2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
والاه چی بگم تارا خانم دخترای من که از هیچی نمیترسن مارمولک میگیرن میان منو میترسونن

آپلود سنتر عکس رایگان
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تارا خواهری شاید دخترت فیلمی چیزی دیده باشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام عزیزان. چقدر تاپیک خوبی زدین. اما حیف که دختر من هنوز خیلی مونده که به این مراحل برسه و من بتونم از تجربیات شما استفاده کنم. اما با اجازتون تاپیک رو دنبال میکنم.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
سلام و روز بخیر

مریم جون انشالله در پناه خدا باشن و صحیح و سالم
تارا جون بهار تا 2 سال پیش چند ساعتی هم تو خونه تنها میموند چون من شاغلم ولی الان 2 سلیه میگه میترسم من اصولا رو این حرفش مانور نمیکنم چون هم میتونه مال جلب توجه باشه ولی تا اونجایی که من از حرفاش فهمیدم تو مدرسه راجع به جن و روح و این چیزا خیلی حرف میزنن میدونی که دخترا از این کارا زیاد دارن من تا حدی علتشو هم این میدونم

راستی مریم جون نگران کم شدن وزنش نباش بچه ها تو 10 روز اول بین 200 تا 300 گرم وزنشونو که تجمع اب و ایناهاست از دست میدن و دوباره وزن میگیرن منظورم اینه که طبیعیه
مامان حورا و علی جون خوش اومدی. ما دختر دارا باید حواسمون به مسایل بلوغشون باشه دیگه حالا دیر و زود نداره . دختر گلت چند سالشه؟

مهرناز جان راستشو بخوای منم میزارم پای جلب توجه ( شایدم اشتباه میکنم) البته بگم که فقط ترسش مال شباست چون روزا راحت تو خونه تنها میمونه تازه از خواهرشم مواظبت میکنه

دیروز مامان یکی از دوستاش میگفت که از حرفای دخترش فهمیده که بچه ها تو کلاس در مورد رشد سینه هاشون حرف زدن مثلا یکی گفته که که مال من داره در میاد ، درد دارم (ببخشید واضح گفتم) شوک شدم مامانه میگفت برا همین منم شروع کردم دارم یه چیزایی بهش میگم تازه منم راهنمایی میکرد که اگه از ما بشنون بهتره که از دوستاشون بشنون.
اصلا نمیدونم چی بگم بهش یا چه جوری شروع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ووووووووووووووووووووووووییییییییییی چقد دخترای این دور و زمونه بی حیا شدنآپلود سنتر عکس رایگان
سارا جون چی بگم والا ، راستش نمیتونم اسمشو بذارم بی حیایی چون بچن و براشون تازگی داره . ولی خود من باور کنید تازه شاید اول یا دوم راهنمایی بودم که میدیدم بچه ها این حرفا رو میزدن . یعنی اینقدر سن بلوغ اومده پایین؟؟؟؟؟
سلام

نه نه بچه ها ببخشید ولی اینطوری به قضیه نگاه نکنین این یه تغییره و هر تغییری علی الخصوص در اندامها برای بچه ها جذابه واصولا برای همه ی آدمها ضمن اینکه دخترا میدونن با این تغیر بدنشون فرم قشنگتری میگیره پس طبیعیه بخوان راجع بهش بدونن و حرف بزنن

ضمن اینکه برای بچه ها ما زود نیست و با یکی دوسال اینور و اونور تو دوران بلوغ و تغییراتش قرار دارن منتها این هنر ماست که این مکالمات رو به جو داخل خونه و با خودمون بکشونیم و در واقع بچه ها رو هدایت کنیم با اطلاعات صحیح و بموقع و قبل از اونکه بچه ها از هم چیزای بیربط دیگه ام بشنون

تارا جون من تو این سنم گاهی شبا وهم برم میداره عزیزم طبیعیه سخت نگیر بهش
درست میگی مهرناز جان . مشکل من اینه که تا حالا در این موارد هیچ چیزی به دخترم نگفتم اصلا نمیدونم چطوری شروع کنم. مثلا دیروز هی ازش میپرسیدم خانوم بهداشتتون چه چیزایی بهتون میگه تا یه چیزی بگه و من سر حرف رو باز کنم ولی بچم می گفت هیچی میاد دستمال و لیوانا رو نگاه میکنه ههههههههه

در مورد ترسشم دارم اتاقشو فنگ شویی میکنم :)
تارا جون فنگ شویی یعنی چی من نشنیدم
تارا جون من دخملیم همه چییو به خودم میگه تا یه چیزی میشه میاد به خودم میگه حتا میگه بچه ها امروز درباره ی چی حرف میزدن اون روزی بود که در مورد دوست پسر پرسیده بود رفتم به مدیر مدرسشون گفتم اونم کلی قربون صدقه اش رفت و گفت که افرین که اول به مامانت گفتی
به نظر من مادرا باید خیلی بیشتر از دوستاشون با دختراشون دوست باشن تا همه چیزیو نرن به دوستاشون بگن اونم تو این سن بزرگتر که میشن دیگه بدتره