2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
دخترم خیلی تو داره و در مورد مسایل مورد بحث ما بسسسسیار ساده است. یعنی هیچی نمیدونه ( شایدم من این طور فکر میکنم) . واقعا یکی از موفقیت های مادرا همینه که با دختراشون دوست باشن . من با مادرم همین طوری بودم ولی هنوز نمیدونم که برا دختر خودم دوست خوبی شدم یا نه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی . واقعا صحبت کردن در مورد مسائل مربوط با بچه ها خیلی سخته و لی باید گفته بشه . تارا جون در مورد مسائل زنانگی کتاب انچه دختران باید بدانند را بگیر و بده دخترت بخونه. بعد براش توضیح بده. ماشالله اطلاعات بچه ها در هم موارد بالا رفته.متاسفانه با وچود ماهواره چشم و گوش بچه ها باز شده.من خودم به معلم دخترم اعتراض کردم که بچه ها تو کلاس از فیلمهای ماهواره حرف میزنن جواب معلمش این بود دخترتون گوش نده.
ما کامپیوتر را توی هال گذاشتیم که بتونیم روی دخترم کنترل داشته باشیم یکبار دیدم دخترم در مورد بوسه عاشقانه سرج کرده . البته خودش از ترسش گفت. بچه ها تو کلاس گفته بودن کنجکاو شده بود .منم براش توضیح دادم و حتی یک عکس هم نشونش دادم . کنجکاویش خوابید
دوستان خیلی حالم گرفتست خواهش میکنم بیاید بگید برا دختراتون چی کارا میکنید؟ در این مورد از خودتون راضی هستید؟من خیلی تنبلم نمیتونم خوب براشون وقت بزارم میدونید فکرم همیشه درگیره همش میخوام به بهترین نحو بهشون برسم ولی در عمل کار خاصی نمیکنم
دیروز مدرسه جلسه با اولیا داشتیم وقتی میبینم اینقدر مادرا به بچه هاشون میرسن انواع کلاسا و امکانات رو برا بچه ها آماده میکنن حالم از خودم بد میشه . دختر من خیلی خوبه هم درسش و هم اخلاقش ولی تازگیها خیلی تو دار و ساکت شده البته همسرم هم کلا آدم درون گراییه و فکر کنم دخترم از این نظر به اون رفته ولی احساس میکنم با بزرگ شدنش فاصله هامونم داره بیشتر میشه
مامانای گل
من یه دختر دارم متولد شهریور 86 . در حال حاضر در به در دنبال مدرسه هستم . متاسفانه آموزش و پروش که مثلا مسئول این بخش هست کمک خاصی نمیکنه جز لیست کردن اسامی مدارس .
ممنون میشم اگه منو در انتخاب مدرسه راهنمایی کنین . دلیل انتخاب مدرسه فعلی دخترتون چی بوده ؟ از سرویس مدرسه راضی هستین ؟ به نظرتون کوتاه یا طولانی بودن مسیر مدرسه فاکتور مهمیه ؟
( منظورم مدرسه ابتدایی هستش )
و اینکه دخترتون پیش دبستانی رو تو مهد گذرونده یا مدرسه ؟
مرسی
سلام روز خوش
تارا جون خودتو اذیت نکن منم همیشه عذاب وجدان دارم شایدم بخاطر اینکه شاغلم ولی تا جایی که میتونیم من و باباش کلاسایی مثل زبا رو که براش لازم می دونستیم پیگیری کردیم و از دوم دبستان مرتب رفته ولی بهار اصولا برون گرا و پر شر وشوره و پر هیاهوست بازیهاش پرهیجانن و عاشق فوتبال و اسکیت که اتفاقا اصلا شبیه من نیست و من کلا ارومترم و باباش خیلی حمایتش میکنه و بهش پر و بال میده کوچیکه بیشتر شبیه منه و خانومانه تر رفتار میکنه کلا البته هنوز قضاوت زوده براش چون یکسال و نیمه است ولی خیلی متفاوتن

نیک عزیزم میدونم منم خیلی تو این مورد وسواس داشتم و متاسفانه اخرم تا کلاس دوم دخترم یه جا درس خوند و بعدم بدلیل نارضایتی از کل سیستم مدرسه مجبور شدم مدرسشو عوض کنم و از کاریم که کردیم راضیم البته مدرس دولتی مطابق با توقعاتمون پیدا نکردیم و مجبور شدیم غیرانتفاعی بزاریم که اینجا حداقل بلحاظ مسائل تربیتی و در کنارش آموزشی بد نیست مدرسه دختر من به خونه نزدیک نیست متاسفانه واین یه خورده هممون رو اذیت کرده
دخترم آمادگیش رو تو مهدی که مربوط به محل کارمه و از 2 سالگیش اینجا بود گذروند من راضی بودم
مامان بهار و باران ممنون که جوابم رو دادی
الان دخترتون کدوم مدرسه میره ؟
به نظرتون من باید دخترم رو بزارم یه مدرسه غیر انتفاعی معمولی نزدیک اداره یا مدارسی مثل خرد و مهدوی
که همون بعد مسافت رو دارم . و البته نمیدونم واقعا چقدر مهمه که بچه برای دبستان مدارس آنچنانی بره . من محل کارم ونک هست و خونه پونک
تارای عزیز خودتو ناراحت نکن. توداری و ساکت بودن دخترت به خاطر بلوغشه. الان دختر من یک روز پرانرژی و شلوغه دوروز اروم و ساکت.من از تجربه هام میگم. وقتی دخترم از مدرسه میاد ازش میپرسم چه خبر و شروع میکنه به تعریف .اگه با دوستاش قهر کرده باشه با هم صحبت میکنیم.سعی میکنم در مورد مسائل مختلف باهاش صحبت کنم و حتی نظرشو بخوام اگه مهمون داشته باشم ازش میپرسم به نظرت چی درست کنم . ژله و دسر رو میدم به دخترم تا درست کنه.شبها که پدرش هم خونه هست با هم در مورد مسائل مختلف حرف میزنیم.
تارای عزیز بچه های ما با کلاسهای مختلف ارضای روحی و روانی نمیشن. بچه های ما تو یک سنی هستن که دوست دارن دیده بشن. برای عقایدشون نظراتشون ارزش قائل بشیم. همه ما مشغله فکری داریم. در روز یک ساعتی را اختصاص بده به دخترت . با هم حرف بزنید . کاری که من میکنم . بعدش به دخترم میگم مزاحمم نشو میخوام کتاب بخونم . نقاشی بکشم . ....