2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
کاترین جان لطفا بیشتر بیا اینجا و از حالتای دختر گلت بگو.
خودش نترسید؟ شما بهش چی گفتی؟ هر ماه میشه؟

ایشالله خدا بهترین ها رو برای این خانوم کوچیکمون و همه خانوم کوچولوهامون مقدر کنه.
سلام تاراجون اولش که اصلانمیدونست چی شده من ازلباسش فهمیدم بهش که گفتم ناراحت شد اما من گفتم این مقدمه بچه دار شدنه اخه خیلی بچه دوسته
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و روزتون خوش
کاترین جون برای اینکه خوشحالم بشی خدمتت عرض کنم من هم قبل از بچه اولم و هم قبل از دومی یه سقط داشتم دکترم یه بار پرسید کی پریود شدی اولین بار که گفتم15 ساله بودم گفت خوب دیر بوده و یه جورایی منظورش این بود که ارتباط داره با اون مشکلاتم توهر بار بارداریم اینه که خواهر اصلا ناراحت نباش تا اونجایی که من میدونم تو کلاس بهار تقریبا همه ی دوستاش علامت بلوغ رو دارن مخصوصا رشد سینه هاشون که بعداونم نهایتا 6 ماه تا یکسال بعد پریود میشن پس زودی نیست منتها با ژنتیک بچه های ایرانی شاید خیلی سازگاز نباشه
من فکر میکنم ماها هم باید آماده باشیم ولی راستش بجز در مورد رشد سینه ها منهنوز با بهار در این موردا صحبتی نکردم نمیدونم چرا احساس میکنم براش زوده
سلام
مهرناز جان راستش منم فکر می کنم هنوز زوده در موردش باهاش صحبت کنم . چون همونطور که قبلا گفتم هنوز فقط یه علامت رو داره .بیشترین تغییری که توش به وجود اومده از نظر روحی هستش. یعنی رفتاراش داره عوض می شه
کاترین جون مگه قد دخترت چقدر؟
منم همیشه نگران قد بچه هامم اخه فکر میکنم خیلی کوتاهن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
تاراجون دخترم قدش 131 ومتولد 29 مرداد 81خیییییلی ناراحنم به خاطر قدش اخه دختر جاریم کلاس دومه قدش با دختر من یکیه همش جلوی من پوزشو میده میگه ماشالاه چشت نکنن دوروبریا منم نمیخوام ناراحتیمو نشونش بدم پا میشم براش اسفند دود میکنم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
از بس قدشو اندازه میگیرم بیچاره خودشم استرس گرفته
2810