2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306815 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااااااااام به همه

واقعا اشکم دراومد وقتی پستهای جدید رو خوندم. سارا جان مبارکه . ای خدا دخترت داره ازدواج می کنه .همین دیروز بود که نگران قد و وزن و رفتارهاشون بودیم .....

دختر من  امسال کنکور داره. فعلا که قراره دو هفته دیگه کنکور بدن اگر دوباره عقب نیوفته

ان شاا... موفق باشه ،خدا کنه دیگه عقب نندازن واقعا سخته تحملش برای بچه ها ،من دخترم پارسال کنکوری بود ،خیلی سخته این دوران ولی رود میگذره ان شاا...

تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت

وایییییییی چه عجب یکی دوتا آشنا پیدا شدن😩😩😩😩  😢😢😢😢😢

انشاالله که کنکور هم بدون مشکل تموم بشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حتی نظر خانم دکتر حلاجیان در مورد اندازه رشد سینه و رحم و تخمدان هم برابر با سن تقویمی دخترم بود در ...

عزیزم. من هم همین مشکل رو الان دارم. با این تفاوت که دخترم پریود شده. میشه آدرس یا تلفن دکترهایی رو که گفتین بهم بدین

سلام مامانای مهربون توروخدا من دارم دیوونه میشم دخترمن ده سال و شش ماهشه وکلاس پنجم وپریود شده وقدش ...

خانمی میشه الان که زمان گذشته بگی قد دخترتون چندشد به کمکتون احتیاج دارم ممنون

سلام مامانا تور خدا کمکم کنید من برای دخترم امپول تاخیر بلوغ زدم امروز ۱۰روزه که زدم ولی الان دخترم برای اولین بار پریود شد مگه میشه !!!!!!!؟؟تور خدا کمکم کنید دارم ازنگرانی میمیرم  قدش خیلی کوتاهه دخترم ۱۲سال و پنج ماهشه 

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
خانمی میشه الان که زمان گذشته بگی قد دخترتون چندشد به کمکتون احتیاج دارم ممنون

عزیزم‌ من قصد دارم کانال تلگرام بزنم برای کسایی که تو شرایط ما هستن اگه شما خاستید تلگرام بهم پیام بدید این ایدarsm98@ اگه با ایدی نمیتونی وارد بشی این شمارمه بهم تلگرام پیام بده ۰۹۰۱۳۱۸۱۳۳۶

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
تو این یه سال ونیم رشد قدیش عالی بود وحدودا به ۱۵۰ سانت رسید تا این که هفته پیش در کمال ناباوری تو س ...

سلام خانم میشه بگین تو این مدت دخترتون قد کشیده یا نه؟ دارم دیونه میشم

سلام مامانای مهربون وهمیشه نگران ایرانی.منم دخترم متولدشهریور۸۸هست والان قدش۱۵۳وزنش۵۰وهنوزپریودنشده یک سال پیش باآزمایشات وعکس صفحه رشدش متوجه شدم هورمون رشدش کم ترشح میکنه تااینکه دکترش تشخیص دادبایدآمپول هورمون رشدبراش شروع کنم والان یک ساله استفاده میکنه وازنتیجه ش واقعاراضی هستم خداروشکرحدود۶ماهم آمپول تاخیربلوغ زدوچون قدش به۱۵۰رسیددکترش قطعش کرد،میخوام بگم اگردکترتشخیص میده که بچه هانیازدارن هورمون تزریق کنن شک نکنیدوامروزوفردانکنیدچون اون دکترعلمش داره وبایدبهش اعتمادکنید،دخترم قبل ازآمپول سالی ۶سانت رشدمیکردولی باتزریق آمپول تویک سال حدود۱۱سانت رشدداشته خداروشکر

2810