذیت کن ن دخترتو. در مورد دستشوئی توی مدرسه کمک ندارن .ولی توی مهد چرا مربیها کمک میکنن.مدرسه دخترم پیش دبستانی داره میبینم بچه ها اصلا بچگی نمیکنن نه بازی نه شادی از ساعت 8 تا 12 هست .لوح نویسی دارن و چند تا شعر یاد بگیرن .نه اردو میرن نه جشنی دارن . تو مهد بچه ها تا 12 ظهر لوح نویسی و اموزش دارن بعد از ناهار بازی میکنن کارتون دارن ....هزینه مهد به نسبت مدرسه گرونتره ولی ارزششو داره .
السلام علیکم خدمت همه دوستان خیلی گلم

سال نو همه مبارک

از احوالپرسی همتون ممنون

وامااز خودم بگم بنده 4روز اول عید را رفتم اصفهان دیدار خانواده بعد اومدیم تهران وپنجم رفتیم لبنان جای همتون به خوشیهاش خالی اما چشمتون روز بد نبینه که من چه کشیدم خستکی برنامه فشرده از 1 طرف وسرما خوردگی روز دوم مسافرت از طرف دیگه پدرمو دراورد اخرشم مجبور شدم قرص بخورم وامپول بزنم و یکی دو روز هم بخابم وبا برنامه تور نرفتیم از وقتی هم که برگشتیم یکسره خابیدم چون ویار هم داشتم وعفونت گلو .............از سفر که هیچی از زندگی سیر شدم در تمام این مدت اصلا حال وحوصله هیچکاری نداشتم چه برسه به نی نی سایت حالا کمی بهترم اما شما که از خودمونید ببخشید لکه بینی شدید دارم و امشب هم از سر شب زیر دلم درد میکنه و کمی خون هم دیدم یکم ترسیدم دعا کنید خوب شم

1 تاپیکی هست مال نینی های ابان 91 اینقدر که دلم میخاد بیام اینحاسر بزنم اونجا نه یکی اینکه شلوغه یکی اینکه اینجا احساسم بهتره خلاصه همتونو دوست دارم .........بای
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام روز جمعتون به خیر

به به کاترین خانوم همیشه به مسافرت ایشالله که همیشه سالم و سلامت باشی عزیزم. خیلی مراقب لکه بینی باش و استراحت کامل بکن حتما تو مسافرت خیلی خسته شدی. دکتر رفتی؟
راستی به دخترت گفتی ؟

آره همین جا پیش ما بمون یه وقتایی اونجا سر بزن :))
صبح همگی به خیر
خوب کاری میکنی تارا جون
حالا یکی به من بگه چیکارکنم دخملیم خودش درس بخونه تا ولش میکنم سقوط میکنه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
آره تارا جون مثل قبل باش باهاش مثل بچگیش گاهی سرش غر بزن کاهی قربون صدقش برو البته بجا و بوقت بزار ارتباطتون بهرحال حفظ بشه

کاترین جون خوبی؟ دختر ماههای اول و اینهمه سفر ؟ بازم خدا رو شکر الان خوبی؟ فقط چرا لک بینی داری؟ قلب بچه رو که دیدن ؟ بهرحال انشالله همه چیز اوکی باشه و بسلامت این دوران رو طی کنی اگه به دخملی نگفتی صبر کن بزار جای نی نی حسابی محکم بشه بچه ها خیلی اسیب می بینن چون تجربشو دارم میگمااااااااا

سارا جون بجچه ها رو نمیشه ول کرد خواهر خدا رو شکر دخمل من سر وکارش با بابشه و من از این قضیه فارغم
بچه ها بیاین اینجا یه کم دلتون وا بشه

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=202646&PageNumber=11