2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306815 بازدید | 2882 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی نازی
بهار هیچ علامتی نداره
از اونجایی که بعضی دوستاش این علامت رو دارن و اونم بخاطر پوشیدن لباسا خوشگل ( بقول خودش) دوست داره که داشته باشه مدام ازم می پرسه تارا جون از یکی از مادرا شنیدم که دخترش پریود هم میشه

بهار خیلی لاغره منم این رو فرصتی کردم که بهش غذا بدم و میگم چون لاغری م ی م یت در نیومده ههههه میدونم کار درستی نیست ولی بخدا رسونده منو سر خوردن و از اونم بدتر این فسقلیه است
وای خدا نکنه تو این سن پریود بشن. ابشالله تو راهنمایی. حداقل بتونن خودشونو جمع کنن.

چند وقت پیش تو یه تاپیکی خانوما در مورد دوران بلوغشون و اولین پریودهاشون نوشته بودن. اکثرا خاطرات بدی داشتن. اکثرا

از عدم توجه مادراشون نوشته بودن. راستش خود منم زیاد از یادآوری اون دوران خوشم نمیاد. اولین باری که مریض شدم

فکر میکردم گناه کردم. تازه من سوم راهنمایی بودم. به مامانم نگفتم و خودم با هزار بدبختی خودم رو جمع میکردم. تا اینکه

دفعه سوم دیگه نتونستم و مامانم فهمید .یه لبخند زد و برام گل گاوزبون درست کرد با این کارش دیگه احساس امنیت

کردم. یه مطلبی خوندم در مورد اینکه تو بعضی از کشورها اولین پریود رو برا دخترا جشن میگیرن مثل تولد. حالا ما نمیخوایم

جشن بگیریم ولی میخوایم حداقل این دقیقا براشون مثل از پیله دراومدن و پروانه شدن باشه نه اینکه احساس گناه کنن.
آره البته از ظهور این علائم تا پریود شدن حدودا 6 ماه زمان هست ضمنا ژنتیک نقش مهمی داره منم 15 ساله بودم که پریود شدم ولی خوشبختانه خاطره بدی ندارم چون مامانم بطور غیر مستقیم یه چیزایی بهم گفته بود و امادگیشو داشتم و البته از مدرسه هم یه چیزایی یادمه
واقعا منم موافقم چون در واقع شروع یه دوره جدید از زندگی هست درست مثل تول که یه جنین مبدل به یه نوزاد میشه و باید برخورد ما هم دقیقا همین شکل باشه متناسب با شکل جدید جسمیشون
راستی مامانا که دختر این سن دارین خیلی نسبت به رشد قدشون حساس باشین خودتونم حتما بهتر از من میدونین که بعد از شروع اولین پریود رشد قدی تنهاتا 5 سانت نسبت به قبل خواهد بود و اصل رشد قد همین زمانه
سلام تارا جون مگه توی مدرسه در مورد پریود شدن براتون حرف نزده بودن؟
من که دخملیم خیییلی ریز بینه اونم مورد دوم داره براش پیش میاد حتی چند دفعه بهم گفته من اینارو دوست ندارم اصلا از سر سوزنم کوچیکترن ولی خییییلی رو بدنش حساسه
اون یه هفته ای هم که من نماز نمیخونم همچین گیر میده یه بار به یه مشاور گفتم گفت بهش بگو یه راز باید بین خودمون بمونه خدا به خانم ها اجازه دادهدر ماه یک هفته نماز نخونن ولی من نگفتم بهش گفتم شاید پیله تر بشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
به نظر منم مهرناز درست میگه ژنتیک بیشتر موثر
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
راستی یه مورد که خیلی من غصه میخورم قدشه بچه های تو این سن قدشون چقدر باید باشه؟
سارا جون مگه محیط مدرسه ها تو اون دوران یادتت نیست اونم تو شهرستان. یه چیزایی میگفتن ولی وقتی برا خود آدم پیش میاد یه جور دیگست. راستی من خودم 30 سالمه.

یه مورد دیگه تو این دوران اینه که تناسب اندازه دست و پا و استخوناشون به هم میخوره لگن بزرگتر میشه و دماغا گنده میشه .
البته فک کنم اینا هنوز برا دخترای ما زود باشه نه؟
سلام ،مهرناز جون چه جالب دختر من هم به م ی م ی حساس شده از من سوالی نپرسیده ولی از کارهاش میفهمم من نگران بلوغ دیر رس بودم چون اصلا علایمی نداره ولی از دکترش که پرسیدم گفت نگران نباش فعلا جا داره و ضمنا برای رشد قدش خیلی خوبه . تو کلاس دخترم چند تایی از بچه ها هستن که علایم بلوغ کامل مشخصه . از نظر درسی هم که خدارو شکر مشکلی نداره و فقط یک چیز من رو موقع کارنامه گرفتن سوزوند که تمام نمره هاش 20 بود یه نمره ی 16 داشت اون هم از درس ورزش .
خوش به حالتون منو که کشته با درس خوندنش امسالم معدلش 19 شد
من خودم قدم 160 ولی دخترم131فکر کنم کوتاه باشه گریییییههههههه اینم شد یه غصه دیگه برا من
بهار با وزن 2900 و قد 49 متولد شد الان وزنش 26 ( افتضاح ) و قدش 147 سانته قدش بد نیست البته بشرطیکه علائم بلوغ ظاهر نشه ولی وزنش رسما منو دق داده البته این کوچیکه هم از اون بدتر منم خودم 168 هستم و البته شوشو هم قد بلند کلا خونواده دوطرف قدامون بلنده مشکل من با بهار وزنشه
درسشم بد نیست البته خدا رو شکر مسئولیت درسش با بابشه که رابطه شونم عالیه حتی بمراتب بهتر از من چون من خیلی زود باهاش دعوام میشه ههههههههه بخاطر لاغر بودن و تحرک زیادشم که نمره ورزش عالیییییییییییی
گریهههههههههههههههههههههههههههههه چیکار کنم قدش خوب بشه
بهار که خودش میگه همه تو کلاسشون م ی م ی رو دارن

تارا جون در حال حاضر باید بلحاظ غذایی مواظب آهن و کلسیم خوب تو مواد غذایی که میخورن باشین و انشالله بعدا با اولین پریود ( اگه دوست داشتین با مشورت پزشک) روزی یه قرص فروس سولفات که دچار کم خونی نشن
2810