2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
من 27 سالمه
چه زود میگذره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ای جانم 27 سالته . تو زدی رو دست من سارا جون.
همه با هم بزرگ میشید :)
من این حسو دقیقا با دختر بزرگم دارم چون ماشالله قدشم بلنده الان هر کی ما رو میبینه فکر میکنه خواهریم :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای گفتی تارا جون صبح وقتی همه میرن من میمونم و پسرم ویه عالمه وقت بی کار که میام اینترنت

نه تهران نیستم دوست دارم حدس بزنی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام به خوشگل خانمها
من 32سالمه بااین توضیح که چون سن شناسنامه ایم بیشتراز سن واقعیمه تو نی نی سایت 33 زده
ساراجون من بگم کجایی
سمنان اره یا نه؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
نه کاترین جون سمنانی نیستم شما تهرانی هستی
بله 3تا نینی گولی دارم البته از نینی گولی دیگه در اومدن هههههههههه
نه تارا جون هیچکدوم هههههههههه خیلی سخت نیست یه راهنمایی توپ
........نصف جهان
شما چی تارا جون تهرانی هستی
سلام به همگی ، روزای آخر سال خوش میگذره، من چقدر عقب موندم و چند صفحه جلو رفتید همه رو خوندم ، کاترین جون نی نی مبارک باشه انشالله به سلامتی این دوران رو طی کنی منم یه اعتراف کنم من هم باردارم البته روزای اخره و هفته 37 هستم و البته بارداری سومممممم
ممنون تارا جون دختر اول من پنجم و دختر دومی اول هستش فرزندی هم که تو راه دارم پسره . این روزهای اخر سال برای من خیلی تب و تاب داره نمی دونم برای شما چه طوری میگذره ولی برای من پر از اتفاقای زیاد و البته شیرین هستش زایمان خانم برادرم که دیروز بود و عروسی برادر کوچیکم که خیلی دوستش دارم و کلی براش آرزو داشتم هم یکشنبه اینده هستش . انشالله روزای اخر سال برای شما هم شیرین باشه و بهترین روزها رو بگذرونید.
2810