2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام به همه ی مامانای گل، سال نو مبارک باشه . ممنون از احوالپرسی همگی. پسر من روز 5 فروردین در بیمارستان پارسیان به دنیا اومد الان هم 11 روزش هستش .48 ساعت به خاطر زردی که گرفت تو دستگاه خوابید البته با پیشنهاد دکترش دستگاهش رو اجاره کردیم و تو خونه ی خودمون بودیم . قرار بود من بیمارستان لاله برای سزارین برم ولی دکترم رو عوض کردم و باخانم دکتر امینه صابونچی صحبت کردم و عمل رو ایشون برای من انجام دادن و چقدر از این که ایشون رو انتخاب کردم راضیم فوق العاده خوش اخلاق و با حوصله هستن و کارشون هم که حرف نداره .سارا جون سفره هفت سینت خیلی قشنگه انشالله تا آخر سال برات برکت و سر سبزی داشته باشه من که امسال هفت سین نداشتم . امیدوارم روزای خوبی در انتظار همگی باشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح همگی به خیر

مبارک باشه مریم جون چشمت روشن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام و روز خوش
به به مریم عزیز مبارکه خانوم قدم شازده پسرت انشالله زیر سایه پدر و مادر صحیح و سالم و نامدار باشه خدا رو شکر که الان خوبه و مشکلی نیست میگم حسابی دیگه خونواده شدینا حالا شما هم مثل من یه کوچولوی بهاری داری البته بهار من روز اول فروردین دنیا اومده و دیگه حسابی بهاریه هههههههه
اخه شوشو گفت عکس دخملیم که بز رگ شده را نذارم منم پاکش کردم حالا میزارم وقتی دیدید بگید تا حذفش کنم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سارا جون خدا حفظ کنه گلهای نازت رو ممنون که عکسشون رو گذاشتی میشه سن بچه هارو بگی دختر و پسر کوچیکت دوقلو هستن؟. من تا حالا اینجا عکس نگذاشتم چه جوری باید عکس بزاریم . .مامان بهار جون عیالوار شدیم رفت دیگه ننه. حالا شدیم خونواده ی پر جمعیت . بچه ها پسر من 200 گرم کم شده با اینکه خوب شیر میخوره .یک کم نگرانم . 15 روزگی میبرمش دکتر خداکنه بیشتر شده باشه.
سلام به همه
تارا خانم دست رو دلم نذار خواهر بعضی وقتها اینقد با هم خوبن که نگو بعضی وقتها هم دیوونم میکنن مثلا همین دیشب خونه ی مامانم دو تا خواهری سر یه قاشق دعواشون شد هیچکدوم هم شام نخوردن
مریم جون نه دختر بزرگم متولد 81 دختر کوچیکم متولد85 وپسرم متولد 87 ته تاقاری یواشکی اومده تا 4ماهگی هم بی اطلاع بودم :)

های گفتی مریم جون هر کی میرسه به شوشوم میگه اقای گرفتار هههههههههههه
خوب دیگه عکس رو هم پاکش کردم
مریم جون از اینجا میتونیhttp://up.vatandownload.com/
عکس رو سایزشو کوچیک کن بعد بذار